Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bayanlar
caramio bende açılmadığı için, yepyeni bi face açıp 40 kişiyi geçip uygulamayı öyle beğenmeyi deneyeceğim.
hepinizi yeniden ekliycem yani,başkası sanmayın oke?

burdan mı yönlendirilio oyunlar onu anlamş deilm nasıl girmem gerekir*

cnm facebook hesabın varsa eğer biz burdan linkleri paylaşıyoruz genelde, tıkladığın zaman yarışma koşulları ve oyun koşullarında bulabilirsin yardımcı oluruz

arkadaşlar ben de yeni adres aldım ama yine aynı isimle şimdi 40 kişiyi tamamlayıp caramioyu beğencem bakalım nolcekkk
ama şimdi sizleri tek tek eklemem lazım işim çok zorr

bayanlar
caramio bende açılmadığı için, yepyeni bi face açıp 40 kişiyi geçip uygulamayı öyle beğenmeyi deneyeceğim.
hepinizi yeniden ekliycem yani,başkası sanmayın oke?

tamam canım çoğumuz öyle yaptık zaten.
hırs yaptık

kızlar 0532......79 diye bi numaradan arandınız mı çok gürültülü bir yerde olduğum için bayanın sesini duyamadım,adres teyiti için arıyorum dedi bişey mi kazandım diycem son zamanlarda çok bişeye katılmadım avondan 5000 kişi olayı vardı listede ismim vardı onun için mi arandım acaba bilen varsa yardımcı olurmu bana

tamam canım çoğumuz öyle yaptık zaten.
hırs yaptık
asabım bozuldu sorma yaaa
ki caramio da hiç sevmem
düşün yani

beni kimse aramadı

ortasını bilmem ama,başı ve sonu benim numaram,..

çok mu komik bilmediği için soruyor burda yeni sen ilk geldiğinde her şeyi çok mu iyi biliyordun dalga geçmek yerine sessiz kalmayı tercih edebilirsin.

sayın yeni üye.

hoş gelmişsin, ama lütfen sefa da getir olur mu canım ?

burda sayfalar dolusu yazı var, 2 saat başından kalksam pc 'nin en az 5 sayfa yazı ekleniyor.
her yeni gelen 'o neymiş, bu neymiş' derse, ne olur halimiz?
azcık okuyacaksın forumların 1 nolu kuralı budur.

ayrıca nacizane öneri : özellikle kk'da 1 smile'a bu kadar anlam yüklersen işin çok zor.

Son düzenleme:

beni de aradılar galiba fıat çekilişi varmış adres tey,iti ediyotuz dediler

acaba arkadaşlarımı silip terar eklesek caramio açarmı ki
bir de ben bugün ülkerin istesinden şikayet bölümünden mesaj attım bakalım ne diyecekler

hoş buldum , mümkünse bırakın öyle de kalayım olur mu canım?

Her yeni gelene o ne? bu ne? diye sormak yasak değil kızcağız sormuş yardımcı olamıyorsa kimsenin dalga geçmeye hakkı yok. Demek ki okuduğunu anlayamamış 31:forumların 1 numaralı kuralında zeka testi uygulanmıyor değil mi ..

ayrıca nacizane teklif: bırak da o smileyi kim koymuşsa o açıklasın 2hesabın varsa o ayrı tabi :)

acaba arkadaşlarımı silip terar eklesek caramio açarmı ki
bir de ben bugün ülkerin istesinden şikayet bölümünden mesaj attım bakalım ne diyecekler

canım tek yolu yeni bir face açmak daha önce bunu yapanlar sonuç alamadılar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…