Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

örn sen tülay aydınsın albümündeki fotoğraı 6 kişi :) yapacak

sonra tülay aydın olarak etin linke tıklayacaksın güldür butonunu tıklayacaksın
hiç bi şey anlamadım şu cin işinden ben de istiyorummm ama yaaa
aynen biz ancak ufak tefek şeyler işte ama olsun dimi bunada şükür etmemiz lazım biz ufak şeylerlede mutlu olabilioz
kesinlikle haklısınnn, küçücük şeylerle mutlu olmayana hayat işkence
Lipton piramit poşet çayın özel piramit şekli ne sağlamaktadır?

Daha geniş demlenme alanı
Daha fazla geometri bilgisi
Daha fazla stil
Daha fazla özgüven

şu liptonda da şanslı no olayı var sanırım,ümidim yok ama deneyelim bakalım:18:

codentry
Aşağıda gördüğünüz Codentry son moda kıyafetler, fiyatı 50 TL'nin altında olan yüzlerce üründen sadece birkaçı! Bu gönderiyi beğenip, 12 Aralık Pazartesi 18:00'e kadar yorum bırakanlar arasından 1 kişiye 50TL'lik hediye çeki gelecek, Codentry mağazalarında özgürce seçim yapacak! Şimdi söyleyin, size en acil ne lazım; gömlek mi, pantolon mu, bluz mu, kazak mı, elbise mi?

Goblen sanatı hangi ülkede, kaçıncı yüzyılda ortaya çıkmıştır? Doğru cevabı geçmiş postlarda bulabilirsiniz. Doğru cevabı yeniyil@bonvagon.com adresine gonderen 16. kişiye goblen yastık Bonvagon’dan hediye!

cevap 17.yy Fransa arkadaşlar

benimde ihtiyacım var duvar saatine modeller çok güzelmiş ama bende senin gibi kararsız kaldım küçük gibi sanki bide değişimlerde kargo bize aitmiş bu kafama takıldı olur ya bi yerinde yırtık çizik bi şey olsa kargo parası saatin parasını geçer bence :26::26:

ya orası öle canım bide yorumlar biraz düşündürdü beni o yüzden beklemede kaldım bilemiyorum

şanslı no ne ola canım?:44:

bu arada; annemin lorealde kazandığı hediye kargo dün gelmiş,ne hızzzz..
bugün alıcam, acaba ne var, meraktayımm..

şanslı no ne ola canım?:44:

bu arada; annemin lorealde kazandığı hediye kargo dün gelmiş,ne hızzzz..
bugün alıcam, acaba ne var, meraktayımm..

yani cevap veren her 50. kişi
her 100. kişi filann

Lipton
Çeşit çeşit Lipton’larla dolu çay paketi kazanmak için her gün yeni bir fırsat. Günün sorusuna doğru cevap veren her 50. Kişi ödülleri kapıyor!

Son düzenleme:
kızlar yaptım sanırım. adresimi falan yazdım oyuncağın yola çıktı dediler :)) umarım doğru yapmışımdır.

Bugün vizyona giren "Jane Eyre" filminde Jane Eyre rolünü canlandıran oyuncu kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 8., 38., 78., 98., 108. ve 208. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

CEVAP OLARAK BUNU BULDUM(Mia Wasikowska

Aşağıdakilerden hangisi EXTEN - 10™ Instant Youth Boosting Moisturizer SPF 15'in cilt üzerinde sağladığı faydalardan biridir?

1. Çizgi ve kırışıklıkların görünümünde azalma
2. Hepsi
3. Cildin 10,4 yıl daha genç görünmesi
4. Hücrelerin doğal canlılığını güçlendirme
cevap ne olabilir acaba?

canım ben hepsi olarak işaretledim çünkü özelliklerinde hepsi yazıyor hemen hemen

profil fotonun altında 6 tane :) yorumu mu olmalı?

doğru mu anladım

herhangi bir gönderinin altına gülücük olucak ben 1 taneyle kazandım ama senin paylaştığın bi gönderi olmalı paylaştığın bağlantılar sayılmıyor sanırım

Ben bi kaç hesabımdan kazandım. 1 tane de yeterli oluyor fakat kazanacak kişinin durumuna yorum yapıyorsunuz yani paylaşılan bağlantılar kazandırmıyor. bu kadar yapmanız gerekenler :)

hepsi diye düşünüyorum..

Exten-10™ Instant Youth Boosting Moisturizer SPF 15 'in devrim yaratan hücre yenilenmesi biliminden ilham alan özel teknolojiler yaşlanma belirtilerine gözle görülür şekilde etki ederek cildi canlandırmaktadır. Aynı zamanda cilt, son anti-oksidan teknolojileri ve geniş etkili SPF'e sahip Üçlü
Aydınlatıcı Optikler'in özel birleşimi cilde anında ışıltı kazandırmaktadır.
Hücre yenilenmesinden ilham alan Sirtuin Güç Kompleksi, cildin genç görünümünü yeniden kazanmasına yardım etmekte, cildin doğal bariyerini onarmaktadır.
Özel patentli Anti-Oksidan Arganyl®, doğal kolajenin korunmasına yardım ederek sıkılık kaybı ve sarkmaları minimize etmeye yardımcı olmaktadır.
Üzüm çekirdeği ve Biberiye özü anti-oksidanları kombine edilen bu içerik cildin çevresel faktörlere karşı korunmasına yardım etmektedir.
ÜRÜN AVANTAJLARI
Güneş Koruma Kompleksi (Triple Power Sunscreen Complex) ile gelecek hasarlardan korunmaktadır.
Hiyaluronik Asit, doğal nem seviyesinin yeniden yapılandırılması ve korunması için harekete geçirmektedir. Güneş koruyucuları (Octinoxate, Octisalate, Avobenzone) birleşimi erken yaşlanmaya neden olan UVA & UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu UV koruması sağlamaktadır.
Exten 10 ile cildinizde anında sağlıklı ışıltıda 39%, nemlenmede 73% ,durulukta 76% artış gösterir.
4 hafta sonra: Cildin 10,4 yıl daha genç göründüğü klinik olarak kanıtlanmıştır.
8 hafta sonra: Çizgi ve kırışıklıkların görünümünde 48% azalma, sıkılıkta 41% artış, cilt yapısında 41% iyileşme gözlemlenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…