bütün günümüz bunun için geçti
selcan..mini fritöz çok pratik görünüyor kullan anlatırsın memnun kalırsan söyle..benim tefalin çok büyük fritözü vardı attım bunalrda çok minik duruyor ama çabuk kızartıyorsa
benim de 49 ark olduğu halde yetersiz diyor
yeni yeni adresler verildi o yüzden dedim henüz bugün açılan hiç kullanılmayan hesaplar açıldı sanki yanlış mı biliyorum ?
benimki önceden açıktı ama hiç ark ekli değildi
Merhaba ......., Tadı Bitmeyen Arkadaşlıklar oyununu oynamak için uygulama erişimine kapalı olmayan en az 40 arkadaşının olması gerekmektedir. İlgin için teşekkür ederiz.
caramio daha önce 59 arkadaşım var oynamıyorum diyen birine böyle cevap vermiş,uygulama isteklerine izi verelim hepimiz...
kızlar arkadaş listemde 49 kişi var ama oyuna girip 'davet gönder' dediğimde çıkan ark listesinde 13 kişi var.
uygulama bu yüzden ark sayın az diyor bence ama neden listemdekiler oraya dahil olmamış anlayamadım.
umarım anlatabildim durumu:26:
nasıl açılacak o :18: ne demek yani anlamadım
kızlar şimdi bana efe avatarlı bir erkek daha teklifte bulundu
hoş geldin
iyi geceler kızlar anlatmazsam çatlarım ne oldu biliyormusunuz bu akşam ben istanbul ümraniyede oturuyorum akşam eşimle ümraniye carrefoura gittik carrefourda knorr çorba alıyorduk orada bir bayan 10 adet alana kazı kazan var hediyeler veriyoruz boş yok dedi bizde dedik tamam kullanıyoruz alalım madem sonra kazı kazan yapmak için kasadan sonra knorr stantına gittik kazı kazan çektik birde ne görelim hediye olarak fritöz kazandım ben ve eşimşok olduk ama stantdaki kız bizden çok şaşırdı süperdi ya sizinle paylaşmak istedim çok sevindirik oldum yani ...
fritözüm de bu işte
Eki Görüntüle 300929 Eki Görüntüle 300935
efe bayrak bizden mi?
banada geldi arkadaşlık teklifi bende kabul ettim arkadaşlar
uygulamaya açmak ne demek biri anlatsın bence
gizlilik kısmına baktım ama herşey yolunda görünüyor
efe kişisi bana da talep yollamış. reddettim
40 kişiyi dolduranlar ekleme butonunu kapatabilir diye düşünüyorum
başkaları salça olacak gibi.
uygulamaya açmak ne demek biri anlatsın bence
gizlilik kısmına baktım ama herşey yolunda görünüyor
efe kişisi bana da talep yollamış. reddettim
40 kişiyi dolduranlar ekleme butonunu kapatabilir diye düşünüyorum
başkaları salça olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?