nasıl yaptın cnm ya
Gözünüz aydın :)
tekin acar ın sorusubu hangi yarışma
eticin 'i yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
eticin 'i yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Lütfen , ne yapmam lazım :)
eti cin olmuyoo:26:
hepsi diye düşünüyorum..
Exten-10� Instant Youth Boosting Moisturizer SPF 15 'in devrim yaratan hücre yenilenmesi biliminden ilham alan özel teknolojiler yaşlanma belirtilerine gözle görülür şekilde etki ederek cildi canlandırmaktadır. Aynı zamanda cilt, son anti-oksidan teknolojileri ve geniş etkili SPF'e sahip Üçlü
Aydınlatıcı Optikler'in özel birleşimi cilde anında ışıltı kazandırmaktadır.
Hücre yenilenmesinden ilham alan Sirtuin Güç Kompleksi, cildin genç görünümünü yeniden kazanmasına yardım etmekte, cildin doğal bariyerini onarmaktadır.
Özel patentli Anti-Oksidan Arganyl®, doğal kolajenin korunmasına yardım ederek sıkılık kaybı ve sarkmaları minimize etmeye yardımcı olmaktadır.
Üzüm çekirdeği ve Biberiye özü anti-oksidanları kombine edilen bu içerik cildin çevresel faktörlere karşı korunmasına yardım etmektedir.
ÜRÜN AVANTAJLARI
Güneş Koruma Kompleksi (Triple Power Sunscreen Complex) ile gelecek hasarlardan korunmaktadır.
Hiyaluronik Asit, doğal nem seviyesinin yeniden yapılandırılması ve korunması için harekete geçirmektedir. Güneş koruyucuları (Octinoxate, Octisalate, Avobenzone) birleşimi erken yaşlanmaya neden olan UVA & UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu UV koruması sağlamaktadır.
Exten 10 ile cildinizde anında sağlıklı ışıltıda 39%, nemlenmede 73% ,durulukta 76% artış gösterir.
4 hafta sonra: Cildin 10,4 yıl daha genç göründüğü klinik olarak kanıtlanmıştır.
8 hafta sonra: Çizgi ve kırışıklıkların görünümünde 48% azalma, sıkılıkta 41% artış, cilt yapısında 41% iyileşme gözlemlenmiştir.
Öncelikle bir durum güncelleyeceksiniz.Sonra bir hesaptan o duruma gülücük işareti olan :) koyacaksınız.Daha sonra şu adrese gideceksiniz.
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook burada gülücük koyan kişi çıkacak.Sonra devam diyeceksinizve adresinizi gireceksiniz.Ama sadece durum güncellemeleri geçerli.1 kişi bile :) koysa yetiyor.6 kişiye gerek yok. Sahte hesaplardan da yapabilirsiniz.Bu kadar :) Deneyin yapamazsanız bana bilgilerinizi verin ben yapayım. :)
durum nasıl güncelleniyo
2. hesap da oldu şükürrr
firefox'dan açtım
kimseden gülücük istemedim, normal formata göre taradıı
hayırdır inşdurum nasıl güncelleniyo
Öncelikle bir durum güncelleyeceksiniz.Sonra bir hesaptan o duruma gülücük işareti olan :) koyacaksınız.Daha sonra şu adrese gideceksiniz.
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook burada gülücük koyan kişi çıkacak.Sonra devam diyeceksinizve adresinizi gireceksiniz.Ama sadece durum güncellemeleri geçerli.1 kişi bile :) koysa yetiyor.6 kişiye gerek yok. Sahte hesaplardan da yapabilirsiniz.Bu kadar :) Deneyin yapamazsanız bana bilgilerinizi verin ben yapayım. :)
kendi duvarına gir.ne düşünüyorsun kısmı varya oraya herhangi bir şey yaz.
hayırdır inş
kız face de durumuna yazı yazıyorsun ya hani
Durum yazdım , birkaç kişi de gülücük yolladı altına. Adrese gittim ama gülücük yollayanların hiçbiri yok.
Yok yok pes ettim ben , vazgeçiyorum.
Durum yazdım , birkaç kişi de gülücük yolladı altına. Adrese gittim ama gülücük yollayanların hiçbiri yok.
Yok yok pes ettim ben , vazgeçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?