Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar caramio yu ben 40 kişi dolduktan sonra açtım , çalıştı uygulama sorun yok .

ayrıcada sakın bu isimli profillerden , resimleri değiştirene kadar yorum yazmayın biyere anlarlar insanlar belki .

birde rica ediyorum , kazananlar yazsınki , ertesi gün birdaha oynamasın her arkadaşımız kazansın açıkgözlülük yapmak yok :)

hah tam da bunu söylemek istemiştim kızlar hadi olacak....

profil resimlerini değiştirenler var. neden değiştirdiler acaba????

kızlar aklıma bişey geldi acaba uygulamaya mı davet etmek gerekiyor önce arkadaşlar deniyorum şu an olursa öyle yaparız

çiftlik oyunlarındaki gibi canım, belli bir süre sonra büyüyor toplayıp satıcaz.. biraz gıcık bi oyun
birde şunu buldum, ama çok zor yaa.. zevkli ama zor..
https://www.facebook.com/teknosa?sk=app_207879729289059

teşekkür ederim hiç çiftlik oyunu oynamadım ben hiç bana göre değil zaten evde ki çiçeği bile sulamayı unuturum hiç bana göre değil zaten ne yaptıysam iki dal çürümüş sincap öyle dedi

hani caramioda , bisküvili olanların içinden çıkan şifreyi girince 3 puan geliyodu ya , YALAAAAAAAAN , 2 tane girdim ikiside yanlış şifre dio tav oldum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi geceler kızlar anlatmazsam çatlarım ne oldu biliyormusunuz bu akşam ben istanbul ümraniyede oturuyorum akşam eşimle ümraniye carrefoura gittik carrefourda knorr çorba alıyorduk orada bir bayan 10 adet alana kazı kazan var hediyeler veriyoruz boş yok dedi bizde dedik tamam kullanıyoruz alalım madem sonra kazı kazan yapmak için kasadan sonra knorr stantına gittik kazı kazan çektik birde ne görelim hediye olarak fritöz kazandım ben ve eşimşok olduk ama stantdaki kız bizden çok şaşırdı süperdi ya sizinle paylaşmak istedim çok sevindirik oldum yani ...

fritözüm de bu işte

Eklentiler

• $IMG_0091.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:

Süpermiş canım güle güle kullan :)

tebrikler ..
bende davet gönderdim hepimiz sistemde olalım öyle deneyelim

ayyy ne güzel ya şanslısın maşallah , güle güle kullan :))))

bütün günümüz bunun için geçti
selcan..mini fritöz çok pratik görünüyor kullan anlatırsın memnun kalırsan söyle..benim tefalin çok büyük fritözü vardı attım bunalrda çok minik duruyor ama çabuk kızartıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…