ProG YENİ ONLINE EĞİTİM/KİŞİSEL GELİŞİM PLATFORMU maili geldi fikri mühimden nedir tam anlayamadım gelen varsa açıklayabilirmii
ilk katılışım olucakta
pek güzel bişiy değil program kullanımını ilk bize sunucaklar sanırım
katılmasam yeni farklı kampanya lar gelirmi sizce
selam kızlar..
bugün topik patlama yaşıyor nedense..:80:
fikri mühimden bana da geldi ben katıldı arada bakarım kızlar bu deneme süresi bir nevi test ediyorlar proğramı eğer deneme süresi bittikten sonra devam etmek isterseniz ücret varbizimki geleli ne kadar oldu o kadarını kurtardığına şükret bu kadar zamanda çürümüş sadece böceklenmediğine şükret
düşünsene paketi açmışsın bi koli dolusu böcekelmanı yerkende söylemek olmaz ama yerken içine bak kurt çıkmasın
bebişler katılır bizim yerimize:))) fenamı
zaten böyle giderse anne babadan önce numune kampanya falan demesini öğrenecek :90::90::90::90:
zaten böyle giderse anne babadan önce numune kampanya falan demesini öğrenecek :90::90::90::90:
benim arkadaş sana bebek büyütmesinde ne var diyobe leşe bebek büyüttün diyo
o ne demekmiş kııız
beleş bebek bezleriyle kazandığın bebek sepetleriyle bebeğine hiç bişi almadan beleşe büyüttün diyo
bizimki geleli ne kadar oldu o kadarını kurtardığına şükret bu kadar zamanda çürümüş sadece böceklenmediğine şükret
düşünsene paketi açmışsın bi koli dolusu böcekelmanı yerkende söylemek olmaz ama yerken içine bak kurt çıkmasın
heee yok kııız ben bi bez bi de hamile tişörtü kazandım hamilelikle alakalı sepet kazananlarda yokuum been ama keşke olsaydııım
şu hamile tişörtlerine
4. ayımdan beri katılıyorum bi bana çıkmadı yahu:26:
şurda tişörtlerim olmuyo artık bir benidee doğurmadan görse ebru GİYİM
canım ayın başından itibaren takip et anket çıktı mı hemen doldur sanırım ilk dolduranları seçiyolar
nerde çıkıoki o anket :26:
canım ayın başından itibaren takip et anket çıktı mı hemen doldur sanırım ilk dolduranları seçiyolar
nerde çıkıoki o anket :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?