Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ron 11 i durmadan giriyorum olmuyor 7- 8 defa denedim istekleri tek başlıkta toplamış 17-18 di ben giriyorum yine de 25 e çıkıyor
haberiniz olsun

kızlar oyunun kuralları gereği 40 arkadaşınızın olması değil o 40 kişinin birden fazla uygulama kullanmış olması gerekiyor.yani aktif olmalı sahte değil.eşimin 40 küsür arkadaşı vardı ama hiçbir sıkıntı yaşamadık zaten çoğu aktif hepsi facede :)) birde böyle deneyin birkaç oyuna katılın illa bizim yarışmalar olmak zorunda değil.umarım yardımcı olmuşumdur :)) :26:

kızlar erkeğin biri faceme avatarına isim yaparak teklif yollamış:44: ziyaretçilermi yolluyor acaba

Son düzenleme:
Kızlar şu Clear'ı yapmaya çalışıyoruma ama olmadı sanırım.istekelri tek tek gönderiyorum kabul edilmesi mi gerekiyor?benim ne yapmam gerekiyor

kızlar erkeğin biri faceme avatarına isim yaparak teklif yollamış:44: ziyaretçilermi yolluyor acaba

ya aslında bugünkü sayfaları sildirsek imkan varmı çoğu arkadaş facesini yazdı bize ulaşabilriler..bugün düzgün kampanyada yok zaten

pardon unutmuşum sana ark ist gönderenin ismini yaz da silelim bizde

Son düzenleme:

bütün kızlar aktif zaten ama yok yokk

Bi yavaşlık var sanki Caramioda mesela bi arkadaşımı silmiştim diğer facede oynarken o bile çıktı. Geç algılıyo aptal şey
Yarına kadar düzelir inş.

ya aslında bugünkü sayfaları sildirsek imkan varmı çoğu arkadaş facesini yazdı bize ulaşabilriler..bugün düzgün kampanyada yok zaten

pardon unutmuşum sana ark ist gönderenin ismini yaz da silelim bizde

Ada Amenejist canım profil bilgilerine baktım erkek yazıyor

Son düzenleme:

neler var acaba prima,da?

4 tane prima yeni dogan bezi , bi tane sanirim mama kabi tupperware dan , vodafone 30 dk , pantene sampuanlar ama tester , brosurler var bi suru , anne oluyorum isimli dvd , ariel leke cikarici deterjan sanirim bebek kiyafetleri icin , wenice den pijama takimi , asiri tatli eridim bittim minnacik :) , wenice den 20 tl hediye ceki bide

Merhaba ......., Tadı Bitmeyen Arkadaşlıklar oyununu oynamak için uygulama erişimine kapalı olmayan en az 40 arkadaşının olması gerekmektedir. İlgin için teşekkür ederiz.

caramio daha önce 59 arkadaşım var oynamıyorum diyen birine böyle cevap vermiş,uygulama isteklerine izi verelim hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…