Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

alışveriş mi yapmak gerekiyo anlamadım:26: alışveriş yapmayınca gönderiyolar mı acep?

ya kızlar ben bi yarışmaya katılmıştım anneler günü ile ilgili..annemizle beraber, still danışmanlığı ve alışveriş için para ödülü vardı yarışma sonucunda..o kampanyayı düzenleyen firmayı bulamıyorum, bir kaç arkadaş bulamıyoruzz ya..hatırlayanınız var mı???annemizin resmi ile kendi resmimizi yüklüyorduk, sonra yorum yazıyorduk, bir soru sormuşlardı yanlış hatırlamıyorsam..offff :2:

canım, üyelik sözleşmesini okudun mu boş çıkıyor bende istedikleri gibi doldurmasınlar sonra...
çok mu şüpheciyim

bilmiyorum canım ya ama zaten bebeklerle ılgılı bı alışveriş sitesi bişey olcagını sanmıyorum :26:

alışveriş mi yapmak gerekiyo anlamadım:26: alışveriş yapmayınca gönderiyolar mı acep?

istanbul-tuzlada sanırım mağazaları. ordan ücret ödemeden alınıyomuş ama onun dısında siteden bişey aldıgın zaman gelıyo tek eve yollamıyolar sanırım

24 Mayıs 2011 - 30 Mayıs 2011 tarihleri arasında aşağıdaki formu doldur, medikal estetik hekimi Dr. Emre Çiçek'in hediye ettiği hizmetlerden yararlanarak yaza formda girme şansını yakala!

Miaposta & Dr. Emre Çiçek işbirliği ile gerçekleştirilen bu kampanyaya katılabilmek için, formu eksiksiz doldurmalısın.

* Miaposta üyesi olmayanlar, anketi doldurarak Miaposta üyeliğini kabul etmiş olacaktır.
* 11. soruda yer alan 5 farklı hediye, kendisini talep eden 50. kişiye verilecektir (Toplam 5 kişiye)

https://www.surveymonkey.com/s/yaza_formda_gir

Son düzenleme:

biri bana yardım etsin..bulamazsam çatlıycam

biri bana yardım etsin..bulamazsam çatlıycam

cnm ben anneler günü ile ilgili hiçbi yarışmaya katılamadım o haftasonu şehir dışındaydım bi bilgim yok maalesef sorunu gördüm ama cevap yazmadım hatta faceden bi şey kazanmışım başvurmadım diye hakkım yanmış baya bi üzüldüm
ama ben bazen neye katıldığımı unutuyorum ya kazandıysam die tereddüte düşüyorum o zaman arama motoruna kendi adımı yazıp aratıyorum:) istersen öyle yap!

yaa ben hiç üyelik sözleşmelerini okumuyorum... bişey olur mu? ya da ne olur? ayyy korktum şimdi...

sanal alem her şey olabilir çok ince ayrıntılar var.. umarım başımız ağrımaz ben baktım üyelik sözleşmesi boş ve üyelik sözleşmelerini kabul etmeden kayıt yapmıyor zaten ne bileyim normalde insanlara güvenilmiyor bi de sanal alemde her şey olabilir... dikkat et bence 5 dkmızı alır ama başımız ağrımaz

aferın kız bende yazdım şimdi ne onlarrrrr

maleseeeef sırf kağıııt
kargocuya yazık yaaaa anca soba tutuşturulurrrr onlarla
mıllette bısey war zannetıı içinde o masrafı yapana kadar tester yollasalarmış 1- 3 15 10 annadık ta 50 ne ya bı de bana 2 paket gelmıi 100 taneeeee

Doğru cnm dikkat etmek gerekiyor...

Batik
Kazananların listesi aşağıdaki gibidir. Tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Zeynep Efe, T-Shirt
Yunus Çilek, Pantolon
Melehat Taner, T-Shirt
Recep Kapankaya, Pantolon
Girayhan Üstüner, T-Shirt
Sevim Dindaş, Pantolon
Sevim Elmacıgil, T-Shirt
Jülide Atılgan, Pantolon
Remziye Doğan, T-Shirt
Dilek Kurt, Pantolon

ben uyarınızı dikkate alıp katılmadım teşekkür ederim,zaten bir sürü yere bilgilerimizi veriyoruz onun da korkusu var bir de boş sözleşme bence katılmayın bu kampanyaya

ilk defa denedim biliyorumdan bişey geldi bugun. ( 3 tane 100 ml ariel leke çıkarıcı )

banada milupadan 1 yaş paketi gelmiş.milupa junior kücük paket süt,1 yaş mumu,balon var üzerınde ilk dogum gunun kutlu olsun yazıyo.bide indirim ceklerı falan var.cok hoşuma gııttı tesekkur mesajı attım

canım bende hiç okumadan uye oldum ama şimdi uyeliğimi nasıl iptal edecem

tşkrlerr

:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…