Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kontes canım haklısın bende merak ediyorum inş kazanmışsındır. gün içinde takip ettim seni. ben giremedim arkadaş sayısı yetersiz dedi senin sonucunu merakla bekliyorum

arkadaşlarımıza biz rica ediyoruz oynasınlar diye onlarda ellerinden geldiğince oynuyorlar üzmeyelim lütfen

canım seni listeye sokmuştu ece inş. kazanmışsındır listeden düştüğünü sanmıyorum .. iyi niyet güzellik her zaman kazanır

yok yok konu kapandığı için fazla söze gerek yok dedim ya çok sevindim konu kapandığı için neyse kendimize gelelim

dün kendi başıma 200 yaptım ben daha face açıp aranıza katılmadım çünkü dün 2. sıradaydım şimdi aşağılardan size elsallıyorumdurr

cimcimeler siz geçtiniz dimi beni hepiniz birer tane caramio göndericeksiniz bana anlamam DDD
neyse gene bi deniyim öptüm kazananlara bal şeker olsun

sende haklısın tabi ama kimse art niyeti olmadan yardımcı oluyor senin böyle bir çaban olduğunu bilmiyordum mesela ben arkadaşımıza ben rica ettim o da beni kırmadı seni üzdüysek kusura bakma lütfen.

sende haklısın tabi ama kimse art niyeti olmadan yardımcı oluyor senin böyle bir çaban olduğunu bilmiyordum mesela ben arkadaşımıza ben rica ettim o da beni kırmadı seni üzdüysek kusura bakma lütfen.

benden de rica eden insanlar var.
önce kendimi halletmek şartıyla kabul ettim bir kaç teklifi.
ama yani tüm gün 5. sırada olup son 1 dk da 10. sıraya gerilemek; üzerine de burda seni listeye soktum afiyet olsun vs diye bol neşeli yorumları okumak çok sinirlendirdi beni.
nispetvari oldu. anlatabiliyor muyum?
kendisi için çabalayana sözüm yok ama böylesi uygun kaçmadı.
aradaki farkı umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

kesinlklee kapanan konuları da yeniden açmayalım dimii yok kızgınım falanlar yakışmıyordu ztn

afiyetle yiyelim tşk ederiz sende kazanırsın umarmm

anladım canım eğer kaybettiysen üzülürüm hele benim yüzümden olduysa dahada üzülürüm.

yapıcı ve ince fikirli yaklaşımın için teşekkür ederim

rica ederim sonuçta biz artık aile gibiyiz kimse diğerinin canı acısın istemez ama şunu biliyorum ki art niyeti olmadan yardımcı olan arkadaşlarımızda tamamen bu niyetle yaklaşıyorlar bazen istemeden birbirimizi üzebiliriz ama ailecek hallederiz aramızdaki sorunları herkese başarılarrrrrrrrrr

yasminede teşekkür ediyorum bana yardımcı olmak istedi çünkü ben rica ettim kimseyi üzmek değil aksine sevindirmek için yaptı lütfen kırmayalım onuda olur mu

kesinlklee kapanan konuları da yeniden açmayalım dimii yok kızgınım falanlar yakışmıyordu ztn

afiyetle yiyelim tşk ederiz sende kazanırsın umarmm

e ne yalan söyliyim kızdım hele tehdit mehdit arkadaşımızın korkması aman ha diyim dün olmuş topik düello miting
teşekkürler inşallah kazanırım

benim o dan 5 kere kazandım

bu iş yaş bence kızlarr

kesin bir şey olcak ve göndermeyecekler.

Bir de 8 tane benim o oluyor ya kazananlara hediye,o sakın paketin içinde 8 tane var diye bir paket mi göndercekler kii

ayyyy

bende şüpheliyim mesela (2.sinde bir arkadaşımız demişti) soyadımın 1 harfi eksik girdim ama bence onlara gelmiycek sadece gerçek ad soyadlara gelicek
şuda olabilir soyadı benzerliği olanada gelmiyebilir aman bakkal dükkanımı açıcaz benim gözüm yükseklerde artık

Bedava.Com arkadaşlar sadece fotoyu beğen ve paylaş çekilişle saat kazan

ee ben geliyorum öylee seslii olacak tabi bu arada bu fotoyu begenli paylaşmalı yarışmalara çok itibar etmemek gerek çekilişi neye göre yaptığı önemli.Binbir çakallık dönüyor.

kontescim ; ben sanada oynadım biliyosun , seni geri çevirmediğim gibi diğer arkadaşlarıda geri çevirmedim ve oynadım onlar içinde , gerilmene ne gerek var anlamadım açıkçası.

oynadıklarım kazanacak mı merak ediyorum diyorsunuz, demişsin , evet bunu ben dedim . merak etmemden daha doğal ne olabilir bilmiyorum ? . burda ayrımcılık yapmadan herkese oynadım , biri gelsin desin ki : ben yazdım bana dönmedin .

sende kendi ağzınla demişsin bak , elimden geldiğince de sizlere yardım etmeye çalışıyorum , bende senin gibi yardım ediyorum işte.

kimse kimseyi şutlamaz burda merak etme , oyun ay sonuna kadar devam ediyor , herkes elbet yavaş yavaş kazanır , bu yaygara bi kutu çikolata için açıkçası üzüldüm , ben insanlara yardım etmeye çalışırken laf yiyorum valla ilginç. izin verseydiniz de biz de kazansaydık diyosun ama , burda kimse 5. hediyesinide kazanmıyor , anneler ablalar teyzeler halalarla konuştum ben hepsi , ah yeğenime götürcem ah bebeğim yicek diye seviniyor bende mutlu olmalarına çaba gösteriyorum ama lafı yiyen ben oluyorum.

burda isimleri yazıp profillere koyalım diye fikride ben attım ortaya ; sen hem fikrimden yararlanıp kazanmaya çalışcaksın , hemde bana laf sokcaksın , bence hiç yakışık değil...

canım rica ederim, gene iste gene oynarım , elime yapışan bişey yok , birilerini mutlu etmek beni sevindirir sadece ama yardım ettiğim için başkalarından laf yemek üzüyor ve kırıyor açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…