Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben hep sorulara yanlış cevap veriyorum yaaa

Aynen ben de öyle ya. Nasıl kazanıcaz bu gidişle bişeyler bilmiyorum :44:

Üzülmeyin kızlarrrrr cevapları ararken bakın ne buldummm :))) hadi kolay gelsinnn
*Aşağıdakilerden hangisi Acer'ın tablet serisinin ismidir?
Iconia

*Acer One Happy Serisi netbook'ların kaç farklı rengi vardır?
4

*Aşağıdakilerden hangisi Acer'ın tablet modellerinden birisi değildir?
TimelineX

*Hangisi mobil bir bilgisayar türü değildir?
Facebook

*Acer TimelineX dizüstü bilgisayar serisinin pil ömrü ne kadardır?
8 saat

*Aşağıdakilerden hangisi Acer Group'un Acer dışındaki markasıdır?
Hepsi

*Oyun canavarı olan Acer masaüstü 3D bilgisayarın adı nedir?
Predator

*Ekran Kartı ne işe yarar ?
Görüntüyü monitöre aktarır.

*Acer Group aşağıdakilerden hangisinin sponsorudur?
Hepsi

*Lan Kablosu nereye takılır ?
Modem Portuna ya/da Ethernet Portuna

Duyuran oldumu bilmiyorummmm :)

Veeee sürprizimi açıklıyorum. İşte yepyeni bir ödüllü yarışma: Yılın en tatlı ailesini seçiyorum:) Yapmanız gerekenler çok basit; Ekonomik Aile Boyu ile tatlı tarifinizi yazıyorsunuz, bir de aile fotoğrafınızı çekip yolluyorsunuz. En çok beğeniyi toplayan 20 yarışmacı finale kalıyor, jürinin seçtikleri de ödülleri kazanıyor! Yarışma ve kurallar için tıklayın: Tatlıcı Tahir - Ödüllü Yarışma | Facebook

kızlar acer yarışmasında her renk pc için ayrı anket doldurabiliyorsunuz,unutmayınn

benimde umudum yok aslında bu işi profesyonelce yapanlar var nasıl düzenli oy isteyip arkdş buluolar şaşıom vallaha 1000 2000 arkdşı olan var

heyecan oluo napalııım :18::18::18:

Bende facedeki bütün kampanyacılara arkadaşlık daveti gönderiyorum.Hemen 2 gün ceza alıyorum Zamanla inşallah bizim de olacak bir 4000-5000 arkadaşımız

elagöz senide arkadaş olarak eklemişmiydim

Bende facedeki bütün kampanyacılara arkadaşlık daveti gönderiyorum.Hemen 2 gün ceza alıyorum Zamanla inşallah bizim de olacak bir 4000-5000 arkadaşımız

elagöz senide arkadaş olarak eklemişmiydim

bende aldım o cezadan şimdi kısıtlı kısıtlı ekliom

bu arada ekliyiiz biz

masraf tam gaz devam bebiğim ama giyimde
heyecan oluyor yaa burası ,seviyorum
estee lauder rujlarım oldu misal , yani inşallah:90:
sen nasılsınnn

hımmmmm ben de almıyosun artık diye düşünmeye başlamıştımm :)))) hep para harcamak olmaz birazda kazanmak lazım deme ama :)))) o rujları ben kaçırdım galiba yaa hatırlamıyorum katıldığımı
ben çok yoğunum 2 hafta sonra evleniom koştur koştur koştur modundayım işte :)

Kiğılı'nın twitter sayfasının adresi nedir?

Cevap için "bilgiler" sayfasını kontrol edebilirsiniz. Doğru cevabı ad, soyad ve adres bilgileri ile beraber sosyalmedya@kigili.com.tr adresine gönderen 1. ve 50 kişi Kiğılı gömlek kazanacak. Herkese mutlu bir haftasonu diliyoruz.cevap=http://twitter.com/KigiliGiyimAS

ve ayrıca böyle birşey var ;6 Gün 5 Gece Kıbrıs Tatili Hediye Ediyoruz!

Ücretsiz Kıbrıs Tatili Çekilişi

Çekiliş 21 Temmuz 2011 gecesine kadar katılıma açık olacaktır. 22 Temmuz 2011, Cuma günü, saat 10:00'da katılımcılar arasında yapılacak olan çekilişte 1 asil, 2 yedek talihli belirlenecektir. Kazanan talihli, Kıbrıs'ta 5 yıldızlı bir otelde konaklama, ve Türkiyenin 3 büyük ilinden birinden Kıbrıs gidiş dönüş uçak biletleri ve özel araç ile VİP transfer ile ödüllendirilecektir. Ödül tatilin tarihi 2011 Ağustos ayının ilk haftası olarak belirlenmiştir.

http://www.facebook.com/KibrisTatil

Son düzenleme:
SIRADIŞI BİR TAKIMLA YELKEN AÇMAYA HAZIR MISIN?

25 - 29 Mayıs'ta Haliç'te gerçekleşecek Extreme Sailing İstanbul bacağında Red Bull Extreme Sailing Takımı'nın katamaranında 5. kişi olmaya ne dersin?

Bunun için yapman gereken çok basit! Red Bull Türkiye'nin Twitter'daki resmi kullanıcı hesabını takip etmek ve 23 Mayıs'ta sıradışı dalgaların üstünde koşulan Extreme Sailing Series hakkında soracağımız bir soruya ilk cevabı vermek.

Yeterince hızlı olup doğru cevabı verirsen 25 Mayıs Çarşamba günü, Extreme Sailing İstanbul bacağında yapılacak antrenman yarışlarında Red Bull Extreme Sailing Takımı'nın katamaranında 5'nci adam olma tecrübesini yaşayacaksın.

Haydi, sen de Red Bull'u Twitter'da takip et ve soracağımız soru için 23 Mayıs Pazartesi günü tetikte ol!

Red Bull Türkiye (RedBullTR) Twitter'da

fikrimühimden kişisel gelişim geldi hemen kabul ettim cogu bedava online sınıflar 19 tl ayda 1tlye bile aktivite var gelişim icin mikemmelll

bana da geldi fikri mühimden mail. kampanyasına da katıldım.

selam kızlar fikri mühimin yeni kampanyasına bende katıldım ama napıcaz hiç bi fikrim yok

canım bu kampanya online eğitim platformu. kampanyaya katılınca ücretsiz denemek amaçlı bu kurslardan online faydalanabiliyoruz. kampanyayı kabul ediyorumu tıkladığın zaman katılım kodu ile link verdimi.o linke tıklayıp katılım kodunu giriyosun. sonra üye oluyosun. gerisini henüz denemedim.....

kızlarrr şimdiii yurtiçi kargo geldiii
dr otkere yazmıştım gecenlerdee onlarda beni düşünüp saolsun bi puding, bi ikili sade krem şanti, iki sıcak çikolata, bi tiramusu, bi 3'lü sekerli vanilin bi de broşürler var üzerinde dr otker tarifleriii ohhh iii geldi vallaaa oglusumla canımız sıkılıyoduuu
dünde huggiesten gece külodu yollamışlar
hadi bakalım yol acıldı bizede devamını bekliyoruz kargocu amcalarrr

Son düzenleme:
kızlar yumaoş un kazananları açıklanmış ben yokum tabiki inşş bizden vardır kazanan face deki sayfasına bakın bi

yumoştan ayıcık kazananlar belli olmuş
ama ben yokum

Ridvan TopsaçAnkara
Gülcan GülKocaeli
Gülden BaşaranGaziantep
Aynur Avcıİstanbul
Burcu GökmentekinBalıkesir
Ilknur Ayazİzmir
Işıl SarıkayaBursa
Ebru ÇavaşKayseri
Kevser Ceylanİstanbul
Suzan DoğanBolu

ohhh çok güzelll güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…