Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İlgili Firma : Onur Market
Kategori : Çekiliş
Son Katılım Tarihi : 31.12.2011
Çekiliş Tarihi : 04.01.2012
Sonuç İlan Tarihi : 09.01.2012 Radikal Gazetesi
Katılım Şartları : Tıklayınız (Pop-Up)

1 adet 2012 model Ford Fiesta Trend otomobil
10 adet Arçelik 32” A32-LCJ-0B LCD TV
10 adet Arçelik 5063 FT Çamaşır Makinesi
10 adet Arçelik 6220 FT Bulaşık Makinesi
10 adet Nikon S2500 Fotoğraf Makinesi
10 adet Arçelik 6355 YP Elektrik süpürgesi
10 adet Arçelik 2367 E Tost Makinesi
10 adet Arçelik 3282 C OPAL Çay Makinesi
10 adet Arçelik 1252 HB 3’lü Mutfak Robotu
10 adet Arçelik 564 MD Mikrodalga
10 adet Arçelik 4217 K Ütü
10 adet Sony SR 100 DVD Player

Kampanya tarihleri arasında İstanbul ve Trakya bölgesinde bulunan tüm Onur Marketlerden tek seferde 5 TL ve katları tutarında (her 5 TL’lik satın alım için bir çekiliş hakkı) herhangi bir Nestle ürünü (Nestle markalı su ürünleri hariç) satın alan Onur Kart sahibi tüketiciler bir(1) çekiliş hakkı kazanacaklardır.

Onur Market hakkında bilgi almak için tıklayın...

kızlar böyle bir çekiliş buldum alışveriş yapanlara uygun tabi ama paylaşmak istedim :) :44:

ALINTI: Kendi özel koruyucu paketlerinde kolayca muhafaza edilebilen Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çaylar, mevcut 48’li ve 100’lü paketlerinin yenilenmesinin yanı sıra, 24’lü ve 160’lı paketlerinden oluşan iki yeni alternatifiyle de çay tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

lipton'u 160 yaptım ben

avona mesaj attım
sız neye gore bu hedıye dagıtımını yapıorsunuz dedım
5bın kısının ıcınde adımı gorememk ıgrenc bısı
aynı soy ısımlerı tren gıbı dızılmıs
ama bzler yokuz

Valentino Valentina kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 50ml. Valentino Valentina kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* Valentino Valentina kazanma şansını 2–4 Aralık tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 6 Aralık Salı 14.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

kızlar tekin acar başlamış tıkla kazan

Lipton | Facebook

Ben liptonun cevabı 160 yaptım.Şuradan yola çıkarak:

"Kendi özel koruyucu paketlerinde kolayca muhafaza edilebilen Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çaylar, mevcut 48’li ve 100’lü paketlerinin yenilenmesinin yanı sıra, 24’lü ve 160’lı paketlerinden oluşan iki yeni alternatifiyle de çay tutkunlarının beğenisine sunuluyor."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…