Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar yeni kampanya linkleri için teşekkürler emeğinize .... apikoğlu sucuk tarlası oyunu facemde gözükmüyor bi sorun mu var?

The Body Shop Turkey
Websitemiz üzerinden müşteri bilgi formumuzu dolduran şanslı 100.kişiler belli olmuş, kazanan kişilere mail gönderilmiştir. Mail kutularınızı kontrol etmeyi unutmayınız :)!

ben kazanmışım sizlerde kontrol edin

selam kimin oyunu idi hiç bakmadım :26: ama yok artık oysa bayağı oynamaya çalışmıştım

Kimin oyunu olduğu hakkında fikrim yok şurdan biliyorum Apikoğlu sitesinde bu oyun hakkında bir soru geldi cevapla kazan dışında hiç böyle bir oyunumuz olmadı ve yok dediler sonra oyun kaldırıldı. Yani aslında herkes Apikoğlunun sanıp oynuyordu

tebrik ederimm
keşke bana da çıksaydıüzüldüm şimcik
ödülü neydi onun

pascal oyununda hemen çinkoları yaptım, onda daha hiç çıkmamıştı
son 1 rakamımı beklediğim oyun boyunca tak tak pascal'nkiler çıktı,o yendi
güvenmedim nedense bu oyuna

ayrıca 6binli puanlar var
uğraşasım gelmedi

ona 3-4 tane çıktıktan sonra 2-3 tane benim nolardan çıkıyor
resmen tezgah

Son düzenleme:
Sportifsepetim 30 hediye dağıtıyor kızlar.

Foto veya video yükleyin.Duvarda bir cümle ile fotonuzu paylaşın.

Sportif Sepetim | Facebook

Fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilecek.

kızlar paylaşıldımı bilmiyorum. facede equal parfüm 100 kişiye parfüm veriyor. "tarafını seç" kampanyanın adı.
Equal Parfüm | Facebook

Hani TRT HD'nin forma ve uydu alıcısı çekilişi vardı ya, orda çekilişi canlı yayında yapıyorlar,sonra da arayıp soru soruyorlar, bilirsen kazanıyorsun. Hazırlıklı olun yani futbol sorusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…