Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aboowww ziyaretçilere üye olun denildi çok hızlı geldiler yawwss relaxxxx olun ortamı germeyin plisss .....

yok canım kimsenin öyle bir niyeti yok ama yardımcı olmak yerine birileriyle dalga geçilirse cevabını almalı o kişi aynısı sizede yapılabilirdi ..neyse herkes anladı anlayacağını duyarlı olmalıyız.

vay be ne kadar fesat şeymişsin sen öyle
yanlış takip ediyorsun kötülükten gözlerin dönmüş şakayı bile nasıl da abartıp uzatıyor herkese çamur atıyorsun
ben dün hesabı açtığımdan en fazla 1 saat sonra arkdaşın biri ismini göremiyorum dedi anında değiştirdim arkadaşlarda gördü dünden beri aynı
sohbetteki senmiydin gayet kibarca bir konuşma oldu isme bile bakmadım artniyet aramadım

not..oha oyunu sabote etmek lafını şimdi anladım..yuh diyorumm bi işi söyleyen arkdaşa ilk destek verenlerden ve ronaldao olayını ortaya atan benim

Son düzenleme:

ben erkek olanları kabul etmiyorum.. kardeşi oğlu vs olan söylesin

arkadaşım burada kesinlikle art niyet yok dalga geçme hiç yok ben de eski üyeyim ama burada yeni sayılırım ama had bilme diye bişey var ortaya atlayıp soru soracağıma geçmiş sayfaları gözden geçirdim bilgi edindim çok tıkanınca soru sordum. ayrıca ben de anneyim kimsenin anneliği hakkında konuşma benden sana tavsiye yoksa o anne sana tırnaklarını çıkarıverir haberin olsun ben bile buradan alındıktan sonra ..... annelik öyle hemen ağza alınıp eleştirilecek bişey değil bak lohusa depresyonumu hoplattın tekrar......

insanlar rahatsız oluyor ayrıca 'fesat' gibi hakaret içeren kelimelerini birdaha kullanma ''kişi herkesi kendi gibi bilirmiş'' .
Herkes destek oluyor kimse senin az önce yaptığın gibi yeni üyeleri ezmeye kalkışmıyor. Sohbette de konuşmadık sen iyice şaşırmışsın yani duvardan geçmiş olsun demiştim ki oyunda evet şaşırtmaya kalkınca herkesi bn seni sildim.

filiz ulu kim siliyorum onu,lütfen herkes ismini koysun profiline.kedi köpekle anlaşılmıyor kimin kim olduğu

:)) canım sen okudugunu yanlış yorumluyorsun daha:) dalga geçen sen değilsin ztn ben o kişiyi uyardım haklısın had bilmeli herkes bak hemfikiriz bile hmm sen hiç kafanı yorma ben anneninde anneliğinde ne oldugunu iyi biliyorum illa doğurmak gerekmiyor akıl denen şeyle idrak edebiliyoruz. Huzurla büyüt bebegini tbrkler.

oyy ooyyy konu uzuyor amma velakin annelik kontenjanından konuya müdahil oldum hemfikir olabilmek ne güzel bak hızlı girdin ama frene basmayı öğredin brawooo.....

oyy ooyyy konu uzuyor amma velakin annelik kontenjanından konuya müdahil oldum hemfikir olabilmek ne güzel bak hızlı girdin ama frene basmayı öğredin brawooo.....

tabi canım kimsenin geçirmek istediği tırnakları kırılsın istemem :* hızlı olduğum kadar duyarlıyımda senin face linkin nedir eklimisin bende?

son 3 arkadaşım lazımhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100003209921894

bu gece oynucam inşallah karamio

tabi canım kimsenin geçirmek istediği tırnakları kırılsın istemem :* hızlı olduğum kadar duyarlıyımda senin face linkin nedir eklimisin bende?

konuyu başından beri takip ediyorum haklıydın belki biraz başlarda ama son cümlelerinde kendini iyice haksız hale getirdin.özellikle arkadaşımızın anneliğine yönelik konuşman hiç hoş değil.
bence konuyu daha fazla uzatma ve silmek için insan arama beni sil mesela.bende bir anneyim hiç bir annenin anneliğine laf söyleyen birisi benim arkadaşım olamaz...

Lipton'un sorusu çıktı kızlar
cevap LEZETTE DAHA FAZLA YER AÇIN buldum

canım avon da bu ay ücretsizz bilgin olsun kimseylede muhattap olmuyorsun kendin girebiliyorsun siğarişlerini
üyesiyim anlatırım başka sorcağın varsaa

fıat canımm
annelik konusunu ne gzl anlatmışssın

modacı bak canım annelik konusunda yanlışsın ansiklopedi bitirsen genede bir halt anlamazsın annelik konusunda kusura bakma bu konuda söyelemeden edemedimm
hiç bir annenin de evlatına verdiği özveriyi kimse bilemezz lütfennnn bu konudaaa seni sukünete davet ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…