bencede ii fikir yasmin hem kadınlar kulübü sayfamız olur oy isteyip duranlardan kurtuluruz aramızdan birileri kazanır
valla süper bir fikir bende varım ama buradaki adımla olurmu
doğru canım kk sayfamız olur hem , ben açıyorum şimdi face hadi sizlerde açın ama yalnızca burdan arkadaşları ekleyelim ona göre , herkes direk profil fotosunu isim yapsın mesela ; profilinde böyle foto gördüklerinizi kabul edinki anlaşılsın burdan olduğumuz
Eki Görüntüle 300406
olur canım yada isim salla önemli değilki , caramio formunu doldurrken sallama sen ama onlara yeter
bu ismi nsıl yapıyz beceremedim kızlar kısa isim bulun hızlı yazarız sonra değistiririz
ben öylesine yaptım fatmagülü , doğru dion aslında 3 4 harfli isimler yapabiliriz , sen söyle isim ben yapayım sana canım buraya koyayım kaydet burdan :)
canım zaten zamandan kolaylık olması için , mesela üye adın ayşeyse eğer , profil fotona , ayşe yazan fotoğraf koycasın , fotodaki isimi hemen yazcaz kutuya anladın mı , o yüzden hemen tıkır tıkır kazanırız :)
canım önlisans muhasebe mezunuyum 85.275 almıştımtebrikler canımdarısı başımıza,kaçla atandın?Lisans mezunumusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?