Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaww git işineee deli etme sanene be sanene sen burdan olamazsın misafir oldugun bellli
sonradan gelmiş konuluyosun burdaki arkadaşlar kimse kimsenin kötülüğünü istemezz anladın mı kuzuuuuuu

sonradan gelmiş konuluyorum mu :))) senin kullandığın kelimeler yerlerde yani cevap verme lütfunda bulunabileceğim bi nokta yok çok saygısız cıx cıx

Öncelikle hepinize merhaba,

Ben de kısa bir süredir sizleri tesadüfen takip etmeye başladım çok güzel bir ortamınız var ancak bu geceki hadiseye bir anlam veremedim.

Öncelikle hepinize merhaba,

Ben de kısa bir süredir sizleri tesadüfen takip etmeye başladım çok güzel bir ortamınız var ancak bu geceki hadiseye bir anlam veremedim.

aman canım yeni üyelerin sorularıyla alay edebiliyor bennu arkadaş dikkat et uyarınca da özür dilemeden üste çıkabiliyor. Hoşgeldin aramızaa

evet canım aynı numara beni arayan fiat hediye yağmurundan arıyorlar adres teyit ediyorlarmış 08.12.2012 de çekiliş var adres alıyorlar, ad ve soyat teyit ediyorlarmış, bakalım bişe kazancağızmı?

aay gerçekten şu kötü isimler yüzünden kaybettim
sayfanın ortasına yazmamışlar kızlar oynamıyo öyle
resimleri sayfanın tam ortasına isminizi yazacak şekilde yapın

kızlar burası cekılıs yerı
cekılısler ıcın paylasım yapıoruz
tartsmak ıcın deıl
modacı lutfennnnnnnn arkadasım

Kızlar ben de yeniden face açtım,ayyy uğraşlarımıza değse bari
davet yolluyorum diğer listemdekilere tekar kabul edebilirmisiniz

bugun benıde fıaatan aradılar pazar pazar adres ıcın
prıma ıcınde dun aradılar ınsallah gelır 9 aralıktan ıtıbaren yollucaz dedıler

ya kızlar tamam caramio için profil açtınız falan ama burda kampanyalara bakim diye giriyorum sayfaları okuyorum okuyorum 20 30 sayfa
beni ekle sende ekledin mi o kim bu kimdi falan bi sürü yazı var gözüm düştü yani. bunun için ayrı bi konu açabilirdiniz bence..
sadece bi öneri.. kimse yanlış anlamasın.

Merhaba

Yanlışsam yanlış diyin ama Kadınlar Kulübü Facebook Sayfası dışında ne kadar sayfa varsa beğenilmiş KK facebook sayfası beğenmemiş kişilere ne yapalım ? Biz mi çok duygusalız yoksa biz mi çok safız ?

Yahu Allah aşkına biraz da siz destek olun yapmayın bu kadar !

Diğer
Caramio, Ülker, Favori Jewellery (Turkey), Clear Men Türkiye, Lipton, Acer, Albeni, NIVEA Türkiye, Aviva Sigorta, Teknosa, Kadınlar Ne İster?, ESRA EROL, Nestle Çikolata, ALL, forkids, Koçak Gold, Faik Sönmez, Elidor Turkiye

Bu listenin içine Kadınlar Kulübü | Facebook biz giremezmiyiz yapmayın Allah Aşkına !

Bir sürü kampanya sitesi var onlarla bizi karıştırmayın !

Yahu Esra Erol kadar olamamışız....

Bu arada Kara Duvak kitabı çok başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…