Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nanomatik
‎2500. (İki bin beş yüzüncü) beğenenimiz belli oldu.
1 adet Nanomatik Deterjansız Çamaşır Yıkama Topu ve 1 Adet Bulaşık Yıkama Pedi hediyesinin sahibi şanslı talihlimiz belli oldu.
Keziban ÖZTAN.
Kimlik doğrulaması için lütfen destek@nanomatik.com 'a mail atınız ya da 444 1 531 numaralı telefonlarımızdan bize ulaşınız.
Yaşam boyu bol şans dileriz

aramzdaysa tebrkler

tmm canım benim süper olur , dediğim gibi siz seçin istediğiniz video yu sorun diil bnm için , oylarız onu sonra :)

canlar ben kaçıyorum craxın sayfa bir problem var sanırım oy vermeye çalıştım ama olmadı neyse artık sonra bakarız yarın iş var yatmam lazım en acilinden size hayırlı geceler

canlar ben kaçıyorum craxın sayfa bir problem var sanırım oy vermeye çalıştım ama olmadı neyse artık sonra bakarız yarın iş var yatmam lazım en acilinden size hayırlı geceler

yarın bende sabahtan gidiceem , akşam gelicem , gündüz yokum :)) ii geceler canım bnm

teşekkürler yaptım bileee :)

Arkadaşlar kampanyanın püf noktası ! ..

1- Facede 6 Arkadaşınının FOTOĞRAFında ":)" gibi gülme işaretleri ve “hahaha” gibi gülme efektlerini yazmak
2- Face de gerçek ismi olan profilinden hediye kazanmak çünkü isim yeri yok direkt adrese geçiyor sabahtan beri bununla uğraşıyorum 1 face boşa gitti

ya ben bişi anlamadım uğraşıyom uğraşıom yok güldüre basıom tekrar listeye geri dönüyo

kızlaar veetten hediye kazanan oldu mu? hangi kargo getiriyo ve gönderen ismi ne? mng den mesaj geldi kargom varmışta primayada başvurmuştum ama vazgeçtim :)) aradıklarında açmadım genede yollarmı diye merak içindeyim? inşallah veet hediyemdir gelen

yanlış hatırlamıyosam veeti ups getirmişti bana,mng de olabilir ama tam emin değilim

örn sen tülay aydınsın albümündeki fotoğraı 6 kişi :) yapacak

sonra tülay aydın olarak etin linke tıklayacaksın güldür butonunu tıklayacaksın

kızlar ben hıc bısey yapmadım senı guldurenlerı gor dıyordu bende bastım 6 kısı hangı resmımıe gulduyse onları gosterdı hedıye ıcın adresın gereklı dedı yazdım hedıyen yola cıktı dedı ınsalh dogrudur bu ılk hedıyem olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…