Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sonun da bugün benide primadan aradılar.hiç soru sormadı adresimi teyid etti.9 aralıktan sonra gönderilecekmiş

heyoo veetten mango cüzdan kazandıımm :)) güzelmidir acep :)

bu arada golden rose sorusu gelmiş cevap yasemin hadivent

Dettolden kazanmışım yaşasınnnnnn..eşim hala internetin parasını çıkar diyor :) Daha önce kazanan oldumu nasıl geliyor? ismim farklı göndermezler diye yorum yapamıyorum

kızlar benim'o yu tekrar kazandım aynı isimle aynı adresle ama farklı facebook hesabıyla ve farklı telefon numarasıyla

bana da benim o ile ilgili taktikleri yazarmısınız ne denediysem olmadı

canım ben erkeği seçtim sanki o daha kolay oluyor gibi daha önce arkadaşlar yazmıştı tatlım cilve_naz_jest_mızmızlık_romantizm_şirinlik_oyun_sos_dans_karate_sinir_ukalalık_şirinlik_trip_kur_yemek_çakallık_sevimlilik_şaka_serenat_delilik_büyü_sanat_kıskançlık_büyü_laf_sihir_bilmişlik_ukalalık_dans_güzellik bunları dene canım burdaki sıralama arasından uygun olanları yaz belki olur bu defa

Son düzenleme:
Yeni Dove Besleyici Bakım Serisi seti kazanma şansı ve Dove’un reklam yüzü olma şansı seni bekliyor! İstanbul’un en popüler caddesinde olma fırsatı için kuru saçlarına veda et, ışıldayan saçlarına Dove’la kendini keşfet!

Dove - Hair | Facebook

kızlar bende bugun güzel bir haber aldım.kpss atamaları belli oldu ben içişleri bakanlığı bilgisayar işletmeni oldum artık bende bir memur oldum çok mutluyum hem de ilk tercihim izmire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…