arkadaşlar üyelerden çok yine ziyaretçiler var. lütfen dikkatli yazalım.
yasminnnnn9 nerdesin seni bekliyorum
valla bende yasmini bekliyorum cnm ama gelmedi henüz :)))
geldim kızlar geldimm , dışardaydım ve eve gelirgelmez açtım pc yi , daha üzerimi değiştirmedim valla kıymetinizi bilin , noldu söyleyin
ay canım benim hasretle bekliyorduk vallaşu crax işini halledelim ilk olarak diyoruz ne dersin ?
tmm canım benim süper olur , dediğim gibi siz seçin istediğiniz video yu sorun diil bnm için , oylarız onu sonra :)
canlar ben kaçıyorum craxın sayfa bir problem var sanırım oy vermeye çalıştım ama olmadı neyse artık sonra bakarız yarın iş var yatmam lazım en acilinden size hayırlı geceler
Peki sana kim güldü?
En çok güldürdüğün arkadaşlarını öğren,
yeni yılda Eti Cin seni oyuncağıyla güldürsün
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook
teşekkürler yaptım bileee :)
Arkadaşlar kampanyanın püf noktası ! ..
1- Facede 6 Arkadaşınının FOTOĞRAFında ":)" gibi gülme işaretleri ve “hahaha” gibi gülme efektlerini yazmak
2- Face de gerçek ismi olan profilinden hediye kazanmak çünkü isim yeri yok direkt adrese geçiyor sabahtan beri bununla uğraşıyorum 1 face boşa gitti
ya ben bişi anlamadım uğraşıyom uğraşıom yok güldüre basıom tekrar listeye geri dönüyo
Senin fotoğrafına yorum da :) işareti koyacak 6 kişi
kızlaar veetten hediye kazanan oldu mu? hangi kargo getiriyo ve gönderen ismi ne? mng den mesaj geldi kargom varmışta primayada başvurmuştum ama vazgeçtim :)) aradıklarında açmadım genede yollarmı diye merak içindeyim? inşallah veet hediyemdir gelen
nasıl yani ben kendim daha kişi oluşturamadım ki onlar koysun seçiyorum ama bişi olmuyor
örn sen tülay aydınsın albümündeki fotoğraı 6 kişi :) yapacak
sonra tülay aydın olarak etin linke tıklayacaksın güldür butonunu tıklayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?