Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu caramioda uçmuş puanlar hiç kazancağımı sanmıyorum tanıdık tanımadık duyan gelmiş profilini bizim gibi yapmış kazanıyorlarr vallahiii

Demek ki anneliğin hakkında alınacagın bi durum varmış .. Ekli bile değilsin benimde işim olmamış demek ki

filiz ulu kim siliyorum onu,lütfen herkes ismini koysun profiline.kedi köpekle anlaşılmıyor kimin kim olduğu

bu çemkiren kişi işte bende bugün hala kediyi görünce tanımadan silmiştim

ismin okunmuyor deyip diğerlerini sabote etmekle suçlayan da o o kedi fotosunu değiştirmeyen de
facede kötü bir anımı paylaştığımı buraya taşıyp anneliğime laf atanda o ..diğer arkadaşa aynı fikirdeyiz diyende

ben başedemem böyleleriyle
pes

Ben baş edemem diyip hala laf yarıştırmaya çalışmanda güzelmiş çok doğru bir laf etmişim hem saygılı hemde yerinde olmuş gerçekten . Sen yeni üyelerle alay edip onları ezmeye her kalkıştıgında kim olursa olsun uyarıcam o da başka bir annenin çocuğu,kızı dimi ..

snein millete yazdıklarına göre halt ne kiii tatlımm???
küçük küçük küçüksünnnn
hadi canım hadiiii canımmmmm çekilllllll

belkide bu yuzden kazanamıyorsun tatlım laf yetiştirmek yerine isimleri hızlıca yazman gerek oyunda D

belkide bu yuzden kazanamıyorsun tatlım laf yetiştirmek yerine isimleri hızlıca yazman gerek oyunda D

yaww git işineee deli etme sanene be sanene sen burdan olamazsın misafir oldugun bellli
sonradan gelmiş konuluyosun burdaki arkadaşlar kimse kimsenin kötülüğünü istemezz anladın mı kuzuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…