Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tebrikler canım taklit uzmanı ne ? ben görmedim öle bişi merak ettim link yokmu :26:

kızlar detolden bişey kazanıpta gelen var mı aranızda? ben su ısıtıcı kazanmıştım 1,5 ay oldu daha gelecek ümidi kessem mi acep

bende yokuuuum
şimdi biraz göz gezdirdim kazananlara en az 20 kişinin ismi 2 kere yazılmış haksızlık ama zaten avon doğru bişey yapsa şaşardım
avonun yarışmalarına bende güvenmiyorum yaaaaa ne anama ne bana ne de kardeşime çıkmamış üstelik mail atmışlardııı
üçünüde kullanıp bebekliğime dönücem

ben anneme,babama,eşime,kendime,ağbime doldurmuştum birimiz bile kazanamamışız
bizdeeeee

kazanmışıııım pek sevindim adımı görünceee

Yedigün
‎"Mert Fırat" doğru cevabını vererek çift kişilik King Chicken Menü kazanan üyelerimiz; Gülşah Er, Seniha Güler, Tülay Alacagergin, Ali Günnaz, Melis Aydın, Sedat Fırat'ı kutlarız :)

Yarışmamız yarın da devam ediyor olacak, takipte kalın.:)

arkadaşımız , aynı soyadlarımızı elemişler eşime çıkmamış yazmıştı sanırımda , ona istinaden yazdım canım , kural öyle sanmıştım ama saçma gelmişti sonuçta türkiyede aynı soyadlı farklı farklı aileler dolu :)

liptonun yeni sorusr
Çay içmeye bir başladık mı duramıyoruz değil mi? Peki Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay’ın en büyük paketinde kaç adet demlik poşeti bulunmaktadır?
48

100

160

180
cevAP 100

oleyyy ya şimdi gördüm sanırım şeytanın bacağını kırdım.

avondan anneme ve bana çıkmış,yengem içinde katılmıştık ama çıkmamış.sağlık olsun.
ve kadınlar ne idterden de kazanmışım listede adımı görünce çookkkk sevindirik oldum
dün de benimo ya katıldım
şimdi gelsin hediyeler :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…