Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selcan Uluocak, Filiz Ulu ve 69 kişi daha bunu beğendi. üzerine gelince herkes görünüyor arkadaşlar yorum yazmayın belli olursunuz dediniz ama şimdiden deşifre olduk bile bence :):):)ama hala arkadaş sayısı 40 geçtiği halde arkadaş sayınız yeterli diil diyor herşeyi denedim olmuyor pes valla

Son düzenleme:

aa evet ya dikkatsiz davranmayalım kimse sayfalarda beğen fln yapmasın

bende ümraniyede oturuyorum ve bugün carrefourdaydık bize kase çıktı ne yazık ki güle güle kullan.

herkese iyi geceler kızlar benden pes bugünlük yarın devam ederiz olursa olur olmazsada canımız sağolsun ne yapalım bizde caramioları marketten alıp yeriz artık enazından birkaçımız kazansaydı teselli olurdu bunca çabamızın karşılığı olarak

kızlar bu gece , caramiodan ilk 10 sıralamasına girebilen var mı ? 12 de sıfırlancak çünkü

caramioda sıralamaya nerden bakılıyor ki?

heh buldum ya bazı arkadaşların yazı bi değik k.k s.mt falan hep ondan puanım düşüyorrr değiştirse bari burdan bryse

Son düzenleme:
caramioda sıralamaya nerden bakılıyor ki?

heh buldum ya bazı arkadaşların yazı bi değik k.k s.mt falan hep ondan puanım düşüyorrr değiştirse bari burdan bryse

ilk 10da varsan eger puan kısmına tıklayınca sıralamanda yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…