Mini Damla Askılı Bebek Badisi� her yeni üye olan müşterimize hediye olarak verilecektir. Üye kayıt işlemini tamamladığınızda ürünü alma hakkına sahip olacaksınız. Hediyenizi dilerseniz online siparişlerinizle beraber, dilerseniz de mağazamızdan herhangi bir bedel ödemeden teslim alabilirsiniz. Ürünü sepetinize eklemenize gerek yoktur. Sepet ödeme bölümünde sipariş notu kısmına hangi renk badiyi talep ettiğinizi belirtiniz. İlk siparişinizde ürün size diğer satın aldığınız ürün veya ürünlerle birlikte kargolanacaktır.
https://www.babypup.com.tr/
Eki Görüntüle 198830
canım, üyelik sözleşmesini okudun mu boş çıkıyor bende istedikleri gibi doldurmasınlar sonra...
çok mu şüpheciyim
alışveriş mi yapmak gerekiyo anlamadım:26: alışveriş yapmayınca gönderiyolar mı acep?
ya kızlar ben bi yarışmaya katılmıştım anneler günü ile ilgili..annemizle beraber, still danışmanlığı ve alışveriş için para ödülü vardı yarışma sonucunda..o kampanyayı düzenleyen firmayı bulamıyorum, bir kaç arkadaş bulamıyoruzz ya..hatırlayanınız var mı???annemizin resmi ile kendi resmimizi yüklüyorduk, sonra yorum yazıyorduk, bir soru sormuşlardı yanlış hatırlamıyorsam..offff :2:
biri bana yardım etsin..bulamazsam çatlıycam
yaa ben hiç üyelik sözleşmelerini okumuyorum... bişey olur mu? ya da ne olur? ayyy korktum şimdi...
aferın kız bende yazdım şimdi ne onlarrrrrRexona Kuruluk testi gelen arkadaşlar ben gelen kuruluk testleriyle ilgili rexonanın facebook sayfasına sitemde bulundum neden boşu boşuna 50 adet kuruluk testi gönderiyorsunuz bir numune gönderseydiniz de ona göre test etseydik gibi bişey yazdım bana ardından bir şöyle bir mesaj geldi
Rexona Türkiye sayfasındaki yorumunuz üzerine sizinle Rexona'nın sosyal medyasını yöneten ajans olarak marka adına iletişime geçiyoruz. Kuruluk testini deneyebilmeniz için size mini roll-on gönderilecektir. Adres, ad-soyad ve telefon numaranızı paylaşabilirseniz size iletiyor olacağız. Teşekkürler.
kargocuya yazık yaaaa anca soba tutuşturulurrrr onlarla
maleseeeef sırf kağıııt
mıllette bısey war zannetıı içinde o masrafı yapana kadar tester yollasalarmış 1- 3 15 10 annadık ta 50 ne yarexona kuruluk testi için için form doldurmuştuk yaaa bi tomar kağıt geldii
şu reklamlarda berenin koltuk altına koyduğu küçük aparat var ya ondan var içinde....
kargo paketi dolu dolu olunca oh bu ne dedim ama açınca hüsraaaan
sanal alem her şey olabilir çok ince ayrıntılar var.. umarım başımız ağrımaz ben baktım üyelik sözleşmesi boş ve üyelik sözleşmelerini kabul etmeden kayıt yapmıyor zaten ne bileyim normalde insanlara güvenilmiyor bi de sanal alemde her şey olabilir... dikkat et bence 5 dkmızı alır ama başımız ağrımaz
sanal alem her şey olabilir çok ince ayrıntılar var.. umarım başımız ağrımaz ben baktım üyelik sözleşmesi boş ve üyelik sözleşmelerini kabul etmeden kayıt yapmıyor zaten ne bileyim normalde insanlara güvenilmiyor bi de sanal alemde her şey olabilir... dikkat et bence 5 dkmızı alır ama başımız ağrımaz
facede Palladium Alışveriş Merkezi
Günün sorusu geliyor: Karayip Korsanları serisinin ilk filminin adı nedir?
Sorumuzun doğru cevabını sosyal@palladium.com.tr adresine gönderen 5. ve 10. takipçimiz bizden çift kişilik sinema bileti kazanacak. Cevaplarınızı bekliyoruz...
cevap : siyah incinin laneti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?