Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşların dediği gibi, en az yazılan şeylere ödül veriyor.Mümkün olduğunca orijinal kelime bulmak gerek yani

8 taktiği bitirdiğinde anlıyorsun,bütün taktikleri vermek zorundasın yani

canlar benimodan sonunda kazandım.daha doğrusu kızım kazanmış.öyle farklı bişiy de yazmadık ama sizin dediklerinizi okuyup yazmış çılgınlık delilik falan.birdenbire kabul ettiler. bizde kazandık yanii olllleyyyyyyyyyyyyyyyy

Benim o da kazanamayan arkadaşlar DİKKAT

erkeklerin taktikleri şunlar

KUR YEMEK NAZ ŞAKA CİLVE MASAJ BALIK DEDİKODU

bunlar haricinde ne yazarsanız kabul oluyor kazanıyorsunuz
yani en azından bende öyle oldu iki defa kazandım denemenizde fayda var

yok canım ben yapamadım saolasın

kızlar benim o ile ilgili son birşey söylemek istiyorum hani diyorsunuz ya başka e-mail girince kabul etmiyor diye ben şöyle bir şey denedim tarayıcınız kapatıp tekrar açıp oynadığınızda sorun olmuyor kayıt ediyor birde şu kelimelerle çok fazla kazanma şansınız olacaktır ;sinir,ukalalık,bebek,şirinlik,sevimlilik,trip,kur,çakallık,bilmişlik,delilik,dedikodu,kurnazlık,cambazlık,çorba,kek,börek,çörek,balık,çikolata,boya,film, gibi kelimeleri kullanmanızı öneririm ben şimdilik çıkıyorum canlar iyi akşamlar herkese yarın bol kazançlı olur inşallah ....

bende kazandım oleyyy inşallah gerçekten gelir.avon ve bebek akımında da böyle sevinmiştim ama ortada birşey yok.bakalım bunda ne olacak.

birde ben bu clear meni açamıyorum . siz nasıl hallettiniz. banada yardım edin

afiyet bal şeker olsun

tebrikler yasmin afiyet bal şeker olsun.
Kazandığın yarışmada kaç puan almıştın hatırlıyomusun acaba ?

tebrikler cnm, bende 2. hafta kazandım ama ne gelen var ne gidennnn...........

canım valla hiç hatrlamıorum ama , şöyle diyim , mesela ben üstüste 20 kişi bildiysem , başkası pas diyerek yada yanlış yaparak 20 kişi bildiyse aynı olmuyor ben daha yüksek alıyorum yani üstüste bilmek önemli ve ben üstüste bilmiştim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…