Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

‎"Otostopçunun Galaksi Rehberi" kitabının yazarı kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 6., 36., 66., 96., 106. ve 206. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

cevap : Douglas Adams olarak buldum kızlar

optimum_outlet Optimum Outlet
Bugün Facebook sayfamızda soracağımız soruyu doğru yanıtlayan ilk 3 kişiye İstanbul Optimum Tekin Acar mağazasından parfüm hediye!

bu arada birşey daha paylaşayım protexlerde ilk gün kazananlardandım ve listede adım yoktu şehir dışındayken formuda kaçırdım dolduramadım bende colgate palmolive in
telefonunu buldum aradım protex i bağlayın dedim bi adama bağladılar mevzuyu anlattım ajans ilgileniyor bilgim yok dedi telefonunu verin bilmiyorum dedi adını söyleyin dedim
onada bilmiyorum dedi bende böyle iş mi olur diye yüklendim biraz 2 gün sonra ajanstan aradılar size protex göndereceğiz dedi arayan bende 3 kişi kazandık dedim ki doğruydu adres ve isimleri veriyorum yazın dedim hiç itiraz etmeden yazdı haftasonuda 3 paket geldi.

Douglas Parfümeri Türkiye
Douglas sizlere "yeni" bir yıl hediye ediyor.260 TL değerinde Shiseido premium cilt bakım serisi FUTURE SOLUTION LX deneme setine sahip olmak için yapmanız gereken çok basit. Sol taraftaki "Ödüllü Yarışma" tabını kullanarak soruya doğru cevabı veri

Muya
Dev derbiyi kim kazanacak ?

İki ezeli rakip, bugün saat 19:30'da Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek.. SKORU BİL, HEDİYENİ KAZAN..! SON SAATLER..!

Son düzenleme:
nasıl bır ıs bu anlamadımkı ben
dalgamı gecıorlar
ılla arayıp yuklenmekmı lazım benımkısıde gelmedı
hmde 3 tane
sürat kargodan mesajı gelen var mı?
avon filan mı ki diye merak ettim

yurt ıcı ıle gelıor avon cnm

ASUS Türkiye
Bugünkü sorunun cevabı "Harvey Dent" ya da "Harvey Kent", her ikisi de doğruydu. Doğru cevabı ilk yazan takipçimiz Atakan Gülseven oldu, kendisini tebrik ediyoruz. 8. soru yarın geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…