Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen canım ya sorma o görüntülerden dolayı açmak istemiyor insan yarışmayı resmen ne saçma bir durum anlam vermek güç

aynen canım ya sorma o görüntülerden dolayı açmak istemiyor insan yarışmayı resmen ne saçma bir durum anlam vermek güç

Valla nereye şikayet edilecekse etmek lazım,iki parfüm verecek diye ben saçma sapan kızların saçma sapan görüntülerini izlemek zorunda mıyım

Valla nereye şikayet edilecekse etmek lazım,iki parfüm verecek diye ben saçma sapan kızların saçma sapan görüntülerini izlemek zorunda mıyım

evet canım bir bakalım aslında belki vardır öle bir olanak

bu arada şu ziyaretçi olayına nasıl bir çözüm bulunacak acaba çünkü ben artık yarışma linki paylaşmak istemiyorum bu olaydan dolayıda

Evet bir şeyler yapmak lazım, ama tamamen kapatılamaz sanırım ziyaretçilere. O zaman yeni üye kazanamaz kk
Ama linkler kapatılabilir, dile getirmek lazım

Evet bir şeyler yapmak lazım, ama tamamen kapatılamaz sanırım ziyaretçilere. O zaman yeni üye kazanamaz kk
Ama linkler kapatılabilir, dile getirmek lazım

ya bencede tamamen kapatılamaz ama en azından yaptığımız paylaşımlarda linklerin ziyaretçilere gösterilmesi engellenebilir ve bence bu kesinlikle yapılmalı bence görüş bildirelim belki harekete geçirebiliriz yönetimini

evet ya bu da ne kapatılsın gerçekten ziyaretçilere.yada dediğiniz gibi linkler kapatılsın.göremesinler linkleri.ayıp oluyor ama böyleeee

evet ya bu da ne kapatılsın gerçekten ziyaretçilere.yada dediğiniz gibi linkler kapatılsın.göremesinler linkleri.ayıp oluyor ama böyleeee

ben öyle düşünüyorum ayrıca çoğu forum sayfasındada öyle oluyor bu iş ben bazen araştırma yapıyorum sitelere bir bakıyorum hemen uyarı linkleri yada içerikleri görmek için üye olun bizded böle olursa problem kalmayacak bence

topik ziyaretçilere kesinlikle kapatılsın..
17 üye 14 ziyaretçi bu ne beee..

kızar herkese slm.bugun kadınlar ne ister paketim glmiş sevindm.bu arada yıny karışmış burası.ziyaretçi meselesine katılıyoum.çogu site de link görmek için üye olma zorunlulugu var.hem cok mu zor bişey olmak.hergun girdigin siteye.bu insanları anlamk zor.nyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…