Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bencede ii fikir yasmin hem kadınlar kulübü sayfamız olur oy isteyip duranlardan kurtuluruz aramızdan birileri kazanır

doğru canım kk sayfamız olur hem , ben açıyorum şimdi face hadi sizlerde açın ama yalnızca burdan arkadaşları ekleyelim ona göre , herkes direk profil fotosunu isim yapsın mesela ; profilinde böyle foto gördüklerinizi kabul edinki anlaşılsın burdan olduğumuz

valla süper bir fikir bende varım ama buradaki adımla olurmu

olur canım yada isim salla önemli değilki , caramio formunu doldurrken sallama sen ama onlara yeter

bakın böyle birşey buldum
Tiny Love Türkiye
Yeni Yarışmamız Başladı!

Solda gördüğünüz ''Harfleri Bul Kazan'' menüsünden yarışma hakkındaki bilgileri alabilir, yarışmaya katılarak fotoğrafta gördüğünüz Tiny Love Süper Halı hediyemizi kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Harfleri bulup kelimeleri oluşturan, mailini gönderip çekilişe katılan bir üyemiz hediyenin sahibi olacak...
ama cevap nedir. hiç harf göremedim.size kolay gelsin

bu ismi nsıl yapıyz beceremedim kızlar kısa isim bulun hızlı yazarız sonra değistiririz

bu ismi nsıl yapıyz beceremedim kızlar kısa isim bulun hızlı yazarız sonra değistiririz

ben öylesine yaptım fatmagülü , doğru dion aslında 3 4 harfli isimler yapabiliriz , sen söyle isim ben yapayım sana canım buraya koyayım kaydet burdan :)

vayyy bu süpermiş :)
ben anlamamışım pardon
bennu yaparmısın?

Son düzenleme:
Ben face açtım ilk açan özelden isim versin bende yazayım..aslında kendime davet gönderdim ama kendimizle arkadaş olmayalım sadece kadınlar klübü olsun

merhaba günaydın arkadaşlar dün giremedim foruma gündüz benimo yapmıştım kendime ablamda evde yokmuş banada yap dedi bende el alışkanlığıyla kızlık soyadını yazmışım:) nüfus cüzdanında yazıyor nasıl olsa dimi kabul ederlermi sizce bende varım facebookta ama hangi isimle yenimi açacağım facebook sabah sabah yeni kalktım anlamadım salaklığım üstümde birkaçgündür fazla ders çalışmaktan sanırım

"En iyi sporu ben yaparım" başlıklı yarışmamız 5 Aralık 2011 Pazartesi günü başlıyor.

Yarışmaya katılacak kullanıcılar Sportif Sepetim facebook sayfasında spor yaparken çekildiği fotoğraf veya video görüntülerini o anı anlatan bir cümle ile birlikte paylasacaklardır.

Jüri tarafından seçilen 30 kişi (15 fotoğraf ve 15 video) ödülleri kazanacaktır.

Ödüller;
Fotoğraf kategorisi birincisi Dart Seti ve sonraki 14 kişi futbol,basketbol veya voleybol topundan herhangi birini,
Video kategorisi birincisi Total kondisyon aleti ve sonraki 14 kişi futbol,basketbol veya voleybol topundan herhangi birini kazanacaktır.

Her 2 kategori ayrı ayrı değerlendirme yapılıp toplamda 30 adet hediye dağıtılacaktır.

Fotoğraf ve Videolarınızı arkadaşlarınızla paylaşarak beğendirin Jürinin dikkatini çekin....

Sportif Sepetim | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…