Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Avrupa Grup

İspanya da üretimini yaptırdığımız microfiber bezler tanıtım amacı ile ücretsiz adresinize gönderilecektir.(Kargo Bedeli 3.00 TL) Bunun için yapmanız gereken sayfamızı beğenerek paylaşmanız olacaktır.Bu imkandan tüm arkadaşlarınızı haberdar edin hediye yağmurdan korunmasınlar..Gönderilecek ürün fotoğraftaki gibidir.Daha detaylı bilgi için Avrupa Grup adresini ziyaret edebilirsiniz.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Normal fiyatını bilmiyorum ama ilgilenen olur belki

Son düzenleme:

bez hakkında ne düşünüyosunuz kızlar katılan var mı değermiki 3 liraya :44::44:

bebegimebakim.com dan kazandığım şampuanlar geliomuş adres teyidi aldılar kızlar kazandınız die yolladıkları maili 3 kez yolladım göndersinler die sanırım işe yaradı sizinde mailiniz duruyosa yollayın bu şekilde mail yollamıştınız ne zaman elime geçer bilgi verirmisiniz demiştim :)

homendin havlusunu bende bekliyorum bakalım kısmet inş. gelir :26:

homende nasıl cevap yazıcaz bilen var mı twitter özürlüyüm ben

inan bende sendn beterim cnm resmen uyduruyorum ama oluyo sanırım

@homend türkiye yazıcak cevabının başında sorunun altında yanıtla var ona tıkla yukardA cvp kutusu çıkar.
ztn başında @homend türkiye çıkar umarum anlatabildim

bu bezleri nasıl istiyoruz beğenmek yeterlimi acaba

Avrupa Grup ‎05.12.2011 tarihinde tüm takipçilerimizden şirketimiz adına kayıtlı mail adreslerine kargo gönderimleri için bilgi vermeleri istenecektir.Konuyla ilgili teknik alt yapı hazırlanmaktadır.İlginize teşekkür ederiz..

bu şekilde olcakmış canım..

Clear Men Türkiye Merhaba,

Kazananlar 25.11.2011 tarihi itibariyle; 15 (onbeş) günde 1 (bir) kere olmak üzere her Cuma günü duyurulacak. Formu dolduran herkes hediye kazanmış oluyor. Hediyelerimiz ClearMen ve futbol topundan oluşmaktadır.

HERKES !

kızlar bende yeni face aldım..benide kabul edin...mburak taş...ama düzelticem..şimdi böyle kaydedin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…