Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Renault Türkiye
Heyecanın başlamasına 3 günden az bir süre kaldı. Şansını dene, Megane CC Kazan. Belki de şimdi senin sıran!

Ülker
Herkes bu içeriğe ilk yorumu yapmak isteyecek ama bakalım son yorumu yapan kim olacak? :)

Clear Men Türkiye
İşte yüzyılın sorusu; PES mi FIFA mı?

GT Radial Türkiye
Yarışmamızda son 2 gün.Hemen katılın sizde kazanma şansı yakalayın..

Papilla
Evet arkadaşlar günün hediyesi belli oldu :) Bugünün kazananı resimde gördüğünüz PİLAV TENCERESİ nin sahibi olacak :) Herkese bol şans :)

Blade Eau De Toilette
Asla Hız Kesme 3 Yarışması 1. Hafta ödül kazananlarını "AHK3 Ödül Kazananlar" sekmesinden görebilirsiniz.

ASUS Türkiye
Son soru bugün ilerleyen saatlerde gelecek. Batman Arkham City oyununu kazanmak için bu son fırsatı kaçırmak istemiyorsan, soldaki Batman'e ya da http://on.fb.me/asusbatman adresine tıklayarak kayıt ol ve soruyu bekle. Soruyu sorduğumuzda doğru cevabı ilk sen yaz, ödülü kazan.

Sonysepetim
Günaydın @Sonysepetim takipçileri...

Sonysepetim.com'un kardeş sitesi olan Sportifsepetim.com yeni tasarımıyla yayında.Sizde yenilenen sitemizin yeni facebook sayfasındaki yarışmaya katılarak 30 ödülden birini kazanma şansı yakalayabilirsiniz...

Yarışmaya katılmak için linke tıklayın >> http://www.facebook.com/sportifsepetim

Son düzenleme:
kızlar üç gündür bakamıyordum sayenizde yeni kampanyaları da gördüm katıldım teşekkür ederim
panda şeysini ben de yapamadım neden bilmiyorum firefoxtan da olmadı explorerdan da
ben eti cini de az önce yaptım ve kazananlar sekmesinde adım var merak etmeyin
bu arada üç gündür her gün kargocular geliyor:)))
1- avondan kazandığım maskara geldi bugün:)
2- vissilverdan kazandığım gümüş yüzük geldi çok şık.
3- tekin acardan ricci ricci kazanmşım hani kurdele cevabıu verdiği,miz gün onlar da hemen gönderdi sağolsunlar parfüm hoşuma gitti

benimolardan avonun gençleştirici kreminden ses yok beklemedeyim

eti cin de kazananlar listesindeyim
hmmm başka da yok
he unuttuysanız kidscitye katılmayı unutmayın kızlarrrr ben bugün gene katıldım
bu araalr bilg fazla açamıyorum
ama burda görfdüğüm her kampanyaya nerdeyse katıldım twitterım yok anlamadım ben o işi, ona katılamıyorum
beğenili olanları da eliyorum bi de kullancaksam katılıyorum:)

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

AKER EŞARP

Kadın Gözüyle An’lar Fotoğraf Yarışmamız Başlıyor ! Kadınların seyahatlerinde” objektifinden yansıyan detaylar, şimdi fotoğraf karelerinde yarışacak. Kadın Gözüyle An’lar fotoğraf yarışmamızın bu seferki ana teması SEYAHAT.

Siz de seyahatlerinizde objektifinize takılan en güzel kareyi gönderin ve birbirinden güzel hediyelerden birini kazanma şansı elde edin.

YARIŞMA BAŞLANGIÇ TARİHİ : 19 Aralık 2011 ( Bu tarihe kadar fotoğrafınızı gönderebilirsiniz.)

ÖDÜLLER

- BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ : 1.000 TL’lik Hediye Çeki

- İKİNCİLİK ÖDÜLÜ : 500 TL’lik Hediye Çeki

- ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ : 250 TL’lik Hediye Çeki

Ayrıca ilk üçe giren fotoğraflar ipeğe özel olarak basılıp çerçevelenerek fotoğraf sahibine gönderilecek.

- MANSİYONLAR : ilk üç derecen sonra en yüksek beğeniyi alan 10 fotoğrafın sahibine de beğendikleri marka eşarp hediye edilecek.

- AKER’İN BEĞENDİKLERİ : Takipçilerimizin oylarıyla dereceye giren 13 fotoğrafın haricinde Aker yetkilileri, beğendiği fotoğrafları ayrıca seçebilir. Bu fotoğraf sahiplerine de eşarp hediye edilecektir

http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/vVn8MX

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları Yarışması - filmlerim.com

◦Bu kampanyadan sadece filmlerim.com üyeleri yararlanabilecektir.
◦Kampanya katılımı 9-16 Aralık tarihleri arasındadır.
◦Hediye kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
◦Hediyeler stoklarla sınırlıdır.
◦Hediye gönderimleri kargo ile yapılacaktır.

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filminde Mary Morstan’ı canlandırdı, Mrs. Henderson Presents filmindeki performansı için hem London Film Critics Circle Ödüllerinde hem Empire Ödüllerinde En İyi Yeni Oyuncu ödülünü kazanan, ayrıca Pride and Prejudice ve Me and Orson Welles filmlerinde yer alan oyuncu kim?

Kelly Reilly

https://apps.facebook.com/sucuk_tarlasi/

FnoLimangoBlogger

Limangodan 25 TL hediye çeki
31 aralık tarihine kadar geçerli

Şimdi sıra sende! Numaranı seç, yeni yıla 1 koli dondurma kazanarak girme şansını yakala!

Dondurmayı Seviyorum - Panda'yla Şansı Yakala | Facebook

https://apps.facebook.com/gtradialturkiye/?referrer=100003085516596 kılzar son 2 gun dıyor ben yenı gordumburda paylasılmıssa gozden kacırmıs oolabılırım bır bakın ıstersenız.

canım nedır bu panda bılgılendırırmısınız benıde rıca etsem :)

Canım Facebookta pandayla şansını yakala; önce favori Dondurmanı, ardındanda kategorideki numaranı seç,yılbaşı günü yapılacak çekilişle 1 koli dondurma veya panda ayıcığı kazanma şansını yakala

NIVEA FOR MEN’den Sport Duş+Deo Seti kazandım!

teşekkürler bildiren arkadaşa, 20. çevirişimde kazandım :))))

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Ajanda'dan okurlarına YENİYIL HEDİYESİ. Bir kişiye, Nili Gümüş Tasarım'dan çok şık bir bileklik ve küpe!...... Çekilişe katılmak için Ajanda'nın sayfasını beğen'in ve bu yazıyı profilinizde paylaşın. Yorum olarak bildirin.....12 Aralık Pazartesi saat 14:00'e kadar çekilişe katılabilirsiniz. Herkese mutlu yıllar dileriz....

Dermoda Dermokozmetik
Değerli Ziyaretçilerimiz,

12-16 Aralık 2011 tarihleri arasındaki çekilişimize sizlere ücretsiz 1 kişi 1 adet 59.00 TL değerinde Bioder 90x60x90 Sıkılaştırıcı & Selülit Giderici kazanacaktır. Bunun için yapmanız gereken aşağıda sizlere belirttiğimiz talepleri eksiksiz yerine getirmenizdir. Çekiliş sonucunda kazanan kişi Facebook sayfamızda yayınlanacaktır.

Çekilişe için gerekli olan işlemleri tamamladıktan sonra doldurdukan sonra hafta içi (Pazartesi-Cuma günleri arasında) 24 saat içinde hediye gönderiminiz gerçekletirilecektir.

Detaylı Bilgi : Hediye Çekilişi - Dermoda Dermokozmetik Ürünleri

Göstermiş olduğunuz ilgi ve bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Dermoda Dermokozmetik Ürünleri
1675 Sok. No:114/1-A Karşıyaka - İZMİR / TÜRKİYE
Telefon : 0232 364 11 79
Fax : 0232 382 71 13
Dermoda Dermokozmetik Ürünleri

ben zaten önceden beri limango üyesiyim bunu kızımn adına yaptım ama bir blog gibi bişey var ya ilk açılan linkte ona mı önce üye olmam lazım bugün kafam çalışmiyiii galiba zomm gibiyim...

solda kız resmi var ya hani?
ona tıkla
açılan sayfadan yeni üyelik al
sonra o üyeliğinin hesabım bölümünde çekler kısmında görünmesi lazım 25tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…