Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar pizza hut un bugün twitter deki yarışmasından kazandınız diye mesaj atmışlar..
ama ben cevabı çok sonra yazmıştım ilk 25 değildim..başka mesaj gelen var mı?

kızlar sporla ilgili bir yarışma vardı onu bulamıyorum
pazartesi başlıyodu spor yaparken çekilmiş foto göndericektik onu arıyorum bulamıyorum
:44:

bence money 5 de başlayacak..

loreal ede 39 yaptım..

Douglas Parfümeri Türkiye
Douglas'ın sizlere "yeni" bir yıl hediye ettiği, cilt bakım seti ödüllü yarışması bugün saat 17.00'de başlıyor!!!

Douglas Parfümeri Türkiye | Facebook

gun boyu su moneyın yaptıgı sacmalıga cok sınırlendım
ustune olaydan kazanamadım
onun ustune 240 puanlan 3. sırada olaan ben caramıoda yoktum kazananlarda
neye yanımkı sımdı ben

kızlar caramioda gerçekten bir iş var ben 4 aralıkta kazananlar listesinde en baştaydım şimdi tesadüfen baktım ismim silinmiş ya ((((

ben 2 gündür oynuyodum bu gün arkadaş sayınız yeterli değil diyo engellendim herhalde bi arkadaşımında yorumlarını silip sayfadan atmışlar bende beğenmekten vazgeçtim doğru düzgün bi açıklama yapabilirlerdi hiç hoş olmadı bence

Takipçilerimizden bu defaki isteğimiz, Sanalsepet.com.tr de beğendikleri herhangi bir ürüne girip sosyal paylaşım butonlarımızı kullanarak facebookda paylaşmaları.Beğendiğiniz herhangi bir ürünü paylaşabilirsiniz. Bir sonraki açacağımız "Yarışma Postu" konulu girdimizin altına beğendim-paylaştım demeleridir. Twitterde yarışmamıza katılacak olan takipçilerimiz de @sanalsepetcomtr kullanıcısını follow edip,yine begendikleri ürünü twitterden paylaşıp (mention gönderebilirler/biraz twitterce oldu ama). Yarışmacılarımızdan ikisi solar charger üç kişi de color crystal kulaklık kazanacaklar:). Facebookdan katılım

Sanal Sepet | Facebook

Son düzenleme:
güle güle kullan diyeceğim ama hoşlanmamışsın sanırım:26:
vanilya kokusu çok güzeldir aslında, ben kullanıyorum tbs'nin
az sık, uçunca da hoş olurr

sağolasın canım.

beyaz tenliyim de bilmiyorum sanki bende ağır durdu gibi geldi. ama bi müddet sonra uçuyor çok fena olmuyor o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…