Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar konuyu takip eden ziyaretçilerde var unutmayın onlarda katılmış olabilir

gerçekten, garip garip isimler ekliyor.
ziyaretçiler kampanyaları bedava okumakla yetinmiyor.organizasyonlara da katılıyorlar.

Eki Görüntüle 300815

kızlarrrr caramiolarım geldiiii hemen resimlerini çektim yalnız bunlar iki kişinin kazandıkları eşim ve kızımın

haydi kızlar siz de halledersiniz inşallah .....

afiyet olsun canım çok iştah açıcı bir görüntü

Ada Amenejist canım profil bilgilerine baktım erkek yazıyor

benim eşimin hesabıydı bu kızlar hesap lazım olur diye adını ada yaptım bu akşam yabancı yada dışardan biri değil
istemezseniz silebilirim

bu sayfalar silinmiyhor mu? derken Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın ! yazısını gördüm

caramioda , en az 6 kere 200 puan yaptım , orda sıralamada 176 dio 12. siniz dio anlamadım bu işi

gerçekten, garip garip isimler ekliyor.
ziyaretçiler kampanyaları bedava okumakla yetinmiyor.organizasyonlara da katılıyorlar.

arkadaşlar profil bilgilerinizi verdiğiniz mesajlarınızı ancak düzenleme ile kaldırabilirsinizz....

Benim oğluşum istedi kendi profilini isim yapmaya çalıştı ronaldoda eksik 4 kişi diye izin vermedim ben kendim bile arkadaş olmadım
çok katı gördüm kendimi
ama adayı silerim ben bile bile erkek hesabıysa

Benim oğluşum istedi kendi profilini isim yapmaya çalıştı ronaldoda eksik 4 kişi diye izin vermedim ben kendim bile arkadaş olmadım
çok katı gördüm kendimi
ama adayı silerim ben bile bile erkek hesabıysa

canım oğluşunu eklerdik anne kadrosundan...
şimdi ada yıldırım da mı bizden değil?

Son düzenleme:
45 arkadaşım var sadece 12 kişiyi davet listesinde görebiliyorum neden acaba?

evet aynen benimde öyle off yaa ne çok uğraştık olmuyor hala bilen birileri yol gösterse bize lütfen

hepimiz aynı durumdayız sabah başladık geceyarısı oldu elde var sıfır

Arkadaşlar , davet listesinden az kişi çıkmasının sebebi , çoğu kişinin uygulamayı açmış olmasıdır endişelenmeyin :)

Orda çıkanlar , uygulama katılmamış olanlar , yani davet dediğide , uygulamay katılmaları için davet etmek oluyor :)

yeni bir anket var

http://www.minisler.com/anket/2011/aralik/nasil_katilirim.asp

yavru kedi miniş puan olarak ilk sırada

Piyangola.com - Kazandıran kampanyalar ve ücretsiz çekilişler.

bunu kesın sızler bılıyosunuzdr ama ben paylasayım dedım belkı unutmussunuzdur kızlar

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

pek güvenemedim ben katılmıyorum. İlgilenen arkadaşlara..
Kargo ücreti alıcıya ait

ay nihayet oldu kaç saattir uğraştırdı hediyede gelirse değer artık

paylaşılmıştır belki
hadi kızlar fıstık yetiştirelim
https://www.facebook.com/fistigimizbololsun?sk=wall

çiftlik oyunlarındaki gibi canım, belli bir süre sonra büyüyor toplayıp satıcaz.. biraz gıcık bi oyun
birde şunu buldum, ama çok zor yaa.. zevkli ama zor..
https://www.facebook.com/teknosa?sk=app_207879729289059

Teknosa
Turuncu Kazan hediye kaynıyor! Şansınızı deneyin, iPad 2, HTC ChaCha ve MP3 Çalar kazanma fırsatını kaçırmayın! Teknosa - Turuncu Kazan | Facebook

arkadaşlar ben beni ekleyen herkesi kbl ettim
caramiodaa
oynayabldm 2 kere
sizin niye olmadıı
birde şu topu banada kazandırın ya nasıl oluoo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…