Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

doritos sormuştu birisi
eğer kazanılan hediye değil de o herkese cips şeysiyse bana aylar sonra geldi,geçen hafta
içinde 1 kalem, 1 paket cips, 1 de sticker var

CACHAREL EŞARP 2011/12 Sonbahar - Kış Koleksiyonu
Cacharel Eşarp 2011/12 Kış koleksiyonumuzun yer aldığı bu albümü beğenip profilinizde paylaştıktan sonra albüm içinde en beğendiğiniz 3 Cacharel Eşarp modelini de beğenip profilinizde paylaşın ve çekilişe katılın!
Perşembe günü saat 17.00'da yapılacak çekiliş sonunda 2 kişiye Cacharel Eşarp hediye edilecektir.

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Healthy Kiss Night/ Gece hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de

doritos akademi ilk başlayacağı zaman rektörü tahmin et demişlerdi onu doğru tahmin edenlere ödül yokmuydu?

5000 kişiye de vereceklerdi, eşime geldi ama bana hala gelmedi :) hoş 1 tanecik barbekü soslu cips çıktı içinden barbekü sosuda sevmem :))) bana ne gelcek acaba

Kknsan
‎-Çocuklarınızın söylediği ilginç ve komik CÜMLELERİ “Sayfa Duvarımıza” çocuğunuzun isim ve yaşını belirterek yazınız.
-10 Aralık 2011 tarihine kadar en çok beğenilen ilk 3 sözün sahibi çocuğumuza National Geographic El Mikroskobu Hediye.
-Paylaşımlarınızı yorum olarak bu iletinin altına değil, sayfa duvarımıza yazmanız gerekmektedir.
-Duvara eklediğiniz tüm yorumlar, diğer gönderilerle karışmaması için bir albümde
toplanacaktır.
-Oylama 10 Aralık günü saat 11:30’da sona erecektir.
-Kazananlar 10 Aralık günü saat 12:00’da açıklanacaktır.

Bedava.Com
Yeni kampanyamız başladı;
10 üyemize DANIEL KLEIN kol saati hediye ediyoruz.
5 bayan, 5 bay kol saatinden birini kazanma şansı yakalamak için yapmanız gereken şey çok basit.
15 gün içinde;
1- Bedava.com'u Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.
3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu fotoğrafın ya da mesajın altına yazın.
Unutmayın katılmak için son gün 19 Aralık 2011!
20 Aralık'ta yapacağımız çekilişte herkese bol şanslar dileriz!

"Otostopçunun Galaksi Rehberi" kitabının yazarı kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 6., 36., 66., 96., 106. ve 206. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

cevap: Douglas Adams

çok hızlı davrandım inşallah 6. olmuşumdur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…