ada yıldırım'da mı senin canım
Selcan Uluocak, Filiz Ulu ve 69 kişi daha bunu beğendi. üzerine gelince herkes görünüyor arkadaşlar yorum yazmayın belli olursunuz dediniz ama şimdiden deşifre olduk bile bence :):):)ama hala arkadaş sayısı 40 geçtiği halde arkadaş sayınız yeterli diil diyor herşeyi denedim olmuyor pes valla
iyi geceler kızlar anlatmazsam çatlarım ne oldu biliyormusunuz bu akşam ben istanbul ümraniyede oturuyorum akşam eşimle ümraniye carrefoura gittik carrefourda knorr çorba alıyorduk orada bir bayan 10 adet alana kazı kazan var hediyeler veriyoruz boş yok dedi bizde dedik tamam kullanıyoruz alalım madem sonra kazı kazan yapmak için kasadan sonra knorr stantına gittik kazı kazan çektik birde ne görelim hediye olarak fritöz kazandım ben ve eşimşok olduk ama stantdaki kız bizden çok şaşırdı süperdi ya sizinle paylaşmak istedim çok sevindirik oldum yani ...
fritözüm de bu işte
Eki Görüntüle 300929 Eki Görüntüle 300935
hayır benim değil kim olduğunuda bilmiyorum
bende ümraniyede oturuyorum ve bugün carrefourdaydık bize kase çıktı ne yazık ki güle güle kullan.
Eki Görüntüle 300815
kızlarrrr caramiolarım geldiiiihemen resimlerini çektim yalnız bunlar iki kişinin kazandıkları eşim ve kızımın
haydi kızlar siz de halledersiniz inşallah .....
caramıodan kac yaptınız((((((
caramıodan kac yaptınız((((((
caramioda sıralamaya nerden bakılıyor ki?
heh buldum ya bazı arkadaşların yazı bi değik k.k s.mt falan hep ondan puanım düşüyorrr değiştirse bari burdan bryse
öptüm seni
ben 204 puanla 4. oldum canım öyle yazıyor
200puan yaptım bnde
kac arkadas bıldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?