Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ahah :) iyi fikirmiş. ben bazen öyle kokulara mekanlarda bile tahammül edemiyorum. dediğin gibi en iyisi yemek

benim de aklıma geldi..daha önce kazanmış biri sırf bize pislik yapmak için..zaten profiline isim yazmaması biz caramio için uğraşırken o da onlarca arkadaşı olmasına rağmen hala fotoğrafını değiştirmemesi..bir başka face uzun isim yazmasından belliydi
çamaşır asayım bari yine faceden bir arkadaş moral verdi neyse sağlık olsun dedi valla ferahladım teşekkürler tekrar .. güzel arkdaşlıklar edindik kaynaştık bu arada tanımadığımız kimseleri ekledik araya kötü tohumların karışması doğal

bu kampanyalar nasil oluyor nasil katiliyorsunuz birisii anlatabilirmi acaba:26:

bu kampanyalar nasil oluyor nasil katiliyorsunuz birisii anlatabilirmi acaba:26:

tabiki burada linkler oluyo kampanyalarla ilgili onlara tıklayıp katılıyoruz biraz garip anlattım galiba kusura bakma yorgunum mesela yukarıda bi yarışma verdim tıkla içeriğini beğeniyosan senin ilgini çekiyosa katıl çekilişler oluyo soru cevap türü oluyo beğenili oluyo çeşit çeşit yarışma var sürekli burayı takip ederek daha ii alışırsın

gene sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmak isterim

gece gece sinir ettiler beni anne boyutunda eminimki o iki kadın buradan değiller ya da umarım burdan deillerdir benimle dalga geçmişler hani ANNE BOYUTUNDAN bana yanlış hediye yollamışlardı üstelik göz temizleyicisinin kapağı açık akmıştı bende foruma yazdım ama sadece iletişime geçmek istediğimi yazdım 2 densizde ala etmişler bana gönder falan diye bende cevap olarak bunları yazdım

dalga geçiyosunuz öyle mi sema ve nurcan hanım o zaman yazıyorum. kazandığım ödüllerim araba için bebek dikiz aynası, banyo oyuncakları ve müzikli diş kaşıyıcı gelicekti fakat bana gelenler banyo oyuncakları nivea göz temizleyici ve 8x4 koltuk altına sürülen rol-on bu problem değil problem olan poşeti açtım nivea göz temizleyicinin kapağı açık kutu yarısına kadar boşalmış oyuncaklar ne varsa krem olmuş hemen boyut yayıncılığı aradım çünkü 1 gün önceden adres teyit etmişlerdi 5 dak sonra size geri dönücez dediler 2 ci kez aradım bu sefer başkası çıktı tele müşteri hizmetlerine sorup gelicem dedi yarım saat geçti bekle babam bekle 5 dak size döncez dedi saatler sonra tekrar aradım gene bekletti müşteri hizmetlerine gitti geldi ama bu sefer 10 dak. sonra hediyelerinizi size göndericez dedi ama aylar oldu kimse aramadı belki ilgilenirler diye buraya yazdım NURCAN HANIM size gönderiyim paketi ben verin adresinizi çünkü gelicekler diye bir poşete sardım bekliyorum kendilerini herşey kremli hiç dokunulmadı yıkar kullanırsınız kargo poşetinde geldiği gibi duruyo

kadın bide diyoki bana gönderceklerdi yanlış gelmiş kargola bana
öbürüde bizde kazandık bu zamana kadar hiç yanlış hediye göndermediler

umarım ararlar yoksa bir daha işim olmaz gittim bide salak gibi yarıştım gene

iiki öğrendin he bide bu kötü ierik tuşunu adamlar boşu boşuna koymamış mazallah okuyolar ona göre değerlendirip işlem yapıyolar yani durup dururken kimsenin başı yanmıyo

nereye gittin gene sen bi haltlar karıştırdın dimi al sana kötü içerik modacı huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
artık girmiyosun bugünün bekçisi benim

Son düzenleme:
bugün hepiniz çok erken gittiniz ya canım sıkıldı modacı uğradı az önce oda yok oldu yalnız sabaha önemli bi not bıraktı baksanız ii olur modacı yoksa bu caramio işidemi senin başının altından çıktı gündüzleri niye girmiyosun modacı gecede geldin bi not bıraktın gittin

KAZENE DUYURU yapıyorum artık
kazen bey çözün şu işi artık bi olayda boşu boşuna kıllanmam ben
önce laf sokma
sonra ortadan yok olma
daha sonra kötü içerik butonunu öğrendiğini söyleyip yok olma

yarın seni görmek istiyorum burda modacı arkadaşım benim bu düşüncelerimi yalanla YALANLA YALANLA

cevap verdigin icin tesekkur ederim canim ama face uzerinden katiliyorsunuz yarismaya degilmi daha sonra bir sorun cikmasin mi ?:26:

gunaydın hayırlı sbahalar olsun herkese
caramıoda artık olmayız anladılar
aman onların cıkolatasına kalmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…