Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

burda yazdığım haricinde muhattap bile olmadım faceden o msj çekmiş korktum artık

cnm yaa korkacak ne var lütfen yapmayın arkadaşlar kadınlar zariftir bunlar yakışmıyor bizlere ne gerek var tatlılık güzellik hoşgörü varken sana taş atana sen çiçek at boşver canım

Son düzenleme:
ya kızlar kusura bakmayın şirin benim:18: profil resmimi biraz büyük yapmışım kendim beceremedim onuda başkasına yaptırdım zaten düzeltmeye çalıştım inş. olmuştur benim yüzümden caramio puan kaybeden arkadaşlarım varsa kusura bakmayın farkında değildim

kızlar bi durun allah aşkına sakin:)

tmm haklısınız kazanmak istiyosun ama bende insanım benimde canım var yemin ediyorum kolum ağrıo :)

demin 2 arkadaşa oynadım , biri 7. biri 8. oldu kazandılar allaha şükür :)

burdan kaçırdıklarım oluyor takip edemiyorum , özel msj atarsanız daha sağlıklı olur , ve böyle hak geçmeden özel mesaj atılan sıraya göre yardım etmeye çalışırım.

inş herkes kazanır arkadaşlarım :)

evet ben en çok, hepte senin ismin çıktı şansıma bende şir zannediyorum yazıyorum yanlış oluyor sonradan çözdüm ama haklarım gitti birde hacimer yasemin gibi uzun isimler olsun cnm caramioları senden alırım bende:))

tmm canım sen dinlen
sonra atarım ben sana özelden bilgilerimi

çok mahçup oldum ya inşallah kazanırımda paylaşırız o zaman

ay sinir oldum ya hesabıma erişemiyorum güvenliğe takılıyorum yeni hesap açtım kızlar kabul edin lütfen arkadaşlık isteği gönderdim hepinize

ben bilgilerimi yolladım yasmin yap bi güzellik kazandır hepimize biriside profile kedi resmi koymuş oynarken bi gördüm gıcık oldum dalgamı geçiyosunuz uzun isimleride sildim.bu sayfada diğer face sayfasına döndü herkes bişeyler istiyo

Markmost'tan 4 saat konuşma BEDAVA!

Tüm Turkcell'lilere 4 saat konuşma BEDAVA.
MARKmost.com üyeleri hem cazip fırsatlardan yararlanıyor hem BEDAVA konuşma kazanıyor.
İster kontörlü hat kullanıyor olun ister faturalı, 4 saat boyunca sınırsız konuşun.
Kampanyadan yararlanmak için FIRSATI YAKALA deyin, fırsat kodunuzu alın, bilgilerinizi girin, kampanyadan yararlanın.
4 Saat Konuşma Bedava

kızlar face çok karışmış kim burdan kim değil bilmiyorum
sabahtan beri arkadaşlık isteklerini kabul ediyorum
aynı isimlerden kaç defa istek geliyo

profilinde ismi resme sığmayan büyük görünenler resmin altında küçük resmi düzele yazıyor oraya tıklayın ve sığdır kutucuğunu tıklayın isminiz görünür oluyor

GÜNAYDINNNNNNNNN AKER EŞARP Bu duyurumuzu beğenip, profilinde paylaşanlar arasında pazartesi günü saat 15.30'da bir çekiliş yapacağız. Çekiliş sonunda bir kişiye yeni sezon Cacharel Eşarp, bir kişiye de yeni sezon Pierre Cardin Eşarp hediye edeceğiz. Şimdiden bol şanslar hanımlar!..https://www.facebook.com/akeresarplari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…