merhaba günaydın arkadaşlar dün giremedim foruma gündüz benimo yapmıştım kendime ablamda evde yokmuş banada yap dedi bende el alışkanlığıyla kızlık soyadını yazmışım:) nüfus cüzdanında yazıyor nasıl olsa dimi kabul ederlermi sizce bende varım facebookta ama hangi isimle yenimi açacağım facebook sabah sabah yeni kalktım anlamadım salaklığım üstümde birkaçgündür fazla ders çalışmaktan sanırım
Dalin 2012 dileklerinizi bekliyor!
18 Aralık'a kadar, 2012 dileklerini paylaşanlar arasından en yaratıcı dileği dileyen 3 kişi Dalin'den hediyeler kazanacak!
https://www.facebook.com/​allforkids?sk=app_79458893817
aklıma şöyle birşey geliyor Caramio kazanamayanlar için ;
yeni bir hesap açıp birbirimizi eklesek , 40 kişi olması gerekiyor , herkes üye adının yazdığı bir profil fotoğrafı koysa ve direk fotoda görünen isimleri yazıp , hepimiz sırayla kazansak , örneğin günde 10 kişi kazanıyor , 4 günde 40 kişiye kazandırmış oluruz :)
en fazla 84 yaptım canım darısı başına ben oynıyım kazanıyım senin adresine göndertiyim istersen 1 kişi 1 kere kazanabiliyomuş ya
Benefit Cosmetics Turkey - Duvar | Facebook
sorunun altında cvplar zaten yazılmış..
copy paste yapmışlar
"En iyi sporu ben yaparım" başlıklı yarışmamız 5 Aralık 2011 Pazartesi günü başlıyor.
Yarışmaya katılacak kullanıcılar Sportif Sepetim facebook sayfasında spor yaparken çekildiği fotoğraf veya video görüntülerini o anı anlatan bir cümle ile birlikte paylasacaklardır.
Jüri tarafından seçilen 30 kişi (15 fotoğraf ve 15 video) ödülleri kazanacaktır.
Ödüller;
Fotoğraf kategorisi birincisi Dart Seti ve sonraki 14 kişi futbol,basketbol veya voleybol topundan herhangi birini,
Video kategorisi birincisi Total kondisyon aleti ve sonraki 14 kişi futbol,basketbol veya voleybol topundan herhangi birini kazanacaktır.
Her 2 kategori ayrı ayrı değerlendirme yapılıp toplamda 30 adet hediye dağıtılacaktır.
Fotoğraf ve Videolarınızı arkadaşlarınızla paylaşarak beğendirin Jürinin dikkatini çekin....
Sportif Sepetim | Facebook
https://www.facebook.com/PfizerTurkiye
Dostunun fotoğrafını yükle, oy topla,
PetStar hediyelerini kazan!
Ben face açtım ilk açan özelden isim versin bende yazayım..aslında kendime davet gönderdim ama kendimizle arkadaş olmayalım sadece kadınlar klübü olsun
banu ismi nasıl yaptın canım ben yapamadım ya
canım kolay hangi ismi istiyorsun söyle yapayım ben sana paint ten yapabilirsin
canım kolay hangi ismi istiyorsun söyle yapayım ben sana paint ten yapabilirsin
Eki Görüntüle 300493 buyur canım hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?