bi kere oynamakla olmuyor canım ben sanırım 14 15 kere oynadım ve her seferinde 22 arkadaş yada fazlasını bildim , 20 den sonra katlanıyor puanlar
bende de donuyor sıralamada değilim ben ya
birdee şu futbol şeysini bi arkadaş yapıvercekti burda ı acaba?
27 kişi arasından 25 doğru tahmin yapıp tadı bitmeyen arkadaşlıklarını gösterdin ve Caramio'dan 225 puan kazandın!
ooooooooooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
top oyununda davet işi varya kmse kabl etmyrkineresinde takıldın belki bizde yardımcı oluruz bende ilk başta yapamamıştım ama
sağolsun bir arkadaş çok yardımcı oldu tarayıcıdaymış sorun değiştirince oldu
evet dn aradılar bide bugün adres alıyorlar formda doldurmamışız da sanki kazandıkk yaaKızlar sizi fıat hediye yağmuru kampanyasından arayan oldumu? beni aradılar da adreslerimi kontrol ediyorlar 08.12.2011 de çekiliş var belkide telefondan katılanları kontrol ediyorlar sahtemi gerçekmi katılanların adreslerini yazıyorlarmış :44:
siremms kabul etmeyenleri değiştirebilirsin kaçtane davet ettiğini kabul edenleri görebiliyormusun peki
1 kişi sanırım daha önce kabul eden edemiyor demi?
isimli profil fotosu olarak eklediğimiz arkadaşlarımdan , ronalda göndersem hemen şimdi kabul etcek arkadaşlar isimlerini yazabilirmi acaba
olmuyor malesef online olanlara istek göndermeye çalış bence banada gönderebilirsin
bana gönder kabul ederim lena
olmuyor malesef online olanlara istek göndermeye çalış bence banada gönderebilirsin
bana gönder kabul ederim lena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?