Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende yapamadım sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor.

en çok yollayan kazandırıyor hediyeyi
herkesin bir kere :) yapması yetmiyor
içlerinden biri bir sürü :) yapmalı
ve bunların her birini farklı yorumda yapmalı
:)
böyle

ama sonuçta kazandık ve adresimizi istiyor.Kazanamasaydık adres istemezdi.Zaten kafadan bir tane kazandık.Kızımın hesabında 10-15 tane :) var.Arkadaşlarıyla konuştuğu için :)

ama sonuçta kazandık ve adresimizi istiyor.Kazanamasaydık adres istemezdi.Zaten kafadan bir tane kazandık.Kızımın hesabında 10-15 tane :) var.Arkadaşlarıyla konuştuğu için :)

ben de 3 hesaptan kazandım
fekat 2 tanesinde ismim yazmıyor
kk kontes diyor vs
kargo öyle gelirse nolcak

Privacy Let's Party
‎"Privacy Let’s Party Ritmi Hisset, Durma Dans Et" oyunu ile 02 Aralık - 08 Aralık ödül kazanan yarışmacıların isimleri Ödül Kazananlar sekmesinde açıklanmıştır. Ödül kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz.

Unutmayın, 23 Aralık gününe kadar her gün bir oyun süresince “en fazla sayıda ritmi yakalayan” 1 kişi iPod Shuffle, çekilişle 3 kişi 30 TL değerinde konuşma süresi ve 10 kişi Privacy Let’s Party Hediye Seti kazanmaya devam edecek…

Privacy Let's Party - Ödül Kazananlar | Facebook

o kadar oynuyorum çıkmamış yaaa

kızlar bende yeni girdim nete.eti cini yaptım.adres kısmınada kendi adımı soyadımı da yazdım.benim face imde cocuklarımın ismiyleydi.belki böle olur dedim sizde öle yapın

TEBRİKLER! Beni Unutma'dan özel imzalı afiş kazandınız.
Ali Emre Bekerci (İstanbul), Bülent Kılınç (Edirne), Ceylan Devlet (İzmir), Duygu Gürler (İstanbul), Faruk Ergin (Edirne), Kaan Çağlayan (İstanbul), Nazan Karatosun (Bursa), Vuslat Bilmez (Eskişehir), Yasemin Dargut (Bursa), Zehra Şimşek (İstanbul)
*Lütfen çekiliş formuna yazdığınız adreslerinize gönderdiğimiz e-postaya en kısa sürede cevap veriniz... Biz de size hediyenizi gönderelim.

paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar. eti cini bende yaptım. iki hesabımdanda hediyeniz yola çıktı dedi. bakalım nasıl bi oyuncak gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…