Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bende bugun güzel bir haber aldım.kpss atamaları belli oldu ben içişleri bakanlığı bilgisayar işletmeni oldum artık bende bir memur oldum çok mutluyum hem de ilk tercihim izmire

tebrikler canım darısı başımıza,kaçla atandın?Lisans mezunumusun?

prima ilk hediyem den hediyesi gelen varmı arkadaşlar???

Bakımlı Kadın
İlk hediye Kupamızı verdik. Sıra ikincisinde.. Kargo BEDAVA..
PAYLAŞ SEN KAZAN !!!

Kültür Hizmeti - HEDİYE KİTAP

Bugün bir üyemize Aslı Aker'in hazırladığı "NE DEMİŞ MEVLANA" kitabını hediye ediyoruz. Çekiliş için tek yapmanız gereken "Timaş Yayin Grubu" Sayfasını beğenmek. Çekiliş sonucunu saat 23:00'den sonra bu sayfada açıklayacağız.

prima ilk hediyem den hediyesi gelen varmı arkadaşlar???
Hayırrrrr
organicare bebek bakım seti gelen varmı?
benimki yalan oldu galiba ne kadar zaman geçti gelen giden yok..:2:
Onlar gelmiycek galiba canım.
Evet benide aradılar 9 undan sonra dağıtıcaklarmış..

Cosmetica
I LOVE YOU kazandırıyooorrr!...

I LOVE YOU COSMETİCA RESMİNİ PROFİL RESMİN YAP, BU PAYLAŞIMA YORUM YAZ, BEĞEN VE PAYLAŞ ŞANŞLI KİŞİ SEN OL.

sürpriz seni bekliyor.
Hadi clik clik...

privacy den kazanmışım parfüm oh be sonunda parmaklarım koptu ya
ay cok zor yha
aferın valla sana
en 60ı gecemedım

kızlar bende bugun güzel bir haber aldım.kpss atamaları belli oldu ben içişleri bakanlığı bilgisayar işletmeni oldum artık bende bir memur oldum çok mutluyum hem de ilk tercihim izmire

senin adına cok sevindim canım inanki tebrik ederim ne mezunusun kayınımda lise mezunu 89,buçuk puan aldı ama atanamaış darısıda ona olsun

Helen Harper, Facebook sayfası üzerinden, 5 -18 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceği ‘Helen Harper’dan Beyaz Davet’ kampanyasında, en iyi beyaz elbiseli kişiyi seçecek… Yarışmada en çok ‘like’ alan 3 kişi, Madonna’nın da tasarımcısı olarak bilinen Nej’den özel bir beyaz elbise ve Markafoni'den indirim çekleri kazanacak.

bu clear men amma sorunlu yaa...
face uygulamayı engelliyor,ben hallettim ama kabul ettirmek için arkadaşlara tek tek anlatmam gerekiyor

aklıma şöyle birşey geliyor Caramio kazanamayanlar için ;

yeni bir hesap açıp birbirimizi eklesek , 40 kişi olması gerekiyor , herkes üye adının yazdığı bir profil fotoğrafı koysa ve direk fotoda görünen isimleri yazıp , hepimiz sırayla kazansak , örneğin günde 10 kişi kazanıyor , 4 günde 40 kişiye kazandırmış oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…