Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

uygulamayı basamak basamak takibet,kıvanç için sunulan seçeneklerden kombin hazırlıyorsun..
olay bu yani..iki kez kombin hazırladım maviş Kıvançıma
güle güle giysin..

şu kartuş dediği şey de indirim kartı hediye çeki gibi bişi mi acaba :26::26::26:

haa bir de seçtiğin kombin, kıvancın tercihleri arasındaysa, çekiliş şansın var..

Sorumuza ilk doğru cevabı veren Ayça Güler isimli hayranımız ve doğru cevabı veren hayranlarımız arasında yapılan çekiliş sonucunda 10 hayranımız bizden NIVEA Topu ve NIVEA SUN Güneş Sonrası Ferahlatıcı Sprey kazandı:
Banu Şen
Demet Gezmez Koçoğlu
Dilek Kumas
Kevser Ceylan
Merve Sarıkaya
Merve Telçeken
Neval Aras Ceylan
Nurdan Coşkun Ekinci
Nurten Suzan Bakircioglu
Yasemin Çerkez

kızlar huggiesin bebek bezi kampanyasını ben bi türlü bulamıyorum. sayfasnın sağına soluna altına üstüne her yerine baktım

Doğa, cilt bakımımız için yüzlerce mucizevi içerik sunuyor. Şimdi senin de yardımınla doğaya bize sundukları için teşekkür etmek istiyoruz.

Tek yapman gereken aşağıdaki linke tıklayıp Pure & Natural ağacına kendi
yaprağını eklemek. Eklenen ilk 10,000 yaprak için Pure & Natural Hatıra
Ormanı'na 5,000 gerçek ağaç diktireceğiz.

Acele et, doğaya teşekkür etmek için sen de kendi yaprağını boya!

Pure & Natural - NIVEA

yaptım ama anlamadım yaprağım oldumuki???

Mini Damla Askılı Bebek Badisi” her yeni üye olan müşterimize hediye olarak verilecektir. Üye kayıt işlemini tamamladığınızda ürünü alma hakkına sahip olacaksınız. Hediyenizi dilerseniz online siparişlerinizle beraber, dilerseniz de mağazamızdan herhangi bir bedel ödemeden teslim alabilirsiniz. Ürünü sepetinize eklemenize gerek yoktur. Sepet ödeme bölümünde sipariş notu kısmına hangi renk badiyi talep ettiğinizi belirtiniz. İlk siparişinizde ürün size diğer satın aldığınız ürün veya ürünlerle birlikte kargolanacaktır.

https://www.babypup.com.tr/

Son düzenleme:
Kızlarrrr denedim biliyorumdan ariel leke çıkarıcım geldi takipte kalın eğer arielle ilgili bişi doldurduysanız :)))
bu arada dragon turizmin hediye tatil muhabbetinden mail geldi ücretsiz tatil kazandınız yazıyor ama yemek bedeli ücretli 89 tl zaten ben o fiyata konaklıyabiliyorum amma bedava tatilmiş hıhhhh

canım, üyelik sözleşmesini okudun mu boş çıkıyor bende istedikleri gibi doldurmasınlar sonra...
çok mu şüpheciyim

kızlar bugün pavlodermden numune geldi. duyuran arkadaşlara teşekkürler. benden ücret almadılar. gelenler ise 5 adet pişik kremi numunesi,5 adet şampuan numunesi. orjinal pişik kremi ve kulak temizleme çubuğu.

bak hem bana göndermediler hem de mail atmışlar kargo bedelini verirseniz öyle göndeririz diye.. hey yarabbim okutcam ben kendimi

canım sen ne zaman talep ettin ve de sana maille geri döndüler mii

bak hem bana göndermediler hem de mail atmışlar kargo bedelini verirseniz öyle göndeririz diye.. hey yarabbim okutcam ben kendimi

canım sen ne zaman talep ettin ve de sana maille geri döndüler mii

yok canım maille cevap vermediler.
maillerime baktım şimdi 4 mayıs da mail atmışım onlara. ama geçtiğimiz cuma beni aradılar elinize ulaştı mı diye? sürat kargoyla geliyo bu arada. yok dedim ulaşmadı benim elime. ama gönderdik dediler . neyse o zaman tekrar gönderiyorum dedi. işte bugün sabahtan da gelmiş.

güle güle kullan tatlım.. şansın daim etsin

arkadaşlar facede danoneyi beğenince hediye cetvelmi ney gelcekmiş bir soru var soru şu Çocuklarımızın sağlıklı kemik yapısına sahip olabilmeleri için gerekli vitamin hangisidir?
cevap d vitamini olucak

facede Palladium Alışveriş Merkezi
Günün sorusu geliyor: Karayip Korsanları serisinin ilk filminin adı nedir?

Sorumuzun doğru cevabını sosyal@palladium.com.tr adresine gönderen 5. ve 10. takipçimiz bizden çift kişilik sinema bileti kazanacak. Cevaplarınızı bekliyoruz...
cevap : siyah incinin laneti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…