günaydın kızlar
Eki Görüntüle 302471 Eki Görüntüle 302472
tekin acardan parfümüm geldi.. vanilyalı, biraz ağır bi koku.. kaçıranlar üzülmesin
gunaydin kizlar,
ya fairy ne zaman gelicek aylar oldu hala yok, doritos ve avon da hala gelmedi :26:
Lipton
Lipton Çay Paketi kazanma şansın devam ediyor. Tek yapman gereken günün sorusuna doğru cevabı vermek! Leaving Facebook... | Facebook
elmalı tarcınlı sanrım sızce
Aşağıdaki Liptonlardan bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Söyle bakalım Lipton dostu, sence o hangisi?
Elmalı Tarçınlı
Adaçayı
Ihlamur
Nane Limon
fikri olan varmı? ben bulamadım.
bende kazandım ama ben cokkk beendim yaa bence o kadar da kotu degil kokusu cnm keske acmadan bi deneeseydin satardın biirine ya da hedie gotururdunhayattaki en kotu seylerden biri sevmedigin parfum sıkmak yoksa, midesi bulanıo bası agrıyor insanın
cnm doristosa iş yerinden 5 arakdas aynı gun girdik, bir tek bana geldi, digerlerine gelmedi, bekleme yani.. fairy bana geldi, hatta listede olmayan iş arkadasıma da geldi:) bişi diemicem..
avon dan da kazanamadım zatenn ben
elmalı tarçınlı olucak çünkü o piramit poşette diğerleri normal
fairy hangi kargo ile gelmisti hatirliyormusun, bi kac gun once fairy'e yazdim ne zaman gelicek diye, kargonuzu suat senturk teslim almistir diye cevap yazdi bana, oyle birini tanimiyorum ben, o isimde komsumuzda yok, cok ilginc, hangi kargo ile gonderildigini sordum tekrar fairy'e hala cevap gelmedi, kardesimde kazanmisti onunkiside hala gelmemis, kafalarina gore gonderiyorlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?