Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım rica ederim, gene iste gene oynarım , elime yapışan bişey yok , birilerini mutlu etmek beni sevindirir sadece ama yardım ettiğim için başkalarından laf yemek üzüyor ve kırıyor açıkçası...

evet sen gerçektende herkese yardım ediyosun haklısın yazdıklarından görüyorum herkes teşekkür ediyor sana bence üzme kendini

oh ben sizin caramiolar gelmeden şurda bi çikolata yiyim bari nolur üzülme

evet sen gerçektende herkese yardım ediyosun haklısın yazdıklarından görüyorum herkes teşekkür ediyor sana bence üzme kendini

oh ben sizin caramiolar gelmeden şurda bi çikolata yiyim bari nolur üzülme

çok teşekkür ederim canım , afiyet olsun bu arada ve ama gece gece fazla yeme

kazansakta kaybetsekte yasmin89 a çok teşekkürler onun sayesinde kurduk yeni faceyi ve clearıda kazandık ve caramino haklarımız çoğaldı..ilgin için tekrar teşekkürler

kazansakta kaybetsekte yasmin89 a çok teşekkürler onun sayesinde kurduk yeni faceyi ve clearıda kazandık ve caramino haklarımız çoğaldı..ilgin için tekrar teşekkürler

rica ederim canım , dediğin gibi bende clearıda sizler sayesinde kazandım , bende sizlere çok teşekkür ediyorum

--------------------------------------------------------------------------------

yeni kampanyamız başladı;
10 üyemize DANIEL KLEIN kol saati hediye ediyoruz.
5 bayan, 5 bay kol saatinden birini kazanma şansı yakalamak için yapmanız gereken şey çok basit.
15 gün içinde;
1- Bedava.com'u Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.
3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu fotoğrafın ya da mesajın altına yazın.
Unutmayın katılmak için son gün 19 Aralık 2011!
20 Aralık'ta yapacağımız çekilişte herkese bol şanslar dileriz!

Bedava.Com - Duvar | Facebook

üzülme arkadaşım biz seni seviyoruz . olur böyle şeyler canını sıkma

günaydınnn
facebookda nasıl paylaşıcam bunu biri bana söyleyebilir mi

Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, bu hafta Perşembe günü saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25. ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Bizi takip etmeye devam edin...

şifre tıkla kazandaistemiyor ama canım kartını money clubu arayıp şifre alarak kayıt ettirmen lazım yoksa tıkla kazana giremezsin

teşekkür edeim canım aradım money club ı şifre tanımladı.aramışken tıkla kazan ürünü sordum ipana clinic diş macunu imiş .keşke şöyle tatlı bişey olaydı

teşekkür edeim canım aradım money club ı şifre tanımladı.aramışken tıkla kazan ürünü sordum ipana clinic diş macunu imiş .keşke şöyle tatlı bişey olaydı

hayırlı olsun şimdi facebook money cluba gir orada tanımlat kartını oradada hediyeler oluyor geçenlerde kutu kola dağıttı

derdim çikolata değil emeğim
çikolatadan nefret ederim ben zaten.

sana dün dedim ki , saat 12 gibi yeniden mi oynamam lazım*
hayır dedin
oynamadım ama bak kaçıncı sıralara geldim,
herkes önüme geçti.
kızdığım nokta bu.

teyze hala şu bu kısmı beni ilgilendirmiyor.
bizde torun tombalak yok diye alsınlar hepsini diyemem.

son olarak da fikrimden yararlanmak demişsin, ben profil ismimi / fotomu değişeyim madem, sizler de benim üzerimden kazanmayın?

illa böyle fesat mı düşünmem lazım.

neyse gerginlik istemiyorum.
umarım ilk 10 da kalmışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…