dolduruyorum ama tık yok
cnm
olsun sende doğurduktan sonra kazanırsın belki hamile değilim seçeneğide var çünküüü :82::82::82:
ya kızçeler fikrimühim ne yaaa bide meyve sepeti nası gelcek bilgi verin yaw ben yeni geldim tanıştırın beni
dolduruyorum ama tık yok
cnm
olsun sende doğurduktan sonra kazanırsın belki hamile değilim seçeneğide var çünküüü :82::82::82:
hayırlısı cnm bakalım artık
doğurduktan sonra bütün kıyafetlerim olucak başlarına çalsınlar ozaman
fikrimühim ağızdan ağıza reklam amacı yada sosyal sorumluluk projelerini destekleyen bir site tatlım.. oraya üye oluyorsun.. onlar maille güncel kampanyayı bildiriyorlar katılıp katılmamak sna kalmışya kızçeler fikrimühim ne yaaa bide meyve sepeti nası gelcek bilgi verin yaw ben yeni geldim tanıştırın beni
kızlar fikrimühim banada yollamış ProG YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU en alttad evet kabul ediyom yada hayır kabul ediyom diyo ne yaptınız siz yahuuu
fikrimühim arada kampanya gönderiyo maillere cnm
hediyeler kazanıyorsun bazen vs.. amaa banaa daha bişi çıkmadı 6-7 aydır üyeyim:))
meyve sepeti kampanyası bitti cnm
saol şeker yardımın için peki fikrimühime nasıl üye olurum
fikrimühim ağızdan ağıza reklam amacı yada sosyal sorumluluk projelerini destekleyen bir site tatlım.. oraya üye oluyorsun.. onlar maille güncel kampanyayı bildiriyorlar katılıp katılmamak sna kalmış
Meyve sepeti te ttnet in bir kampanyasıydı biteli çok oldu canım
ben kabul ettim tatlım
fikrimühim ağızdan ağıza reklam amacı yada sosyal sorumluluk projelerini destekleyen bir site tatlım.. oraya üye oluyorsun.. onlar maille güncel kampanyayı bildiriyorlar katılıp katılmamak sna kalmış
Meyve sepeti te ttnet in bir kampanyasıydı biteli çok oldu canım
saol yardımın için tatlım
facete temizlik ne rahatı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim 11de soruları vardı müze kartı kazandım :))) çok sevindimmmmm :)
selam kızlar fikri mühimin yeni kampanyasına bende katıldım ama napıcaz hiç bi fikrim yok
canım bu kampanyaya nasıl katılcam söyler misin üye oldum ama
ben hep sorulara yanlış cevap veriyorum yaaa
tebrik ederimben söyledim ama katılmayı unuttum:78:
kızlaaaar aranızda viol elbise yarışmasına katılmayanınız var mıı ??
100 abiye elbise veriyor uygulamaya katılan arkadaş sayısına göre yarışma facebookta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?