canım rica ederim, gene iste gene oynarım , elime yapışan bişey yok , birilerini mutlu etmek beni sevindirir sadece ama yardım ettiğim için başkalarından laf yemek üzüyor ve kırıyor açıkçası...
evet sen gerçektende herkese yardım ediyosun haklısın yazdıklarından görüyorum herkes teşekkür ediyor sana bence üzme kendini
oh ben sizin caramiolar gelmeden şurda bi çikolata yiyim barinolur üzülme
kazansakta kaybetsekte yasmin89 a çok teşekkürler onun sayesinde kurduk yeni faceyi ve clearıda kazandık ve caramino haklarımız çoğaldı..ilgin için tekrar teşekkürler
ayyy teşekkür ederim
inş kazanabilmişimdir yoksa bi daha bi şey paylaşmayacağım asla bu topikte.
sabahtan beri uğraşıyorum.elimden geldiğince de sizlere yardım etmeye çalışıyorum. ve baya bi bozuldum.
oynadıklarım kazanacak mı merak ediyorum diyorsunuz, ben de merak ediyorum.
*son 2dk kala şutladınız, izin verseydiniz de biz de kazansaydık* cümlesini kurmak zorunda kalmam umarım.
--------------------------------------------------------------------------------
yeni kampanyamız başladı;
10 üyemize DANIEL KLEIN kol saati hediye ediyoruz.
5 bayan, 5 bay kol saatinden birini kazanma şansı yakalamak için yapmanız gereken şey çok basit.
15 gün içinde;
1- Bedava.com'u Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.
3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu fotoğrafın ya da mesajın altına yazın.
Unutmayın katılmak için son gün 19 Aralık 2011!
20 Aralık'ta yapacağımız çekilişte herkese bol şanslar dileriz!
Bedava.Com - Duvar | Facebook
günaydınnn
facebookda nasıl paylaşıcam bunu biri bana söyleyebilir mi
resmin altında beğen yorum yap ve paylaşva paylaşa tıklarsan olur canım
çok saol canımcım
şifre tıkla kazandaistemiyor ama canım kartını money clubu arayıp şifre alarak kayıt ettirmen lazım yoksa tıkla kazana giremezsin
teşekkür edeim canım aradım money club ı şifre tanımladı.aramışken tıkla kazan ürünü sordum ipana clinic diş macunu imiş .keşke şöyle tatlı bişey olaydı
kontescim ; ben sanada oynadım biliyosun , seni geri çevirmediğim gibi diğer arkadaşlarıda geri çevirmedim ve oynadım onlar içinde , gerilmene ne gerek var anlamadım açıkçası.
oynadıklarım kazanacak mı merak ediyorum diyorsunuz, demişsin , evet bunu ben dedim . merak etmemden daha doğal ne olabilir bilmiyorum ? . burda ayrımcılık yapmadan herkese oynadım , biri gelsin desin ki : ben yazdım bana dönmedin .
sende kendi ağzınla demişsin bak , elimden geldiğince de sizlere yardım etmeye çalışıyorum , bende senin gibi yardım ediyorum işte.
kimse kimseyi şutlamaz burda merak etme , oyun ay sonuna kadar devam ediyor , herkes elbet yavaş yavaş kazanır , bu yaygara bi kutu çikolata için açıkçası üzüldüm , ben insanlara yardım etmeye çalışırken laf yiyorum valla ilginç. izin verseydiniz de biz de kazansaydık diyosun ama , burda kimse 5. hediyesinide kazanmıyor , anneler ablalar teyzeler halalarla konuştum ben hepsi , ah yeğenime götürcem ah bebeğim yicek diye seviniyor bende mutlu olmalarına çaba gösteriyorum ama lafı yiyen ben oluyorum.
burda isimleri yazıp profillere koyalım diye fikride ben attım ortaya ; sen hem fikrimden yararlanıp kazanmaya çalışcaksın , hemde bana laf sokcaksın , bence hiç yakışık değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?