canım kazaanmayı bırak 1 kere bile oynayamadım ben
o yüzden 2. yi açtım
40 kişiyi geçince karamioyu beğencem inşallah o zaman olur
burdan mı yönlendirilio oyunlar onu anlamş deilm nasıl girmem gerekir*
evet biz karar veriyoruz yeni oyun ve kampanya başlamasına
burdan mı yönlendirilio oyunlar onu anlamş deilm nasıl girmem gerekir*
bayanlar
caramio bende açılmadığı için, yepyeni bi face açıp 40 kişiyi geçip uygulamayı öyle beğenmeyi deneyeceğim.
hepinizi yeniden ekliycem yani,başkası sanmayın oke?
asabım bozuldu sorma yaaatamam canım çoğumuz öyle yaptık zaten.
hırs yaptık
kızlar 0532......79 diye bi numaradan arandınız mı çok gürültülü bir yerde olduğum için bayanın sesini duyamadım,adres teyiti için arıyorum dedi bişey mi kazandım diycem son zamanlarda çok bişeye katılmadım avondan 5000 kişi olayı vardı listede ismim vardı onun için mi arandım acaba bilen varsa yardımcı olurmu bana
kızlar 0532......79 diye bi numaradan arandınız mı çok gürültülü bir yerde olduğum için bayanın sesini duyamadım,adres teyiti için arıyorum dedi bişey mi kazandım diycem son zamanlarda çok bişeye katılmadım avondan 5000 kişi olayı vardı listede ismim vardı onun için mi arandım acaba bilen varsa yardımcı olurmu bana
çok mu komik bilmediği için soruyor burda yeni sen ilk geldiğinde her şeyi çok mu iyi biliyordun dalga geçmek yerine sessiz kalmayı tercih edebilirsin.
sayın yeni üye.
hoş gelmişsin, ama lütfen sefa da getir olur mu canım ?
burda sayfalar dolusu yazı var, 2 saat başından kalksam pc 'nin en az 5 sayfa yazı ekleniyor.
her yeni gelen 'o neymiş, bu neymiş' derse, ne olur halimiz?
azcık okuyacaksınforumların 1 nolu kuralı budur.
ayrıca nacizane öneri : özellikle kk'da 1 smile'a bu kadar anlam yüklersen işin çok zor.
acaba arkadaşlarımı silip terar eklesek caramio açarmı ki
bir de ben bugün ülkerin istesinden şikayet bölümünden mesaj attım bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?