Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nasıl açılacak o :18: ne demek yani anlamadım

kızlar arkadaş listemde 49 kişi var ama oyuna girip 'davet gönder' dediğimde çıkan ark listesinde 13 kişi var.
uygulama bu yüzden ark sayın az diyor bence ama neden listemdekiler oraya dahil olmamış anlayamadım.

umarım anlatabildim durumu:26:

anladım aynen bendede öyle evet uygulamalara izin ver diyelim hepimiz en iyisi kızlar bir zahmet

nasıl açılacak o :18: ne demek yani anlamadım

canım facebook ayarlarda uygulamalara izin ver gibi bir şey varmış, baktım sadece gizlilikte var. bende tam anlayamadım.

caramionun safasından okudum üstteki yazıyı...

hoşbuldum cnm ...

güle güle kullan cnm bendede bu boyutlarda arçlk var ama zamanla içindeki süzgecine patatesleri yapıştırmaya başladı nedensee

oysaki çok pratik hemde hijyenik etrafa fazla yağda sıçratmıyor bakalım sinbo nasıl kullanınca yazarsın detaylarını cnm

uygulamaya açmak ne demek biri anlatsın bence

gizlilik kısmına baktım ama herşey yolunda görünüyor

efe kişisi bana da talep yollamış. reddettim

40 kişiyi dolduranlar ekleme butonunu kapatabilir diye düşünüyorum

başkaları salça olacak gibi.

Son düzenleme:

bende şimdi reddediyorum canım o efeyi burdan kızlardan birimi açtı diye cevap bekledim ama değilmiş demek

canım sen uygulamayı kullanıyor görünüyorsun bende puanın sıfır kimler görünmüyorsa onları yazsak çok mu deşifre etmiş oluruz.
onlar tekrar beğense....

üf kafam karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…