Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar facede etiyi beğenin kimle mutlu oluyorsun diye bir anket var eti hediye paketi kazanılıyormuş ben yaptım şimdi

adımızı soyadımızı telimizi adresimizi vermedigimiz marka kalmadı umarım basımıza işler açılmaz

benimde huggies yeni doğanım gelmişti

ama anneme yapmıştım gidince orda kullanmak için

anneme bez filan gitmemiş

üstelik annemin kühne sosuda gitmedii

defLARCA şikayet maili atmama rağmen

canım benimde kühne, fikrimühim ve huggiesim gelmedi

Son düzenleme:
Senin için "Gitsin!" dedim.
apps.facebook.com
Senin için "7 gün, 7 gece, 7 arkadaşıyla beraber Mavi Yolculuk'a Gitsin!" dedim. Tıklarsan, sana kazandırdığım puanı görebilir, daha fazla puan kazanabilir ve Mentos'la Mavi Yolculuk'a giden sen olabilirsin. Hemen tıkla...

arkadaşlar bakın ne buldum!!!!!

SÖZLEŞME TUZAKLARI (ALINTIDIR)
Bu yazıdaki amacımız bir felaket senaryosu sunmak değil. Ancak son dönemlerde kullanım sözleşmeleri gerçektende can sıkıcı sonuçlar doğurabiliyor. Dolayısıyla bir sözleşmede sizleri bu tür durumlara düşürecek maddelere karşı tetikte olmanızı istedik.

Yasal geçerliliği var mı?

Hizmet sağlayan firma veya şahısların kullanıcılarına kabul ettirdikleri sözleşmelerin hemen hemen tamamının yasal geçerliliği vardır. Yani bir web sitesine üye olduğunuzda veya bir yazılım kurulumunda kabul ettiğiniz kullanım sözleşmesi, yasalar önünde dikkate alınır. Örneğin kullanım şartlarının ihlalinden ötürü doğacak bir hukuk davasından, üye olan kişi sorumlu tutulur ve sözleşme hükümleri uygulanır.

Hüküm bulunmayan hallerdeyse Türk kanunları uygulanır. Kişinin 'üyelik veya kullanım bana ait değil' savunmasıysa bilirkişi raporu gerektirebilir. Bu rapor oluşturulurken internet servis sağlayıcılarından ve Telekom operatörlerinden alınacak bilgiler kullanılır.

Kişiden habersiz üyelik

Diyelim ki hizmetlerini beğendiğiniz bir web sitesine üye oldunuz. Üye olurken kullanım sözleşmesine dikkat etmediniz. Sonra bir baktınız ki, başka bir siteye üye olduğunuz haberi size e-postayla ulaştı. Derken bir başka site ve bir başka site daha… Bu durumda muhtemelen ilk üye olduğunuz sitede şöyle bir maddeyi kabul etmişsinizdir:

- site.com, üyenin başka web-sitelerine geçişini sağlayabilir. Bu taktirde üye geçiş yapacağı sitelerin içeriğinden site.com'un sorumlu olmadığını kabul eder.

Bu durumda yasal olarak yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Ancak ilgili sitelere gidip üyeliğinizi iptal ettirmeniz gerekecektir.

Yığın e-postalar

"Nereden geliyor bu yığın e-postalar? Bu adamlar benim e-posta adresimi nasıl bulmuş?" gibi sorulara en büyük cevap, yine üyelik sözleşmelerinden geliyor. Günümüzde üyelik sözleşmeleri yüzde 50 oranında kişisel bilgileriniz ve e-posta adreslerinizin başka firmalarla paylaşılabileceğini içerir:

- site.com, üyelerinin ilettiği kişisel bilgileri site.com ve site.com iş ortaklarının tanıtım, reklam ve pazarlama faaliyetleri için kullanmaya tam yetkilidir. Üyeler bu konularda site.com ve site. com iş ortaklarından e-posta almayı kabul ederler.

Ummadığınız yerlerden gelen yığın e-postalarla vakit kaybetmek, onları iptal etmek veya en azından yığın e-posta klasörünüzü boşaltmakla kaybettiğiniz vakte canınız sıkılacaktır. Ancak böyle bir maddeyi kabul ettiğinizden ötürü yasal yollara başvurma şansınız ortadan kalkıyor. Kimi zaman bu sözleşmelerde en doğal hakkınız olan 'üyelik iptali' elinizden alınmış olur. Örneğin:

- Üyeliğin iptali sadece site.com tarafından gerçekleştirilir. Üyeliğini iptal ettirmek isteyen şahısların yazılı başvuru yapması gereklidir. Bu başvuru dikkate alınarak üyelik bilgileri site.com'dan silinecek, ancak bilgilerin yedekleri site.com tarafından saklanacaktır.

Hatta yukarıda gördüğünüz maddeye bakarsak, üyelik iptaliyle de kişisel bilgilerinizin başkalarında olmasından kurtulamıyorsunuz.

Sonuç: Okumadan asla!

Kullanacağınız hizmet ne kadar masum görünürse görünsün, siz siz olun, okumadığınız bir kâğıdın altına kesinlikle imza atmayın.

Son düzenleme:
bende sadece bebek bezleri firmalarına üye oldum şimdi üye olduğum yerlerdeki sözleşmeleri tekrar okuyorum bilmediğiniz yere üye olmyın arkadaşlar üç kuruşluk şeyler için başınız ağrımasın..

Aman Allahım ben o kadar çok siteye üye oldum ki artık nerelere üye olduğumu dahi hatırlamıyorum..

ben sadece bebek bezleri sitelerine üye olmuştum bakın ülkerin sitesinde ne yazıyo

İş başvuruları hariç olmak üzere, İnternet aracılığıyla bize ilettiğiniz her tür yorum, öneri, fikir, grafik ve sair bilgiler, Yıldız Holding A.Ş. veya bağlı şirketleri tarafından, size veya başka herhangi bir kişiye herhangi bir ödeme yapılmaksızın, ticari veya gayri ticari bir amaçla kullanılabilecektir. Yıldız Holding A.Ş. veya bağlı şirketleri, iş başvuruları hariç olmak üzere kendilerine iletilen bu tür bilgileri gizli tutmak zorunda değildir (alıntıdır).

kızlar ben hatırladığım bir kaç siteden üyeliğimin iptali için mesaj attım. sonucu tarafıma mail olarak gönderilmesini istedim.

kızlar ben hatırladığım bir kaç siteden üyeliğimin iptali için mesaj attım. sonucu tarafıma mail olarak gönderilmesini istedim.

canım üyelikleri iptal etmiyolar ben dünden beri uğraşıyorum şu sesunun sitesinede olmuşum üyelik sözleşmesi yok sitede ama iptalde etmiyo,hem zaten etselerde bilgilerimiz onlarda saklı tutuluyomuş..onlar hiçbişeyi silmiyolarmışki

başım belada adamın biri vurulmuş sokakta cebinde adresim bulunmuş başım belada tabancamı unutmuşum helada nerden baksan tutarsızlık nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça...... demek geliyor içimdennn....:86::86::86:

5.1. Üye'nin Hak ve Yükümlülükleri

a) Üye, üyelik prosedürlerini yerine getirirken, Site'deki Hizmetler'den faydalanırken ve Site'deki Hizmetler'le ilgili herhangi bir işlemi yerine getirirken işbu Sözleşme içerisinde yer alan tüm şartlara, Site'nin ilgili yerlerinde belirtilen kurallara ve yürürlükteki tüm mevzuata uygun hareket edeceğini, yukarıda belirtilen tüm şart ve kuralları anladığını ve onayladığını kabul eder.

b) Üye, Ňapolyon'un yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmakla yükümlü olduğu durumlarda, resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde, Ňapolyon'un Üyeler'e ait gizli/özel/ticari bilgileri resmi makamlara açıklamaya yetkili olacağını ve bu sebeple kendisinden her ne nam altında olursa olsun tazminat talep edilemeyeceğini kabul eder.

c) Üye, Ňapolyon'un işbu Sözleşme konusu Hizmetler'i ifasına yönelik olarak ve/veya bu amaçla anlaşma akdettiği iş ortakları ile vesair nam altındaki 3. kişilere, Ňapolyon'un Üyeler'e ait gizli/özel/ticari bilgileri açıklamaya yetkili olacağını ve bu sebeple kendisinden her ne nam altında olursa olsun tazminat talep edilemeyeceğini kabul eder.

c) Üye'nin, Ňapolyon tarafından sunulan Hizmetler'den yararlanabilmek amacıyla kullandığı Sisteme Erişim Araçları'nın (kullanıcı ismi, şifre v.b) güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması, kullanılması durumlarıyla ilgili hususlar tamamen Üye'nin kendi sorumluluğundadır. Üye'nin, Sisteme Giriş Araçları'nın güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması, kullanılması gibi hususlardaki tüm ihmal ve kusurlarından dolayı Üye'nin ve/ veya üçüncü kişilerin uğradığı veya uğrayabileceği zararlardan Ňapolyon'un doğrudan veya dolaylı herhangi bir sorumluluğu yoktur.

d) Üye, Site dahilinde kendisi tarafından sağlanan bilgilerin ve içeriklerin doğru ve hukuka uygun olduğunu kabul ve taahhüt etmektedir. Ňapolyon, Üye tarafından Ňapolyon'a iletilen veya Site üzerinden kendisi tarafından yüklenen, değiştirilen ve sağlanan bilgilerin ve içeriklerin doğruluğunu araştırma; bu bilgi ve içeriklerin güvenli, doğru ve hukuka uygun olduğunu taahhüt ve garanti etmekle yükümlü ve sorumlu olmadığı gibi, söz konusu bilgi ve içeriklerin yanlış veya hatalı olmasından dolayı ortaya çıkacak hiçbir zarardan da sorumlu tutulamaz.

e) Üye, 'Puan Bilgilerim Sayfası'nda yapılan tüm işlemlerin münhasıran ve müstakilen kendisi tarafından gerçekleştirildiğini kabul, beyan ve tahhüt eder. Üye, Ňapolyon'a verdiği İletişim Kanalları'nın yalnızca kendisine ait ve yalnızca kendi kontrolü altındaki İletişim Kanalları olduğunu ve bu İletişim Kanalları'nı aktif olarak kullandığını taahhüt eder. Üye İletişim Kanalları'nın Üye'nin kendisine ait olmamasından veya İletişim Kanalları'nı aktif olarak kullanmamasından dolayı Ňapolyon'un uğrayabileceği her türlü maddi ve manevi zararı tazminle yükümlü olacaktır. Üye'nin kendisi için oluşturulmuş Üye Hesabı Yönetim Sayfası'nı başkasına devretmesi veya kullanıma açması halinde Üye; Ňapolyon'un tek taraflı olarak ve ihbarda bulunmadan işbu Sözleşme'yi feshetme ve Üye'nin üyeliğine son verme hakkı bulunduğunu kabul ve beyan eder. Üye, Ňapolyon'iun yazılı onayı olmadan işbu Sözleşme'yi veya bu Sözleşme'nin kapsamındaki hak ve yükümlülüklerini kısmen veya tamamen herhangi bir üçüncü kişiye devredemez.

f) Ňapolyon'un sunduğu Hizmetler'den yararlananlar, Üye ve Site'yi kullananlar, Site dahilinde veya üzerinden yalnızca hukuka uygun amaçlarla işlem yapabilirler. Üye'nin, Site dahilinde veya üzerinden yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk kendisine aittir.Üye, Ňapolyon ve/veya başka bir üçüncü şahsın ayni veya şahsi haklarına, malvarlığına tecavüz teşkil edecek nitelikteki Site dahilinde bulunan resimleri, metinleri, görsel ve işitsel imgeleri, video klipleri, dosyaları, veritabanlarını, katalogları ve listeleri çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, bu eylemleri ile Ňapolyon ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir. Üye'nin işbu Sözleşme hükümlerine ve hukuka aykırı olarak gerçekleştirdiği Ňapolyon ve Ňapolyon Hizmetleri ile bağlantılı faaliyetleri nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan dolayı Ňapolyon doğrudan ve/veya dolaylı olarak hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

g) Site'de ve Site üzerinden link verilen internet sitelerinde, Üye de dahil olmak üzere üçüncü kişiler tarafından yayınlanan içeriklerden dolayı Ňapolyon'un, Ňapolyon çalışanlarının ve yöneticilerinin sorumluluğu bulunmamaktadır. Herhangi bir üçüncü kişi tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel imgelerin doğruluğu ve hukuka uygunluğunun taahhüdü bütünüyle bu eylemleri gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Ňapolyon, Üye de dahil olmak üzere üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin ve içeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt ve garanti etmemektedir.

h) Üye ve Ňapolyon birbirinden bağımsız taraflardır. İşbu Sözleşme'nin Üye ve Ňapolyon tarafından onaylanması ve uygulanması sonucunda, aralarında ortaklık, temsilcilik veya işçi-işveren ilişkisi doğmaz.

i) Ňapolyon'un yazılı olarak önceden verilmiş izni olmadan, Üye'nin, Site üzerinden yapacakları herhangi bir işlemde başka bir web sitesine, bir web sitesinin içeriğine veya ağ üzerindeki herhangi bir veriye link vermesi yasaktır.

bunlar hiç birşeyden sorumlu değiller herşeyden biz sorumluymuşuz arkadaşlar ne yapcazki iptal mi etcez her siteyi

arkadaşlar ben vazgeçiyorum bu kampanya olaylarından,yeterince yere üye olduk başımız ağrımaz inşallah.3-5 kuruşluk şeyler için değmez baksanıza üyelik sözleşmelerine hiçbir sorumluluk almıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…