Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızçeler fikrimühim ne yaaa bide meyve sepeti nası gelcek bilgi verin yaw ben yeni geldim tanıştırın beni

fikrimühim arada kampanya gönderiyo maillere cnm

hediyeler kazanıyorsun bazen vs.. amaa banaa daha bişi çıkmadı 6-7 aydır üyeyim:))

meyve sepeti kampanyası bitti cnm

kızlar fikrimühim banada yollamış ProG – YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU en alttad evet kabul ediyom yada hayır kabul ediyom diyo ne yaptınız siz yahuuu

ya kızçeler fikrimühim ne yaaa bide meyve sepeti nası gelcek bilgi verin yaw ben yeni geldim tanıştırın beni
fikrimühim ağızdan ağıza reklam amacı yada sosyal sorumluluk projelerini destekleyen bir site tatlım.. oraya üye oluyorsun.. onlar maille güncel kampanyayı bildiriyorlar katılıp katılmamak sna kalmış
Meyve sepeti te ttnet in bir kampanyasıydı biteli çok oldu canım
kızlar fikrimühim banada yollamış ProG – YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU en alttad evet kabul ediyom yada hayır kabul ediyom diyo ne yaptınız siz yahuuu

ben kabul ettim tatlım

tesekkürler canım cevabın için

denemekbedava ya üyeyim. ordan bir şeyler gelmesi için ne yapmak gerekiyor.
nerdeyse her konuya yorum bıraktım ama hiçbir şey göndermediler.

Acerin yarışmasına katıldım.. Çekiliş hakkı kazandım bakalımm kazanabilecek miyiz :)) Haber veren arkadaşa teşekkür ederim

Selam kızlar fikri mühim bana da yeni kampanyasının davetini göndermiş kabul ettim Gliss kampanyasına davet gönderselerdi ya offf offf zaten işler çok kesat

tebrik ederim ben söyledim ama katılmayı unuttum:78:

Sen de katılırsın canım gezen biriysen kaçırma derim :)))

kızlar mail geldi
Eğer Kekstra Dünyası'nda iyi vakit geçiriyorum diyorsan ne mutlu sana!
Şimdi sıra eğlenceyi Facebook'a taşımakta!
Eğlenceli muhabbetler, yepyeni arkadaşlar ve sürprizler bu sayfada.
Üstelik Kekstra Dünyası'ndaki pek çok kişi daha şimdiden aramızda.
Hemen Kekstra Facebook sayfasına tıkla, sen de eğlenceyi yakala

Kekstra | Facebook

kızlaaaar aranızda viol elbise yarışmasına katılmayanınız var mıı ??

100 abiye elbise veriyor uygulamaya katılan arkadaş sayısına göre yarışma facebookta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…