Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

27 kişi arasından 25 doğru tahmin yapıp tadı bitmeyen arkadaşlıklarını gösterdin ve Caramio'dan 225 puan kazandın!

bi kere oynamakla olmuyor canım ben sanırım 14 15 kere oynadım ve her seferinde 22 arkadaş yada fazlasını bildim , 20 den sonra katlanıyor puanlar

evet saatlerdir oynuyoruz yani sanırım çok oyunda puan katlanıyor doğru tespit

sizde de isimleri yazarken oyun donuyormu bende donuyor ve ismi yanlış olarak algılıyor çoğunlukla

bende de donuyor sıralamada değilim ben ya
birdee şu futbol şeysini bi arkadaş yapıvercekti burda ı acaba?

bende de donuyor sıralamada değilim ben ya
birdee şu futbol şeysini bi arkadaş yapıvercekti burda ı acaba?

neresinde takıldın belki bizde yardımcı oluruz bende ilk başta yapamamıştım ama
sağolsun bir arkadaş çok yardımcı oldu tarayıcıdaymış sorun değiştirince oldu

Kızlar sizi fıat hediye yağmuru kampanyasından arayan oldumu? beni aradılar da adreslerimi kontrol ediyorlar 08.12.2011 de çekiliş var belkide telefondan katılanları kontrol ediyorlar sahtemi gerçekmi katılanların adreslerini yazıyorlarmış :44:

bugünlerde sürekli yiyecek firmalarının ödülleri var böyle kolayca kaptığımız , keşke kozmatik sektörüde böyle olsa

neresinde takıldın belki bizde yardımcı oluruz bende ilk başta yapamamıştım ama
sağolsun bir arkadaş çok yardımcı oldu tarayıcıdaymış sorun değiştirince oldu
top oyununda davet işi varya kmse kabl etmyrki
evet dn aradılar bide bugün adres alıyorlar formda doldurmamışız da sanki kazandıkk yaa

siremms kabul etmeyenleri değiştirebilirsin kaçtane davet ettiğini kabul edenleri görebiliyormusun peki

kk. s.m.t mi nee yaaşu resmi değiştir allahaşkına nasıl yazılcak bu böle hep puanım gidio yanlış yazıppp

isimli profil fotosu olarak eklediğimiz arkadaşlarımdan , ronalda göndersem hemen şimdi kabul etcek arkadaşlar isimlerini yazabilirmi acaba

1 kişi sanırım daha önce kabul eden edemiyor demi?

olmuyor malesef online olanlara istek göndermeye çalış bence banada gönderebilirsin

isimli profil fotosu olarak eklediğimiz arkadaşlarımdan , ronalda göndersem hemen şimdi kabul etcek arkadaşlar isimlerini yazabilirmi acaba

bana gönder kabul ederim lena

son syafayı göremiyorum
der.... soy... burdan birimi arkadaş olarak ekli değil ve bana istek göndermiş
bilen varmı avatarında ismi yok ama

kusura bakmayın son sayfayı açamıyorum hala ancak cevap yazma sayfasında konuya ait cevaplardan gördüklerimi
cevaplıyorum yasmin bişey değil canım kabul ettim görünüyormu
siremims facede adım lena sende eklimiyim bilmiyorum değilsemde ekleyebilirsin kabul ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…