Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben katıldım bu kampanyaya direkt internet şifresi veryio postayla falan bşey gelmio yani
üyelik açıosun kendine gerisi sana kalmış

Banada fikrimühimin kampanyası gelmiş program tamamen ücretsiz kızlar okumuyormusunuz? eğer devam etmek isterseniz diye ücretlerini yazmış vakti olanın katılması gereken bir program diye düşünüyorum.

Ama nota dikkat :)
Önemli Not: ProG’yi deneyimlerken oluşturacağınız tüm içerik, açacağınız gruplar ve tartışmalar, yaratacağınız etkinlik ve profil bilgileriniz lansman sonrasında da ProG kullanıcılarına görünür olacaktır!

huggies aynı mail adreslerini kabul etmiyor..
kazandınız dese bile farklı mail adresi gerekli..varsa başka yedek adresler onlarla katılabilirsiniz.

fikri mühimden bana da geldi ben katıldı arada bakarım kızlar bu deneme süresi bir nevi test ediyorlar proğramı eğer deneme süresi bittikten sonra devam etmek isterseniz ücret var

kıslar sesiz olun biraz
çok ses yaptınız sıpam uyandı

anamm yok yok valla sapasağlamdı elmalarım hem olsun canımm bol protein almış olurumm fenamı

heee yok kııız ben bi bez bi de hamile tişörtü kazandım hamilelikle alakalı sepet kazananlarda yokuum been ama keşke olsaydııım

şu hamile tişörtlerine

4. ayımdan beri katılıyorum bi bana çıkmadı yahu:26:

şurda tişörtlerim olmuyo artık bir benidee doğurmadan görse ebru GİYİM

şu hamile tişörtlerine

4. ayımdan beri katılıyorum bi bana çıkmadı yahu:26:

şurda tişörtlerim olmuyo artık bir benidee doğurmadan görse ebru GİYİM

canım ayın başından itibaren takip et anket çıktı mı hemen doldur sanırım ilk dolduranları seçiyolar

ya kızçeler fikrimühim ne yaaa bide meyve sepeti nası gelcek bilgi verin yaw ben yeni geldim tanıştırın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…