Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende kazandım oh bee kızlar benimde kayıt olmadı başta mail adresimi küçük harfle başka yerden kopyaladım o şekilde kabul etti isterseniz bir deneyin belki olur :26:

yaklaşık 100 denemeden sonra bende yaptım...
farklı olarak kıskançlık yazdım.diğerleri sizlerden duyduklarım sağolasınız arkadaşlar...

kızlar benim o da 2. defa kazandım
erkek oldum çakallık bilmişlik bebek kek balık trip sinir yazdım kazandım eşimin adına kazandım . deneyin oluyor pes etmek yok

kızı seçtim ;

jest , mimik , serenat , atar , çapkınlık , ukalalık , sos , çılgınlık

bunları yazdım kazandım arkadaşlar :)

ayrıca liptonda ; Siyah çay içerken geleneksel Türk damak tadından asla vazgeçmem diyenler; bu soru sizin için gelsin! Lipton Doğu Karadeniz Çay hangi yılda piyasaya sürülmüştür?

2003 2004 2005 2006 hangisi cvp :S

Taktik Uzmanı olan kullanıcılar, uzmanlıklarını kanıtlayan bir sertifika ve karşı cinsin top 8 taktiğini görme hakkı kazanırlar. Aynı zamanda, ETİ Benim’o paketleri adreslerine gönderilir. Hediye paketinin içerisinde 8 Benim’o paketi olacaktır.

kızlar benim o da 2. defa kazandım
erkek oldum çakallık bilmişlik bebek kek balık trip sinir yazdım kazandım eşimin adına kazandım . deneyin oluyor pes etmek yok

kızlarrr 3.yü de kazandım erkek oun erkekte daha kolay oluyor.kızkardeşimin adına da kazandım şimdi annemde sıra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…