Yasmin89 harika olur valla :d
aklıma şöyle birşey geliyor Caramio kazanamayanlar için ;
yeni bir hesap açıp birbirimizi eklesek , 40 kişi olması gerekiyor , herkes üye adının yazdığı bir profil fotoğrafı koysa ve direk fotoda görünen isimleri yazıp , hepimiz sırayla kazansak , örneğin günde 10 kişi kazanıyor , 4 günde 40 kişiye kazandırmış oluruz :)
aklıma şöyle birşey geliyor Caramio kazanamayanlar için ;
yeni bir hesap açıp birbirimizi eklesek , 40 kişi olması gerekiyor , herkes üye adının yazdığı bir profil fotoğrafı koysa ve direk fotoda görünen isimleri yazıp , hepimiz sırayla kazansak , örneğin günde 10 kişi kazanıyor , 4 günde 40 kişiye kazandırmış oluruz :)
Herkez kendi resmini koysa kazanıcamda yok profil resmini değişik kullananları bulamıyom
ben kazandım gerçi caramiolarım geldi bile ama , fazladan zarar çıkmaz , neyse zaten amacım sadece kendim için değil , böyle bi kolaylık buldum arkadaşlarımızda kazansın istediğim içindi :)
güzel öneri
caramio için değil zaman çok az kendi arkadaşlarımın bile adını hatırlamıyorum ama sonraki zamanlar kampanyalar için ayrı bir hesap açsak kadınlar klübü için orada birbirimize beğendirsek de olur
nasıl kazandın en fazla 17 yapıyorum
ay cok zor yha
aferın valla sana
en 60ı gecemedım
güzel düşünmüşsun canım bende şimdi oynadım tebrikler dedi bakalım bekliyrm hediyemi :):):):):)
iyi fikir ama organize olmak çok zor be cnm
hadi bakalım afiyet olsn şimdiden :)
sen kazandıktan sonra ne zmn geldi hediyen ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?