yaww git işineee deli etme sanene be sanene sen burdan olamazsın misafir oldugun bellli
sonradan gelmiş konuluyosun burdaki arkadaşlar kimse kimsenin kötülüğünü istemezz anladın mı kuzuuuuuu
beğeniyorummmm artıkkkk
modaci89 sen ceza almak istiyorsun sanırım
Öncelikle hepinize merhaba,
Ben de kısa bir süredir sizleri tesadüfen takip etmeye başladım çok güzel bir ortamınız var ancak bu geceki hadiseye bir anlam veremedim.
Öncelikle hepinize merhaba,
Ben de kısa bir süredir sizleri tesadüfen takip etmeye başladım çok güzel bir ortamınız var ancak bu geceki hadiseye bir anlam veremedim.
:))sen tecrübeli gibisin bu konuda
kızlar 0532......79 diye bi numaradan arandınız mı çok gürültülü bir yerde olduğum için bayanın sesini duyamadım,adres teyiti için arıyorum dedi bişey mi kazandım diycem son zamanlarda çok bişeye katılmadım avondan 5000 kişi olayı vardı listede ismim vardı onun için mi arandım acaba bilen varsa yardımcı olurmu bana
bende aynen ..zevkle okurken sizleri,üstelik yardımlaşmalarınızada gıpta ile bakıyorken .bir anda cadı oluverdinizÖncelikle hepinize merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?