Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrr 3.yü de kazandım erkek oun erkekte daha kolay oluyor.kızkardeşimin adına da kazandım şimdi annemde sıra :))
ya canım ben de bi kez kazandım eşim adına deneyeyim dedim ama kazandığım halde bilgiler kayıt edilirken hata oluştu napiim kaç kez denedim olmuyor

bu arada soran arkadaşa cevap: liptonda cevap 2004 olcakmış

bu hatayı veriyor sürekli,ben bilgileri çok hızlı girdiğimde olmadı bu hata sadece.yada bana öyle geldi...bilgileri beklemeden,çok hızlıca yazın bakalım bi de öyle deneyin

Kızlar yine çek fırsatı buldum size

--------------------------------------------------------------------------------

markafoni adresinden markafoniye üye olan ilk 3000 kişiye çiçeksepeti.com tarafından 5tl hediye çeki tanımlanıyor.

2004 kuşummm

kızlar benim o da 2. defa kazandım
erkek oldum çakallık bilmişlik bebek kek balık trip sinir yazdım kazandım eşimin adına kazandım . deneyin oluyor pes etmek yok

sayenizde 2 kere daha kazandım kızlar,teşekkürler

erkek olduğunuzda 'alınganlık' da yapın

benim de babam kazanmış canım tebrikler sana da adres falan vermiştik zaten değil mi

kızlar benim o da 2. defa kazandım
erkek oldum çakallık bilmişlik bebek kek balık trip sinir yazdım kazandım eşimin adına kazandım . deneyin oluyor pes etmek yok

bende 2 kere kazandım gelince kazandıklarımı öğrencilerime vereceğim devam ediyorum bakalım sınıf mevcudunu çıkartana kadar devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…