Merhaba ......., Tadı Bitmeyen Arkadaşlıklar oyununu oynamak için uygulama erişimine kapalı olmayan en az 40 arkadaşının olması gerekmektedir. İlgin için teşekkür ederiz.
caramio daha önce 59 arkadaşım var oynamıyorum diyen birine böyle cevap vermiş,uygulama isteklerine izi verelim hepimiz...
paylaşılmıştır belki
hadi kızlar fıstık yetiştirelim
https://www.facebook.com/fistigimizbololsun?sk=wall
çiftlik oyunlarındaki gibi canım, belli bir süre sonra büyüyor toplayıp satıcaz.. biraz gıcık bi oyunteşekkürler paylaşım için oyuna girdim uygulamayı yükle dedi yükledim fıstıklar büyüyor diyor öylece kaldı sayfa sorun mu var acaba siz de nasıl ....
çiftlik oyunlarındaki gibi canım, belli bir süre sonra büyüyor toplayıp satıcaz.. biraz gıcık bi oyun
birde şunu buldum, ama çok zor yaa.. zevkli ama zor..
https://www.facebook.com/teknosa?sk=app_207879729289059
çiftlik oyunlarındaki gibi canım, belli bir süre sonra büyüyor toplayıp satıcaz.. biraz gıcık bi oyun
birde şunu buldum, ama çok zor yaa.. zevkli ama zor..
https://www.facebook.com/teknosa?sk=app_207879729289059
teşekkür ederim hiç çiftlik oyunu oynamadım ben hiç bana göre değil zaten evde ki çiçeği bile sulamayı unuturum hiç bana göre değil
iyi geceler kızlar anlatmazsam çatlarım ne oldu biliyormusunuz bu akşam ben istanbul ümraniyede oturuyorum akşam eşimle ümraniye carrefoura gittik carrefourda knorr çorba alıyorduk orada bir bayan 10 adet alana kazı kazan var hediyeler veriyoruz boş yok dedi bizde dedik tamam kullanıyoruz alalım madem sonra kazı kazan yapmak için kasadan sonra knorr stantına gittik kazı kazan çektik birde ne görelim hediye olarak fritöz kazandım ben ve eşimşok olduk ama stantdaki kız bizden çok şaşırdı süperdi ya sizinle paylaşmak istedim çok sevindirik oldum yani ...
fritözüm de bu işte
Eki Görüntüle 300929 Eki Görüntüle 300930
iyi geceler kızlar anlatmazsam çatlarım ne oldu biliyormusunuz bu akşam ben istanbul ümraniyede oturuyorum akşam eşimle ümraniye carrefoura gittik carrefourda knorr çorba alıyorduk orada bir bayan 10 adet alana kazı kazan var hediyeler veriyoruz boş yok dedi bizde dedik tamam kullanıyoruz alalım madem sonra kazı kazan yapmak için kasadan sonra knorr stantına gittik kazı kazan çektik birde ne görelim hediye olarak fritöz kazandım ben ve eşimşok olduk ama stantdaki kız bizden çok şaşırdı süperdi ya sizinle paylaşmak istedim çok sevindirik oldum yani ...
fritözüm de bu işte
Eki Görüntüle 300929 Eki Görüntüle 300930
fritözüm de bu işte
Eki Görüntüle 300929 Eki Görüntüle 300935
45 arkadaşım var sadece 12 kişiyi davet listesinde görebiliyorum neden acaba?
ayyy ne güzel ya şanslısın maşallah , güle güle kullan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?