bende seminer dönemindeyim canım kolay gelsin bu ayın sonunda vereceğim seminerimi
sürekli takipimde bloglar var ve bir çok kez kazandım bana daha adil geliyor en azından beğeni oyun puan fln yok[/QUO
canım bloglarda hediyeleri arkadaşlarına dağıtıyorlarmış gibi hisse kapıldığım için onlafrın çekilişlerine katılmıyorum ve face de paylaşmıyorum. tabi bu kişisel paranoyam olabilir.
sürekli takipimde bloglar var ve bir çok kez kazandım bana daha adil geliyor en azından beğeni oyun puan fln yok[/QUO
canım bloglarda hediyeleri arkadaşlarına dağıtıyorlarmış gibi hisse kapıldığım için onlafrın çekilişlerine katılmıyorum ve face de paylaşmıyorum. tabi bu kişisel paranoyam olabilir.
arkadaşı geçtim banada hiç dağıtılmıo gibi gelio , sallama bi isim yazıp kazandı diyebilir sonuçta , ama resmisayfalarda olmuyor böyle şeyler
arkadaşı geçtim banada hiç dağıtılmıo gibi gelio , sallama bi isim yazıp kazandı diyebilir sonuçta , ama resmisayfalarda olmuyor böyle şeyler
sallama isim yazamazlar çünkü blog çekilişlerinde katılmak için yorum yazılıyor ve bu yorum yazanların bloggerdan mail adresi var ve aynı zamanda izleyiciler o kişier
ve çogu blogda video çekerek çekiliş yapılıyor random.org aracılığıyla
kısacası alakası yok söylediklerinle face de her şey daha yalan dolan
sallama isim yazamazlar çünkü blog çekilişlerinde katılmak için yorum yazılıyor ve bu yorum yazanların bloggerdan mail adresi var ve aynı zamanda izleyiciler o kişier
ve çogu blogda video çekerek çekiliş yapılıyor random.org aracılığıyla
kısacası alakası yok söylediklerinle face de her şey daha yalan dolan
sallama isim derken , atıyorum kuzenine der gel yorum yap bilmemene diye , yada kendi başka hesap açar ordan yapar sonra onu kazandırır , bu kadar basit ... sonuçta hepsinin amacı izleyicilerini arttırmak kimse kimseye hayrına hediye vermiyor , ayrıca direk atar yapmanı anlamadım , daha ılımlı olabilrsin bence , ama dediğin gibi videolu yapanlara sözüm yok , hani bak söylediklerimle alakası varmış ayrıca demi...
ben de bloglardan çok şey kazandımm
yılbaşı için de neredeyse 40 tane çekilişe katıldım
ttnet şeysi için merciamy amy amyyyy çok severimm
bunu anlayabilen var mı ben çözemedim ne olduğunu:26:
ritmi hiset oyunu ne gzlmiş günlük 10 kişi mi kazanıyor hergün bu yarışmada bilen var mı?
hergün 1 oyun süresince en fazla ritmi yakalayan 1 kişiye İPOD SHUFFLE
hergün en çok arkadaşını davet eden 3 kişiye 30TL konuşma süresi
hergün çekilişle 10 kişiye Privacy Lets Party Parfüm+Deodarant Hediye seti
parfüm seti çekilişle mi veriliyormuş. ben ilk 10 sanıyordum. eee ilk 10 neden yayınlanıyor ki madem çekiliş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?