Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Baby2Go Türkiye
Baby2go yılbaşı yarışması önümüzdeki hafta başlıyor. Hem bilginizi sınayacaksınız, hem hediye kazanacaksınız. Detaylar pazartesi günü...

Lütfen , ne yapmam lazım :)

eti cin olmuyoo:26:

Öncelikle bir durum güncelleyeceksiniz.Sonra bir hesaptan o duruma gülücük işareti olan :) koyacaksınız.Daha sonra şu adrese gideceksiniz.

Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook burada gülücük koyan kişi çıkacak.Sonra devam diyeceksinizve adresinizi gireceksiniz.Ama sadece durum güncellemeleri geçerli.1 kişi bile :) koysa yetiyor.6 kişiye gerek yok. Sahte hesaplardan da yapabilirsiniz.Bu kadar :) Deneyin yapamazsanız bana bilgilerinizi verin ben yapayım. :)

teşekkür ederim cevabınız için ve diğer arkadaşlarada tabiki.

durum nasıl güncelleniyo

Durum yazdım , birkaç kişi de gülücük yolladı altına. Adrese gittim ama gülücük yollayanların hiçbiri yok.

Yok yok pes ettim ben , vazgeçiyorum.

Son düzenleme:
Durum yazdım , birkaç kişi de gülücük yolladı altına. Adrese gittim ama gülücük yollayanların hiçbiri yok.

bilmiyorum ki canım ya ben öyle yaptım. oldu .bir yerde hata yapıyosundur doğru linke tıkladığından emin misin? eticinin iki uygulaması var. biz 2011 de kaç arkadaşını eticin gibi güldürdün ? ü yapıyoruz.linki de vermiştim zaten :S :26:

en çok yollayan kazandırıyor hediyeyi
herkesin bir kere :) yapması yetmiyor
içlerinden biri bir sürü :) yapmalı
ve bunların her birini farklı yorumda yapmalı
:)
böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…