Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu mesajımdan sonra karşılıklı laf sokmalarınız devam ederse günah benden gitti.. Sonra tehdit ediyor demeyin. Sadece uyarıyorum.. Paylaşımlarınızı içerik çerçevesinde yapınız lütfen..

facebookta

Benefit Cosmetics Turkey
Yeni Yıl Çanları Bene-Sever İçin Çalıyor!

Yılın bu son ayında, etrafı saran çam ağaçlarının birinin altında seni, kocaman, içi 400 TL değerinde Benefit ürünleriyle dolu bir hediye seti bekliyor!

Ona sahip olmak için tek yapman gereken 3 Aralık Cumartesi gününden itibaren, 17 Aralık Cumartesi gün bitimine kadar Benefit Cosmetics Turkey | Facebook adresindeki aktivite görselinin altına Benefit Cosmetics’ in kurucu isimlerini yorum olarak yazmak.

Doğru cevabı veren kazanan 3 KİŞİnin Random.org aracılığı ile belirleneceği 2011 yılının bu son aktivisinde, hediye gönderimi Türkiye içi ile sınırlıdır.

Bol Şans Bene-Sever

Benefit Cosmetics Turkey Ailesi

Dioxide Kozmetik
Çekilişe katılma için son 11 gün ! Bizden söylemesi

1 adet Dioxide Cilt Yenileme Sistemi For Woman - 149 TL
1 adet Dioxide Cilt Yenileme Sistemi For Man -149 TL
1 adet Dioxide İnceltici, Sıkılaştırıcı, Selülit Giderici Krem - 99 TL
1 adet Dioxide Çatlak Giderici Krem- 99 TL
1 adet Dioxide Anti- Aging Krem For Woman - 79 TL
1 adet Dioxide Anti- Aging Krem For Man - 79 TL

değerinde ürünlerden birini kazanma şansınız için son gün 18 ARALIK !

Çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken şey Facebook / Dioxide Kozmetik sayfasını beğenmek.

Herkese bol şans...

Eki Görüntüle 302471 Eki Görüntüle 302472

tekin acardan parfümüm geldi.. vanilyalı, biraz ağır bi koku.. kaçıranlar üzülmesin

bende kazandım ama ben cokkk beendim yaa bence o kadar da kotu degil kokusu cnm keske acmadan bi deneeseydin satardın biirine ya da hedie gotururdun hayattaki en kotu seylerden biri sevmedigin parfum sıkmak yoksa, midesi bulanıo bası agrıyor insanın

gunaydin kizlar,
ya fairy ne zaman gelicek aylar oldu hala yok, doritos ve avon da hala gelmedi :26:

cnm doristosa iş yerinden 5 arakdas aynı gun girdik, bir tek bana geldi, digerlerine gelmedi, bekleme yani.. fairy bana geldi, hatta listede olmayan iş arkadasıma da geldi:) bişi diemicem..

avon dan da kazanamadım zatenn ben

Aşağıdaki Lipton’lardan bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Söyle bakalım Lipton dostu, sence o hangisi?
Elmalı Tarçınlı
Adaçayı
Ihlamur
Nane Limon

fikri olan varmı? ben bulamadım.

Aşağıdaki Lipton’lardan bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Söyle bakalım Lipton dostu, sence o hangisi?
Elmalı Tarçınlı
Adaçayı
Ihlamur
Nane Limon

fikri olan varmı? ben bulamadım.

neye gore ffarklı onu anlamadım bende ama sanıımr elmalı tarcınlı adacayı ıhlamur nane lımon boyle hanı bıtkı cayı gıbı dusunursek

lipton a da elmalı tarcınlı dedim bu arada kızlar

ayrıca mercedesin cvbıda 488..wikipedia kaynaklı:)

Son düzenleme:

fairy hangi kargo ile gelmisti hatirliyormusun, bi kac gun once fairy'e yazdim ne zaman gelicek diye, kargonuzu suat senturk teslim almistir diye cevap yazdi bana, oyle birini tanimiyorum ben, o isimde komsumuzda yok, cok ilginc, hangi kargo ile gonderildigini sordum tekrar fairy'e hala cevap gelmedi, kardesimde kazanmisti onunkiside hala gelmemis, kafalarina gore gonderiyorlar herhalde

kurye getirmişti cnm benimkini ama burdan gordugum kadarıyla her sehirde farklıydı..ben kayserideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…