arkadaşlarımıza biz rica ediyoruz oynasınlar diye onlarda ellerinden geldiğince oynuyorlar üzmeyelim lütfen
kontes canım haklısın bende merak ediyorum inş kazanmışsındır. gün içinde takip ettim seni. ben giremedim arkadaş sayısı yetersiz dedi senin sonucunu merakla bekliyorum
ben lafımı dedim canım.
kendini bir de benim yerime koyarak düşün.
kendi emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum, kimseden rica etmeden.
neyse inş kazanmışımdır da böyle şeylere gerek kalmaz.
sende haklısın tabi ama kimse art niyeti olmadan yardımcı oluyor senin böyle bir çaban olduğunu bilmiyordum mesela ben arkadaşımıza ben rica ettim o da beni kırmadı seni üzdüysek kusura bakma lütfen.
yok yok konu kapandığı için fazla söze gerek yok dedim ya çok sevindim konu kapandığı için neyse kendimize gelelim
dün kendi başıma 200 yaptım ben daha face açıp aranıza katılmadım çünkü dün 2. sıradaydım şimdi aşağılardan size elsallıyorumdurr
cimcimeler siz geçtiniz dimi beni hepiniz birer tane caramio göndericeksiniz bana anlamamDDD
neyse gene bi deniyim öptüm kazananlara bal şeker olsun
benden de rica eden insanlar var.
önce kendimi halletmek şartıyla kabul ettim bir kaç teklifi.
ama yani tüm gün 5. sırada olup son 1 dk da 10. sıraya gerilemek; üzerine de burda seni listeye soktum afiyet olsun vs diye bol neşeli yorumları okumak çok sinirlendirdi beni.
nispetvari oldu. anlatabiliyor muyum?
kendisi için çabalayana sözüm yok ama böylesi uygun kaçmadı.
aradaki farkı umarım anlatabilmişimdir.
anladım canım eğer kaybettiysen üzülürüm hele benim yüzümden olduysa dahada üzülürüm.
yapıcı ve ince fikirli yaklaşımın için teşekkür ederim
kesinlklee kapanan konuları da yeniden açmayalım dimii yok kızgınım falanlar yakışmıyordu ztn
afiyetle yiyelim tşk ederiz sende kazanırsın umarmm
benim o dan 5 kere kazandım
bu iş yaş bence kızlarr
kesin bir şey olcak ve göndermeyecekler.
Bir de 8 tane benim o oluyor ya kazananlara hediye,o sakın paketin içinde 8 tane var diye bir paket mi göndercekler kii
ayyyy
Bedava.Com arkadaşlar sadece fotoyu beğen ve paylaş çekilişle saat kazan
yasmin gün değiştiği için yeni sıralama var göremiyorum kaçıncıydım
inş kazanabilmişimdir yoksa bi daha bi şey paylaşmayacağım asla bu topikte.
sabahtan beri uğraşıyorum.elimden geldiğince de sizlere yardım etmeye çalışıyorum. ve baya bi bozuldum.
oynadıklarım kazanacak mı merak ediyorum diyorsunuz, ben de merak ediyorum.
*son 2dk kala şutladınız, izin verseydiniz de biz de kazansaydık* cümlesini kurmak zorunda kalmam umarım.
rica ederim sonuçta biz artık aile gibiyiz kimse diğerinin canı acısın istemez ama şunu biliyorum ki art niyeti olmadan yardımcı olan arkadaşlarımızda tamamen bu niyetle yaklaşıyorlar bazen istemeden birbirimizi üzebiliriz ama ailecek hallederiz aramızdaki sorunları herkese başarılarrrrrrrrrr
yasminede teşekkür ediyorum bana yardımcı olmak istedi çünkü ben rica ettim kimseyi üzmek değil aksine sevindirmek için yaptı lütfen kırmayalım onuda olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?