Şu blade parfümün facebook sitesinde değil de normal web sitesinde yarışması var ya. Nasıl sinir oldum, o kızların hali ne öyle allah aşkına
İç çamaşırı defilesi sanki, insan kocasına falan oynatamaz valla,o kadar sinir oldum
aynen canım ya sorma o görüntülerden dolayı açmak istemiyor insan yarışmayı resmen ne saçma bir durum anlam vermek güç
Valla nereye şikayet edilecekse etmek lazım,iki parfüm verecek diye ben saçma sapan kızların saçma sapan görüntülerini izlemek zorunda mıyım
Valla nereye şikayet edilecekse etmek lazım,iki parfüm verecek diye ben saçma sapan kızların saçma sapan görüntülerini izlemek zorunda mıyım
evet canım bir bakalım aslında belki vardır öle bir olanak
bu arada şu ziyaretçi olayına nasıl bir çözüm bulunacak acaba çünkü ben artık yarışma linki paylaşmak istemiyorum bu olaydan dolayıda
Evet bir şeyler yapmak lazım, ama tamamen kapatılamaz sanırım ziyaretçilere. O zaman yeni üye kazanamaz kk
Ama linkler kapatılabilir, dile getirmek lazım
Evet bir şeyler yapmak lazım, ama tamamen kapatılamaz sanırım ziyaretçilere. O zaman yeni üye kazanamaz kk
Ama linkler kapatılabilir, dile getirmek lazım
evet ya bu da ne kapatılsın gerçekten ziyaretçilere.yada dediğiniz gibi linkler kapatılsın.göremesinler linkleri.ayıp oluyor ama böyleeee
topik ziyaretçilere kesinlikle kapatılsın..
17 üye 14 ziyaretçi bu ne beee..
Kazanan listesini görmek istediğiniz tarihi seçin:
Ekin Onur Dağ
Mine Akalan
Özge Mustafa Par
Havva Önal
İnci Satkan
Büşra Karakuş
Tuğba Yüksel
Begum Ayyildiz
DiLan Kılıçarslan
Fatma Kara
kızlar bilen yokmu bu neyin kazananları acabaaaa catlıcammm
canım bu neyin kazananları bende kazanmısım ama neee
caramio canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?