Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar, siyah üzerine kırmızı ile nikimin yazdığı hesabımı siler misiniz?

on tane face oldu , kafam bulandı.

ben sizleri silemiyorum bi sorun var sanırım.

o hesaptan benimki adına katıldığım yarışmalar vardı o yüzden ismi değişmek zorundayım.

Lipton çayları severek içtiğini biliyoruz. Bakalım içeriklerini de biliyor musun…Aşağıdaki şıklardan hangisindeki maddelerin tamamı Elmalı Tarçınlı Lipton piramit poşet çayın içerisinde yer almaktadır?
Bamya çiçeği, kuşburnu meyvesi, kiraz sapı
Ihlamur çiçeği, portakal kabuğu, sinameki
Kuşburnu meyvesi, ıhlamur çiçeği, mate yaprağı
Portakal kabuğu, bamya çiçeği, kuşburnu meyvesi

liptonun sorusu

liptonun bu günkü sorusu kızlar

Lipton çayları severek içtiğini biliyoruz. Bakalım içeriklerini de biliyor musun…Aşağıdaki şıklardan hangisindeki maddelerin tamamı Elmalı Tarçınlı Lipton piramit poşet çayın içerisinde yer almaktadır

cevap D şıkkı

Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook

katılıyorum arkadaşım,caramio üzerine döndü sayfa,kendi faceiniz yada ortak bi sohbet üzerinden yürütürseniz burda da o kampanyaya katılmak istemeyen kişilerin hakkına girmemiş olursunuz,iyi paylaşımlar dilerim

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Healthy Kiss Night/ Gece hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de — Duvar Fotoğrafları

kızlar caramio oynadım.

Merhaba kontes,
Bugünkü yarışta 2. sıradasın. dedi

form nerden dolacak?

ya da bu , gün içinde değişecek mi nasıl olacak?
yardımcı olabilir mi kazanan arkadaşlar

‎$*$*$*YARIŞMA*$*$*$

Sende güzel bir YILBAŞI HEDiYESi kazanmak istemezmisin?
Sayfamızın en Aktif Üyesi SEN ol ve YILBAŞI HEDiYENi KAZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... Nasılmı????
Çok kolay!!!!!
Sayfamızda devamlı aktıf ol, paylaşımlarımızı takıp et ve sohbet köşemize sende katıl!!!!!

Not : Sponsor Sayfamızı Ekleyiniz. Bu göz önünde bulundurulacaktır.
http://www.facebook.com/VirüsVirüsV...VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs100002279072364

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…