Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Herkez kendi resmini koysa kazanıcamda yok profil resmini değişik kullananları bulamıyom

güzel düşünmüşsun canım bende şimdi oynadım tebrikler dedi bakalım bekliyrm hediyemi :):):):):)

iyi fikir ama organize olmak çok zor be cnm

Herkez kendi resmini koysa kazanıcamda yok profil resmini değişik kullananları bulamıyom

ben kazandım gerçi caramiolarım geldi bile ama , fazladan zarar çıkmaz , neyse zaten amacım sadece kendim için değil , böyle bi kolaylık buldum arkadaşlarımızda kazansın istediğim içindi :)

güzel öneri
caramio için değil zaman çok az kendi arkadaşlarımın bile adını hatırlamıyorum ama sonraki zamanlar kampanyalar için ayrı bir hesap açsak kadınlar klübü için orada birbirimize beğendirsek de olur

canım zaten zamandan kolaylık olması için , mesela üye adın ayşeyse eğer , profil fotona , ayşe yazan fotoğraf koycasın , fotodaki isimi hemen yazcaz kutuya anladın mı , o yüzden hemen tıkır tıkır kazanırız :)

nasıl kazandın en fazla 17 yapıyorum

önemli olan ard arda yapmak canım , arada yanlış yada pas yaparsan düşüyor puanın , o yüzden ben bi kere bile yanlş yapınca hemen çıktım baştan oynadm falan , ardarda bilmeye çalıştm 20 küsur yaptm yanlş hatrlamıosam

bencede ii fikir yasmin hem kadınlar kulübü sayfamız olur oy isteyip duranlardan kurtuluruz aramızdan birileri kazanır

kızlar bi çocuk yarışması vardı burada bir arkadaş paylaşmıştı işte 2 sorusu vardı
hatta 2. sorusu resimde kaç köpek görüyorsunuz du. hatırlayan var mı cuma açıklanıcaktı diye biliyorum bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…