bu hediye seç şeysi sankim
"Efsane Geri Döndü" uygulamamıza katılarak Marathon 2200 ve 100 TL'lik indirim kazanan kullanıcılarımız | Facebook
ama ben cok ıstıyordum bu suspergeyı yaaaa oznur ısmını gorunce atladım ama o ben deılım :2:
ve ayrıca evet apıkoglu taralsına bende bılgı doldurmustum yaaa noluyor ya
etkinlik göremedim:26:
Toplamda 1000 adet 5 TL, 10 TL, 20 TL, 50 TL değerinde hediye çekleri dağıtılacaktır.
Hediye çeki şansınızı arttırmak için slot makinesini çalıştırmalısınız.
Hediye makinesi var,orada artık şansımıza çevirince hediye çeki çıkarsa çıkacakmış.Kod verecekmiş zaten eğer hediye çeki çıkarsa,o kodu o an yazmamız lazımmış.Bunlar benim anladıklarım tabi,iyice okuyun isterseniz.
ibo'nun hollywood insanlarından daha efsane olduğunu söyleyen bu oyunu bünyem kabul etmemişti ne yazık ki
ibo'nun hollywood insanlarından daha efsane olduğunu söyleyen bu oyunu bünyem kabul etmemişti ne yazık ki
Toplamda 1000 adet 5 TL .!.:hımm öyle mi pardon o zamannnn
evet hediye seç şeysi canım..sanki ben hediye seçemiycem, makine daa iyi seçicek..
bu o deıldı canım onu bende sevmemeıstım bunda 6 soru cıkıyordu bızımkılerı yalan ruzgarını falan soruyordu
Hediye seç şeysi tamam da,biz orayı çevirince hediye çeki kazanma şansı elde ediyoruz, tekrar bakın isterseniz
kfc türkiyedeki tombala bana hikaye geldi.boşuna oynamayın derim.
kontes şu kitap varya konusu ne roman gibimi.
bi de ne dicem msj sayın dikkatimi cektide 19 binmi. kaç senede yaptın merak ettim
murat özkan isimli yazarın twitter'ına adresinizi yolladığınızda kitabını imzalayıp sıfır ücretle size yolluyormuş.
bunu bir blog'dan öğrendim ve inanamadım.
hemen denedim.
2-3 gün içinde kitabım elime geçti, mutlu oldum çok
gerçekten ilgilenenlere link verebilirim ama adamın kapısına yığılmayalım
diğeri de 66tl'lik sally hansen setim.
bu oyun çok eğlenceliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?