son 3 arkadaşım lazımhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100003209921894
bu gece oynucam inşallah karamio
konuyu başından beri takip ediyorum haklıydın belki biraz başlarda ama son cümlelerinde kendini iyice haksız hale getirdin.özellikle arkadaşımızın anneliğine yönelik konuşman hiç hoş değil.
bence konuyu daha fazla uzatma ve silmek için insan arama beni sil mesela.bende bir anneyim hiç bir annenin anneliğine laf söyleyen birisi benim arkadaşım olamaz...
195 puanlan 25. sıradayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
filiz ulu kim siliyorum onu,lütfen herkes ismini koysun profiline.kedi köpekle anlaşılmıyor kimin kim olduğu
şu caramioda uçmuş puanlar hiç kazancağımı sanmıyorum tanıdık tanımadık duyan gelmiş profilini bizim gibi yapmış kazanıyorlarr vallahiii
tabi canım kimsenin geçirmek istediği tırnakları kırılsın istemem:* hızlı olduğum kadar duyarlıyımda senin face linkin nedir eklimisin bende?
herkesin anneliği kendine .. halt fln ne basit kelimeler bunlar
bu çemkiren kişi işte bende bugün hala kediyi görünce tanımadan silmiştim
ismin okunmuyor deyip diğerlerini sabote etmekle suçlayan da o o kedi fotosunu değiştirmeyen de
facede kötü bir anımı paylaştığımı buraya taşıyp anneliğime laf atanda o ..diğer arkadaşa aynı fikirdeyiz diyende
ben başedemem böyleleriyle
pes
ben caramiodan iki kere kazandım face ekleme olayları olmadan çok önce. geldi yedim bile
snein millete yazdıklarına göre halt ne kiii tatlımm???
küçük küçük küçüksünnnn
hadi canım hadiiii canımmmmm çekilllllll
senin annelikten önce öğreneceğin çok şey var daha MODACIDemek ki anneliğin hakkında alınacagın bi durum varmış .. Ekli bile değilsin benimde işim olmamış demek ki
ortasını bilmem ama,başı ve sonu benim numaram,..
senin annelikten önce öğreneceğin çok şey var daha MODACI
belkide bu yuzden kazanamıyorsun tatlım laf yetiştirmek yerine isimleri hızlıca yazman gerek oyundaD
41 kişi oldu arkadaş olan herkeze teşekkürler
sizce şimdi karamioyu beğenme vakti geldimi
belkide bu yuzden kazanamıyorsun tatlım laf yetiştirmek yerine isimleri hızlıca yazman gerek oyundaD
ekledim canım..kaç kişi olunca başlayalım 42 iyi mi?
aynen 40ı geçince tamamdır artık olur begenmelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?