kendine müslüman olanlarda varmış demek aramızda birde duyurmadığı sitenin kazananlarını açıklayarak ele veriyor kendini cıx cıxx...
onu da alıntısız yazmıştım, neden üzerine alındın?
herkes 'paylaşım yapmayanlara , misafir takılanlara' laf ediyor da ben yazınca mı suçlu oldum?
sana kişisel bi şey yazmadığımı 2mesaj önce belirttim, lafım herkese* dedim.
face de grup açtınız da demedim ayrıca, o cümlemi de yanlış anlamışsın.
aman bana ne.
tıp.
ok o zaman sorun yok canım
mutfağa gideyim
kadının yeri orasınefret ediyorum o ayrı
--------------------------------------------------------------------------------
yeni kampanyamız başladı;
10 üyemize DANIEL KLEIN kol saati hediye ediyoruz.
5 bayan, 5 bay kol saatinden birini kazanma şansı yakalamak için yapmanız gereken şey çok basit.
15 gün içinde;
1- Bedava.com'u Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.
3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu fotoğrafın ya da mesajın altına yazın.
Unutmayın katılmak için son gün 19 Aralık 2011!
20 Aralık'ta yapacağımız çekilişte herkese bol şanslar dileriz!
Bedava.Com - Duvar | Facebook
Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, bu hafta Perşembe günü saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25. ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Bizi takip etmeye devam edin...
Domestos - Mikrobuna sahip çık! kızlar burdada yarışma var
böyle birşey buldum
AnneCee Kulübü
SANAL BEBEK MAAZASI sponsorluğunda, fotoğraftaki güzel hediyeyi kazanmak çok basit..
* Annecee Kulübü sayfasını beğenmek,
* www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsV...üsVirüs/sanalbebekmagazasicom/182652225130709 sayfasını beğenmek..
Her iki sayfayı da beğenenler arasında yapılacak çekilişte kazanan belli olacaktır.
Yarışmamızın bitiş süresi 09 Aralık Cuma'dır.
Doğadan
“Gönül ne çay ister ne çayhane gönül sohbet ister çay bahane...”
Sevdiklerinize çat kapı ziyarete gittiğinizde ya da canınız çok çay çektiğinde en çok hangi bahaneleri uyduruyorsunuz?
06-20 Aralık tarihleri arasında bahanenizi "Çay İçme Bahaneleri" uygulamamızdan bizimle paylaşın. İki hafta sonunda en beğenilen on beş bahane, Doğadan’dan süpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak...
Sony Ericsson Türkiye
Yeni tasarım harikası Xperia arc S'i kazanmak ister misin? Xperia arc S kazanmak için ne kadar hızlı olabilirsin? Yarışmamız devam ediyor. Hızlı mısın göster kendini: Sony Ericsson Türkiye - Ne Kadar Hızlısın? | Facebook
Kühne Türkiye
“Amatör Mutfak Günlüğü” devam ediyor. Bizleri, daha çok tatlı, acı, ekşi, tuzlu, soslu, süslü hikayelere boğun istiyoruz. Herkese mutfak hikayelerinde başarılar dileriz...
https://www.facebook.com/kuhneturkiye?sk=app_165938033501747
Sevgili Hipp anneleri HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri adresimizden Bebek Klubüne bu Pazartesi gününden itibaren üye olan 50.ci anneye Hipp ürünlerinden oluşan sepet ve Bebek Bakımıyla ilgili kitap hediye ediyoruz
Douglas Parfümeri Türkiye
Douglas'ın sizlere "yeni" bir yıl hediye ettiği, cilt bakım seti ödüllü yarışması bugün saat 17.00'de başlıyor!!!
Douglas Parfümeri Türkiye | Facebook
Clinique, 6 film yapımcısına sordu: “Sence mutluluk nedir?”. Onlar da kendileri için mutluluğun ne olduğunu anlattılar. İzle. Gülümse. Paylaş.
Paylaşan her 100 kişiden biri ol, Clinique Happy kazanma şansı yakala!
Clinique Türkiye - Mutluluğu Paylaş | Facebook
Takipçilerimizden bu defaki isteğimiz, Sanalsepet.com.tr de beğendikleri herhangi bir ürüne girip sosyal paylaşım butonlarımızı kullanarak facebookda paylaşmaları.Beğendiğiniz herhangi bir ürünü paylaşabilirsiniz. Bir sonraki açacağımız "Yarışma Postu" konulu girdimizin altına beğendim-paylaştım demeleridir. Twitterde yarışmamıza katılacak olan takipçilerimiz de @sanalsepetcomtr kullanıcısını follow edip,yine begendikleri ürünü twitterden paylaşıp (mention gönderebilirler/biraz twitterce oldu ama). Yarışmacılarımızdan ikisi solar charger üç kişi de color crystal kulaklık kazanacaklar:). Facebookdan katılım
Sanal Sepet | Facebook
facebookta
Benefit Cosmetics Turkey
Yeni Yıl Çanları Bene-Sever İçin Çalıyor!
Yılın bu son ayında, etrafı saran çam ağaçlarının birinin altında seni, kocaman, içi 400 TL değerinde Benefit ürünleriyle dolu bir hediye seti bekliyor!
Ona sahip olmak için tek yapman gereken 3 Aralık Cumartesi gününden itibaren, 17 Aralık Cumartesi gün bitimine kadar Benefit Cosmetics Turkey | Facebook adresindeki aktivite görselinin altına Benefit Cosmetics’ in kurucu isimlerini yorum olarak yazmak.
Doğru cevabı veren kazanan 3 KİŞİnin Random.org aracılığı ile belirleneceği 2011 yılının bu son aktivisinde, hediye gönderimi Türkiye içi ile sınırlıdır.
Bol Şans Bene-Sever
Benefit Cosmetics Turkey Ailesi
Dioxide Kozmetik
Çekilişe katılma için son 11 gün ! Bizden söylemesi
1 adet Dioxide Cilt Yenileme Sistemi For Woman - 149 TL
1 adet Dioxide Cilt Yenileme Sistemi For Man -149 TL
1 adet Dioxide İnceltici, Sıkılaştırıcı, Selülit Giderici Krem - 99 TL
1 adet Dioxide Çatlak Giderici Krem- 99 TL
1 adet Dioxide Anti- Aging Krem For Woman - 79 TL
1 adet Dioxide Anti- Aging Krem For Man - 79 TL
değerinde ürünlerden birini kazanma şansınız için son gün 18 ARALIK !
Çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken şey Facebook / Dioxide Kozmetik sayfasını beğenmek.
Herkese bol şans...
Lipton
Lipton Çay Paketi kazanma şansın devam ediyor. Tek yapman gereken günün sorusuna doğru cevabı vermek! Leaving Facebook... | Facebook
NIVEA Türkiye
Kırışıklara karşı sırrın sana hediyeler kazandırmaya devam ediyor! Uygulamaya girip soruyu yanıtla, çekiliş ile 1.500 TL değerinde Tefal Hediye Seti, veya 200 TL değerinde NIVEA Hediye Paketi kazan!
NIVEA Türkiye - Q10 Kırışık Karşıtı | Facebook
istanbulkadini
‎2 şanslı takipçimize cüzdan hediye ediyoruz !!!
Yapmanız gereken tek şey web sitemize girip, beğendiğiniz ürünlerimizden 1 tanesini kendi yorumunuzla beraber facebook sayfamızda paylaşmak.
Yarışma Kurallarımız :
* En çok "like" alan takipçilerimizden iki kişi yarışmayı kazanacaklardır..
* Yarışmamız yarın (07.12.2011) saat 18:00'da sona erecektir.
* En az 5 kişinin paylaşım gerçekleştirmesi ile yarışmamız başlayacaktır.
Herkese Bol Şanslar...
[video]http://mylittlepony.ttcocuk.com/images/mylittlepony_kazananlar.jpg[/video]
Borajet
Borajet'le uçağının kaptanı sensin! Borajet uçağı ile yolcuları toplayıp uçağını en hızlı şekilde sen doldur yarışmayı sen kazan. 1'ye gidiş-dönüş uçak bileti, 2.'ye tek yön uçak bileti, 3.'ye Borajet uçak maketi hediye. Hadi hemen oyna: Borajet - Borajet'le Yolcuları Topla | Facebook
https://www.facebook.com/dimesbahcesi?sk=app_210855162325780
https://www.facebook.com/CliniqueTurkiye?sk=app_316887468340821
https://www.facebook.com/temavakfi?sk=app_293065767394492
Armine - Duvar | Facebook
Casio Saat Türkiye - Duvar | Facebook
bende bunları buldum paylaşılmış olanlar varsa kusura bakmayın :)))
Douglas Parfümeri Türkiye
Douglas sizlere "yeni" bir yıl hediye ediyor.260 TL değerinde Shiseido premium cilt bakım serisi FUTURE SOLUTION LX deneme setine sahip olmak için yapmanız gereken çok basit. Sol taraftaki "Ödüllü Yarışma" tabını kullanarak soruya doğru cevabı veri
Muya
Dev derbiyi kim kazanacak ?
İki ezeli rakip, bugün saat 19:30'da Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek.. SKORU BİL, HEDİYENİ KAZAN..! SON SAATLER..!
senin de olsun inş aminn
tema vakfı sayfası paylaştı ya hani bi arkadaş?
ordan form dolduran ilk 1000 kişiye
meşe palamudu yolluyorlarmış
işte bu https://www.facebook.com/temavakfi?sk=app_293065767394492
kahve dünyasında bonetti yarışması var ama şimdi açılmıyo bi deneyinfacebook sayfasından kahve dünyasını beğenin sonra açılırsa oyunu oynayın bol şans
2 gündür bakamdım topladım haliyle 50 sayfa olmuş çünkü
tşkler
selam 50 sayfa dediniz de aklıma geldi kontrol panelinde ya da ayarlar mı tam olarak hatırlamıyorum bir yerden tek sayfada 40 mesaj görme yeri vardı ben ilk üye olduğum zamnlarda ayarlamıştım. mesela ben şuan 663. sayfadayım ....
aa gerçektenmi ne güzel olurdu ya tam bebişlilere göree nasıl oluyor ki acaba :26:
nasıl yapıldığını anlatacak birisi bulunur mu acebaa? bu arada bebiş 5 aylık galiba tickher da öyle görünüyor! ben de 32 haftalık gebeyim az kaldı prensesimi görmeye:)
çok eğlenceli bir yarışma bayıldım! saol haber verdiğin için
selam 50 sayfa dediniz de aklıma geldi kontrol panelinde ya da ayarlar mı tam olarak hatırlamıyorum bir yerden tek sayfada 40 mesaj görme yeri vardı ben ilk üye olduğum zamnlarda ayarlamıştım. mesela ben şuan 663. sayfadayım ....
evet çok zevkli ama kazanmak çok zor sanki yapılan skorlara baktımda
skora göre mi gelir aceba hediye? yoksa çekiliş gibi bişi mi yapılır bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?