Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu ne ya 2 saattir bakıyorum beni ekle onu ekle bunu ekle boşuna vaktim gitti ekleme yerimi çekiliş paylaşmamı maksadı dışına çıktı konu

_________ HAYDİ ARKADAŞLAR KİTAP KAMPANYAMIZ İÇİN SON GÜN _________

* Aşağıdaki linke tıklayarak verilen soruyu doğru yanıtla ;
- Hediye Kitap Setimizi kazanma şansını sen de yakala...
- Setimiz;
1) İdeal Bir Eğitimci
2) Bilgi Hazinem
3) Rehberim-2
4) Çanakkale
- İyi şanslar arkadaşlar...

Link: http://www.facebook.com/​bahcevankitaplari?sk=app_128953​167177144

nerede yazıyor göremedim canım? en son kasım ayı doğanların çekilişi var onun kazananları

günaydın kızlarrr bol numuneli bir hafta olsun inşallahhh
bu arada ben sizi bulup eklemeye calışıyorum sizde ekleyin melike yazıyo emi

Son düzenleme:
MasterCard Türkiye | MasterCard® bu sayfayı inceleyebilirsiniz ihtiyacı olanlar için fırsatlar güzel gibi
Avea
Sen de twitter.com/Avea’ya süper fikrini #superfikir ile gönder, en çok retweetlenen fikir seninki olsun, HTC Rhyme kazan, herkesten önce sen kullan!
Fairy Türkiye
Karadeniz'i görmek isteyenler! Mutlu Mutfaklar'la Karadeniz'e gidiyoruz!
Karadeniz Bölgesine özel tarifinizi yazın ve tüm arkadaşlarınızı otobüsünüze davet edin. Karadeniz'e gitme şansı yakalayacak 5 kişiden biri siz olun!
Fairy Türkiye - Karadenize Gidiyoruz | Facebook

gunaydınlar hekese
hayırlı bır hafta dılıorum

kızlar su caramıo arkadas ısteklerını faceden halletsek
cunku cok karmasalık oluor
burdanda paylasımlarımıza devam edelım mumkunse

bol kazanclı bır hafta olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

KARTÜRK SİGORTA
Kartürk Sigortadan
Yılbaşı Özel Çekilişi Milli Piyango Bileti Hediye kampanyası
31 Aralık 2011 tarihine kadar Trafik Sigortası Poliçesi yaptırana Çeyrek, Kasko Poliçesi yaptırana Yarım ,Sağlık Sigortası yaptırana Tam Milli Piyango Bileti Hediye edilecektir.
Sizde Kartürk Sigortanın Güvence alanına girin Yılbaşı Özel Çekilişi için Mili Piyango bileti kazannın.Hayallerinin Bizimle gerçek olsun..
212 571 12 81

ASUS Türkiye
Herkese iyi haftalar. Yarışmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Herkese bol şanslar..

MasterCard Türkiye | MasterCard® bu sayfayı inceleyebilirsiniz ihtiyacı olanlar için fırsatlar güzel gibi
Avea
Sen de twitter.com/Avea’ya süper fikrini #superfikir ile gönder, en çok retweetlenen fikir seninki olsun, HTC Rhyme kazan, herkesten önce sen kullan!
Fairy Türkiye
Karadeniz'i görmek isteyenler! Mutlu Mutfaklar'la Karadeniz'e gidiyoruz!
Karadeniz Bölgesine özel tarifinizi yazın ve tüm arkadaşlarınızı otobüsünüze davet edin. Karadeniz'e gitme şansı yakalayacak 5 kişiden biri siz olun!
Fairy Türkiye - Karadenize Gidiyoruz | Facebook

arkadaslar dıkkatınızı bı konuya cekmek ıstıyoru bu blog ne sohbet yerı nede tartısma yerı facebook kullanıcı lınklerınızı bırakmısınız sacma sapan sohbetler yapmısınız bız buraya kampanyaları takıp ıcın gırıyoruz sohbet etmek ısteyen arkaaslar sohbet blogu acsınlar weya facelerınde konussunlar destek ısteyen arkadaslarıda sıddetle kınıyorum faceden destek ısteyın..su gecmıse bı bakarmısınız tek kampanya bulunmuyo warsa yok caramıo

https://www.facebook.com/sonmezbalon?sk=app_4949752878
https://apps.facebook.com/karadenize_gidiyoruz/tarifler.php
https://www.facebook.com/sivaskaremutfak

Clean & Clear Türkiye
Açıl Kutu Açıl’da şanslı numaraları yakalayan bu haftaki şanslı isimler belli oldu. Hande Mumcu, Senem Ağırantaş, Dilek Arslan Önder, Melike Canbolat Avcı, Pinar Tan Yetiştiren, Rabia Çiçek, Salahaddin Levent, Mavi Kampanya, Aynur Şirin ve Funda Yılmaz’ı tebrik ediyoruz! En kısa sürede kendileri ile iletişime geçeceğiz. Yeni yarışma için bizi takip etmeye devam edin. :)

RengarenK
Kadının Sesi Kampanyası, Kampanyanın son günü dileyen üyelerimiz katılabilirler..

Kadının Sesi Kampanyası
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum kampanya bitiş tarihi 5 Aralık'tır.
5 Aralık kadının seçme ve seçilme hakkını aldığı , Türk kadını için önemli bir gündür.

Kampanya şartlarına gelecek olursak;
1.Kampanyayı profilinizde paylaşmanız
2.Resmin altına paylaştığınıza dair yorum yapmanız
3.Yorumunuzu 20 kişiye beğendirmeniz

Her 20 kişi bir çekiliş hakkıdır.
Varsa bloğunuzda kampanyayı duyurmanız +1 çekiliş hakkıdır..

Not:1 kişi ancak 1 yorumu beğenebilir.. 1 den fazla beğendiği yorumlar kabul edilmez.
Kampanya sonunda kontrol edilecektir..Herkes katılabilsin diye uygun bir sayı seçtim arkadaşlar.

ÖDÜLLER
1 kişiye 34 parça kahvaltı seti
2 kişiye 12 sayı kadının sesi gazetesi
çekilişle belirlenecektir..

Kahvaltı setinin kargo ücreti kazanana aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…