oh be sonunda benim o benim
sorma Tatlışkom eşimle gül gül öldük tabi önce bi şokk oldukkk
ya kazandıgınız nasıl anlıyosunuz kızlar mesela bende yazıyorum 7 kaldı dio işte umursamaz erkek var taktigini iyi sec dio bida yazıyom 6 benim o kalıyo facebookta paylaş felan dioanlamadım dogrusu
Eki Görüntüle 299537
ayyy kızlarrr ben hayatımda böle bişi görmedim serce parmagım kadar su vision türkiye'den gelen kreme bakın bi yaa yazık valla kargo parasına pufffffff
canlar benimodan sonunda kazandım.daha doğrusu kızım kazanmış.öyle farklı bişiy de yazmadık amasizin dediklerinizi okuyup yazmış çılgınlık delilik falan.birdenbire kabul ettiler. bizde kazandık yanii olllleyyyyyyyyyyyyyyyy
Benim o da kazanamayan arkadaşlar DİKKAT
erkeklerin taktikleri şunlar
KUR YEMEK NAZ ŞAKA CİLVE MASAJ BALIK DEDİKODU
bunlar haricinde ne yazarsanız kabul oluyor kazanıyorsunuz
yani en azından bende öyle oldu iki defa kazandım denemenizde fayda var
canlar benimodan sonunda kazandım.daha doğrusu kızım kazanmış.öyle farklı bişiy de yazmadık amasizin dediklerinizi okuyup yazmış çılgınlık delilik falan.birdenbire kabul ettiler. bizde kazandık yanii olllleyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar benim o ile ilgili son birşey söylemek istiyorumhani diyorsunuz ya başka e-mail girince kabul etmiyor diye ben şöyle bir şey denedim tarayıcınız kapatıp tekrar açıp oynadığınızda sorun olmuyor kayıt ediyor birde şu kelimelerle çok fazla kazanma şansınız olacaktır ;sinir,ukalalık,bebek,şirinlik,sevimlilik,trip,kur,çakallık,bilmişlik,delilik,dedikodu,kurnazlık,cambazlık,çorba,kek,börek,çörek,balık,çikolata,boya,film, gibi kelimeleri kullanmanızı öneririm ben şimdilik çıkıyorum canlar iyi akşamlar herkese yarın bol kazançlı olur inşallah ....
afiyet bal şeker olsun
tebrikler yasmin afiyet bal şeker olsun.
Kazandığın yarışmada kaç puan almıştın hatırlıyomusun acaba ?
tebrikler cnm, bende 2. hafta kazandım ama ne gelen var ne gidennnn...........
2 defa oldu bana emeklerime yazıkya benim'o yu kazandım ama bi türlü kaydetmio bilgilerimi hata dio sinir oldm
ya benim'o yu kazandım ama bi türlü kaydetmio bilgilerimi hata dio sinir oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?