ben yeni açtım ya face canım ondan bilmiyordum
saol canım yaaa
Öncelikle bir durum güncelleyeceksiniz.Sonra bir hesaptan o duruma gülücük işareti olan :) koyacaksınız.Daha sonra şu adrese gideceksiniz.
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook burada gülücük koyan kişi çıkacak.Sonra devam diyeceksinizve adresinizi gireceksiniz.Ama sadece durum güncellemeleri geçerli.1 kişi bile :) koysa yetiyor.6 kişiye gerek yok. Sahte hesaplardan da yapabilirsiniz.Bu kadar :) Deneyin yapamazsanız bana bilgilerinizi verin ben yapayım. :)
en çok yollayan kazandırıyor hediyeyi
herkesin bir kere :) yapması yetmiyor
içlerinden biri bir sürü :) yapmalı
ve bunların her birini farklı yorumda yapmalı
:)
böyle
bende yapamadım sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor.
ben yeni açtım ya face canım ondan bilmiyordum
alışırsın zamanla. yapabildin mi bari ???
ama sonuçta kazandık ve adresimizi istiyor.Kazanamasaydık adres istemezdi.Zaten kafadan bir tane kazandık.Kızımın hesabında 10-15 tane :) var.Arkadaşlarıyla konuştuğu için :)
oldu canım çok saolkazandın dedi iki facemden de
ben de 3 hesaptan kazandım
fekat 2 tanesinde ismim yazmıyor
kk kontes diyor vs
kargo öyle gelirse nolcak
ben de 3 hesaptan kazandım
fekat 2 tanesinde ismim yazmıyor
kk kontes diyor vs
kargo öyle gelirse nolcak
kurallardada gerçek isimli hesaplar olacak die bişi yazıyodu yanlış hatırlamıyosam
Privacy Let's Party
‎"Privacy Lets Party Ritmi Hisset, Durma Dans Et" oyunu ile 02 Aralık - 08 Aralık ödül kazanan yarışmacıların isimleri Ödül Kazananlar sekmesinde açıklanmıştır. Ödül kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz.
Unutmayın, 23 Aralık gününe kadar her gün bir oyun süresince en fazla sayıda ritmi yakalayan 1 kişi iPod Shuffle, çekilişle 3 kişi 30 TL değerinde konuşma süresi ve 10 kişi Privacy Lets Party Hediye Seti kazanmaya devam edecek
Privacy Let's Party - Ödül Kazananlar | Facebook
aynen ya:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?