haklısın ama zaten bugün pazar.hiç bi şey olmaz pazarları :78:ya kızlar tamam caramio için profil açtınız falan ama burda kampanyalara bakim diye giriyorum sayfaları okuyorum okuyorum 20 30 sayfa
beni ekle sende ekledin mi o kim bu kimdi falan bi sürü yazı var gözüm düştü yani. bunun için ayrı bi konu açabilirdiniz bence..
sadece bi öneri.. kimse yanlış anlamasın.
Yahu Esra Erol kadar olamamışız....
Bu arada Kara Duvak kitabı çok başarılı
Yahu Esra Erol kadar olamamışız....
Bu arada Kara Duvak kitabı çok başarılı
[SIZE=3][/SIZE]
Hayatınızı Kolaylaştıracak Tüm Ürünler 7,90 TL!
cnm sen galiba bu site kargo ücreti yazmıyo falan demişsin ama 2.99 yazıyo
bilgilendirmek istedim
bende şu yemek karıştırıcıdan almak istiyorum güzelmidir acaba ?
kullanan var mı?[/B]
bende caramioyu kazandım sayenizde face fikrini akıl edene çok teşekkür ederim
aynen bende beğendim
Bu arada 26 yaptım ki rekor bence ama 14, oldumbu giden hatun ya kedili fotoyu değiştirmedi Ebru Ulu da ya Nazmiye Ulu..diye yazması zor zaman kaybı ben sildim haberiniz olsun
Ada, Naz ..hele Su ..bayıldım sana :)
Bir Nazmiye demişsin bir sayfada başka sayfada bir FİLİZ ULU demiş hatırladım ben daha önce kedi resmini değiştirmedi diye zaten silmiştim faceden içim doğruymuş
amacın ne anlamadım..ne isim fotosu koymuyorsun 2 gündür erkek olmadığı ne malum
vay be 1 kişiye baktım neler çıktı daha araştırsak neler çıkacak
ya kızlar tamam caramio için profil açtınız falan ama burda kampanyalara bakim diye giriyorum sayfaları okuyorum okuyorum 20 30 sayfa
beni ekle sende ekledin mi o kim bu kimdi falan bi sürü yazı var gözüm düştü yani. bunun için ayrı bi konu açabilirdiniz bence..
sadece bi öneri.. kimse yanlış anlamasın.
kızlar ben hızlı yazabiliyorum , sadece hızdan kaybeden ve bana güvenebilen arkadaşlarım face şifresini falan vermek isterse yardımcı olabilirim
kızlar ben hızlı yazabiliyorum , sadece hızdan kaybeden ve bana güvenebilen arkadaşlarım face şifresini falan vermek isterse yardımcı olabilirim
vallaha benim için de oynayabilirsin canım ya.ama 1 oyun hakkım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?