Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen bence duyurulmadı da ben begenmemmişim bile syafayı daha once

dün başlamış yarışma, yaklaşık 1 saat önce de bitmiş

duyurulduysa eğer görmemem imkansız, sürekli pc'deydim çünkü.

ama dediğin gibi sayfayı bile beğenmemişim daha önceden.

sitemim yok yanlış anlaşılmasın, bu işler kısmet.

çevresel etkenlerden ötürü(!) bunda olamamışızdır, belki başka bir şeyde kazanırız.

ama bundan sonra kimse kimseye 'duyurmadın burda, kendin katıldın' şu bu demesin/triplenmesin bence.

çığlık atılmıycak gibi değil ki canım

daha güzelleri seninle olsun inş..

bende tambir kozmetik manyakıyım ama hiç bir şey çıkmıyor :)

tam bir twit özürlü olduğum için , bilmiyorum ama en çok rt dediğine göre beğenili tarzında bi şey sanırım:26:

şu twitten bende bir şey anlamıyorum

bu arada meşe şeysi dediğin nedir:44:

senin de olsun inş aminn

tema vakfı sayfası paylaştı ya hani bi arkadaş?
ordan form dolduran ilk 1000 kişiye
meşe palamudu yolluyorlarmış

işte bu https://www.facebook.com/temavakfi?sk=app_293065767394492

Son düzenleme:

çoğu şeyi duyuruyorum başka sitelerdeki gördüklerimi bile buraya yazıp sonuçları da açıklıyorum ..başkalarının duvarında da gördüm vardır sandım demek atlamışım

yves rocher i bende görmedim ,sayfayı beğen bile yapmamışım ,neyse şimdi beğendim..
kısmet gelecek yarışmalara..

yves rocher yeni açılmış daha..2 aralıkta..
katılın kızlar..yeni bişeyler olur..

çoğu şeyi duyuruyorum başka sitelerdeki gördüklerimi bile buraya yazıp sonuçları da açıklıyorum ..başkalarının duvarında da gördüm vardır sandım demek atlamışım

beğenili çok şeye katılındığı ve sürekli oy istendiği için ben kk face'imi pek açmıyorum
kafam götürmüyor
kişisel face'imden katılıyorum
haliyle hiç birinizin duvarından haberdar değilim.
kazananlarda var mısın bilmiyorum, sonuç duyurusunu sen yaptığın için cevabımda onu alıntıladım.
aslında sözüm herkese.

böyle şeyler görünce paylaşası da gelmiyor insanın.
şeytan diyor face de bi grup aç, ordan paylaşım olsun.
temiz olsun.

ayrıca kk için özel face'i olmayan, haliyle sizlerin de listesinde ekli olmadığı, sadece burdan görüp de bi şeylere katılan arkadaşlarımız var.

lütfen bunları da düşünelim.

ha 'şansım azalmasın' diye düşünüp paylaşmıyorsanız onun da çözümü var, biz de paylaşmayız olur biter.

misafirlerden farkımız kalmaz.

okur okur kaçarız.

kahve dünyasında bonetti yarışması var ama şimdi açılmıyo bi deneyinfacebook sayfasından kahve dünyasını beğenin sonra açılırsa oyunu oynayın bol şans

Mesajlarımı alıntılayarak sosyal mesaj vermek adına üzerimde çok gereksiz bir gerilim yaratıyorsun
Bende sonuçların paylaşılmadığından şikayetçiyim elimden geldiğince sonuçları iletiyorum farkındaysan
Sayfaları her zaman takip edemiyorum arada bakıyorum gece katılabileceklerimi bile aktarıyorum önceden arkadaşlarda katılsın diye
teessüf ediyorum

sürekli peşpeşe msj yazıyorsun anlayamıyorum bir sonuç açıkladım neye uğradığımı şaşırdım

face de grup falan açmadık herşey ortada art niyet aranacak ve paylaşım yapmak istenmeyecekse her zaaman bir bahane bulunur

Son düzenleme:
kendine müslüman olanlarda varmış demek aramızda birde duyurmadığı sitenin kazananlarını açıklayarak ele veriyor kendini cıx cıxx...

şuan alıntılamadan yazıyorum, mutlu oldun mu canım
gereksiz gerilim mi?
peki.
öyle olsun.
artık ben de bir ziyaretçiyim :13:

onu da alıntısız yazmıştım, neden üzerine alındın?
herkes 'paylaşım yapmayanlara , misafir takılanlara' laf ediyor da ben yazınca mı suçlu oldum?

sana kişisel bi şey yazmadığımı 2mesaj önce belirttim, lafım herkese* dedim.

face de grup açtınız da demedim ayrıca, o cümlemi de yanlış anlamışsın.
aman bana ne.
tıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…