lafı ağzımdan aldınaboowww ziyaretçilere üye olun denildi çok hızlı geldiler yawwss relaxxxx olun ortamı germeyin plisss .....
bende 40ı tamamlamak ve oynamak istiyorum artık
aboowww ziyaretçilere üye olun denildi çok hızlı geldiler yawwss relaxxxx olun ortamı germeyin plisss .....
Yanlışın var oyunu sabote etmek için çiçekli böcekli bennu yazıp herkese süre kaybettirdin bunu da yüzüne söyleyince hazmedemedin canım ikizlerinle ilgilen biraz çocuklara sevgimden geçmiş olsun dedim ama bu kadar alakalı anneyle allah kolaylık versin.
lütfen arkadaşlar gerginleşmeyelim ok bitirelim burda konuyu dağıtmayalım isteyen dışarıda konuşsun biz işimize bakalım kontess bende 2 ciyi açtım sabah seninle birlikte çok şükürki tamamladım az önce iyiki açtın ikinciyi oynadım ama 158. sıradasınız dedi onca çaba boşa gitti
birde şir diye birisi çıkıyor yazıyorum kabul etmiyor neden acaba
yok canım kimsenin öyle bir niyeti yok ama yardımcı olmak yerine birileriyle dalga geçilirse cevabını almalı o kişi aynısı sizede yapılabilirdi ..neyse herkes anladı anlayacağını duyarlı olmalıyız.
vay be ne kadar fesat şeymişsin sen öyle
yanlış takip ediyorsun kötülükten gözlerin dönmüş şakayı bile nasıl da abartıp uzatıyor herkese çamur atıyorsun
ben dün hesabı açtığımdan en fazla 1 saat sonra arkdaşın biri ismini göremiyorum dedi anında değiştirdim arkadaşlarda gördü dünden beri aynı
sohbetteki senmiydin gayet kibarca bir konuşma oldu isme bile bakmadım artniyet aramadım
not..oha oyunu sabote etmek lafını şimdi anladım..yuh diyorumm bi işi söyleyen arkdaşa ilk destek verenlerden ve ronaldao olayını ortaya atan benim
ben erkek olanları kabul etmiyorum.. kardeşi oğlu vs olan söylesin
arkadaşım burada kesinlikle art niyet yok dalga geçme hiç yok ben de eski üyeyim ama burada yeni sayılırım ama had bilme diye bişey var ortaya atlayıp soru soracağıma geçmiş sayfaları gözden geçirdim bilgi edindim çok tıkanınca soru sordum. ayrıca ben de anneyim kimsenin anneliği hakkında konuşma benden sana tavsiye yoksa o anne sana tırnaklarını çıkarıverir haberin olsun ben bile buradan alındıktan sonra ..... annelik öyle hemen ağza alınıp eleştirilecek bişey değil bak lohusa depresyonumu hoplattın tekrar......
:)) canım sen okudugunu yanlış yorumluyorsun daha:) dalga geçen sen değilsin ztn ben o kişiyi uyardım haklısın had bilmeli herkes bak hemfikiriz bilehmm sen hiç kafanı yorma ben anneninde anneliğinde ne oldugunu iyi biliyorum illa doğurmak gerekmiyor akıl denen şeyle idrak edebiliyoruz. Huzurla büyüt bebegini tbrkler.
oyy ooyyy konu uzuyor amma velakin annelik kontenjanından konuya müdahil oldum hemfikir olabilmek ne güzel bak hızlı girdin ama frene basmayı öğredin brawooo.....
tabi canım kimsenin geçirmek istediği tırnakları kırılsın istemem:* hızlı olduğum kadar duyarlıyımda senin face linkin nedir eklimisin bende?
Lipton'un sorusu çıktı kızlar
cevap LEZETTE DAHA FAZLA YER AÇIN buldum
canım avon da bu ay ücretsizz bilgin olsun kimseylede muhattap olmuyorsun kendin girebiliyorsun siğarişleriniselam kızlar oriflame üyeliği 1 tl imiş. been üye olsam ama satış falan düşünmüyorum sadece kendime ürün alırım zaman zaman olur mu yani koordinatör falan oluyor ya avonda önce ona bağlanıyorsun bölge sorumlusuna veriliyor siparişler falan arkadaşım avon üyesiydi oaradan biliyorum yani ben kimseyle muhatap olmak istemiyorum alırsam kendime almazsam ne ala olsun istiyorum oriflame yapan bu konuda bilgisi olan var mı? teşekkürler şimdiden....
fıat canımmkızlar 0532......79 diye bi numaradan arandınız mı çok gürültülü bir yerde olduğum için bayanın sesini duyamadım,adres teyiti için arıyorum dedi bişey mi kazandım diycem son zamanlarda çok bişeye katılmadım avondan 5000 kişi olayı vardı listede ismim vardı onun için mi arandım acaba bilen varsa yardımcı olurmu bana
annelik konusunu ne gzl anlatmışssınarkadaşım burada kesinlikle art niyet yok dalga geçme hiç yok ben de eski üyeyim ama burada yeni sayılırım ama had bilme diye bişey var ortaya atlayıp soru soracağıma geçmiş sayfaları gözden geçirdim bilgi edindim çok tıkanınca soru sordum. ayrıca ben de anneyim kimsenin anneliği hakkında konuşma benden sana tavsiye yoksa o anne sana tırnaklarını çıkarıverir haberin olsun ben bile buradan alındıktan sonra ..... annelik öyle hemen ağza alınıp eleştirilecek bişey değil bak lohusa depresyonumu hoplattın tekrar......
:)) canım sen okudugunu yanlış yorumluyorsun daha:) dalga geçen sen değilsin ztn ben o kişiyi uyardım haklısın had bilmeli herkes bak hemfikiriz bilehmm sen hiç kafanı yorma ben anneninde anneliğinde ne oldugunu iyi biliyorum illa doğurmak gerekmiyor akıl denen şeyle idrak edebiliyoruz. Huzurla büyüt bebegini tbrkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?