Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 Adet orijinal Jack Daniel's gitarı, 100 adet Jack Daniel's t-shirtü veriyor. Ama puanlama uluslararası :) İşimiz oldukça zor. Yine de zevkli bir oyun yapmışlar. Fıçı hırsızlarını kartopu ile vuracak, melekleri vurmamaya özen göstereceksiniz. Level atlaya atlaya devam eden bir oyun.

Barrel Bandits

Blade in face de duvarına yazıp sor istersen. En güvenlisi bu olur. ? Dilerim kazanmışsındır :)

Avon dan kazandığım Anev Genics im geldi bugün :)
hangi kargoyla geldiğini öğrenebilir miyim? 4 adet bekliyorum da ben
Veet'e yarışma başladıktan 4 dk sonra katıldım bu sefer. Umarım kazanırım..
Vaseline'de yarışma başladıktan 25 dk sonra katıldım. Bakalımm..
çekilişle değil mi onlar,dakika ne alaka anlamadım :26:

mersiii

eti hala açılmıyor( geçen gün de açılmamıştı)

murat özkan isimli yazarın twitter'ına adresinizi yolladığınızda kitabını imzalayıp sıfır ücretle size yolluyormuş.
bunu bir blog'dan öğrendim ve inanamadım.
hemen denedim.
2-3 gün içinde kitabım elime geçti, mutlu oldum çok
gerçekten ilgilenenlere link verebilirim ama adamın kapısına yığılmayalım

diğeri de 66tl'lik sally hansen setim.

Kahve dünyasından bonte yarışmasını duyurmuştum tabi bende açılmıyo o başka oynayana bol şans.Size yine kahve dünyasından haberim var .Eğer gençturkcel li iseniz orda sıcak kahvelerde bir alana ikincisi bedeva üstelik 50 gr lık bonte kasada hediye.Bursada iseniz anatolium da yaka kent meydanında.Eşinizle gidin iki kahve mesela mocha alın sonra sfr9 yazıp 2222 yollayın ve kasada şifrenizi söyleyin iki kahveye 11tl vereceğinize 5.5 tl ödeyip bontenizi afiyetle yiyin.bol köpüklü günler...

Merhaba kontes, rica etsem Murat Bey'in linkini verebilir misin? Ben özel mesaj atamıyorum henüz yeterli mesajım yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…